Gjør jenter like skurkere som ikke gjør en fet flytte?

Innholdsfortegnelse:

Gjør jenter like skurkere som ikke gjør en fet flytte?
Gjør jenter like skurkere som ikke gjør en fet flytte?
Anonim

Gjør jenter som sjenerte gutter eller selvsikker gutter? Finn ut hva jentene vil ha i en sjenert fyr og hva du kan gjøre for å være den perfekte fyren for jenta du liker.

Shy fyrene er elskelige.

Og nesten alle jenter føler seg trygge, og tør jeg si det, selv trygg på dem.

Shy fyrene er hver jentes drømmesamtale.

De snakker ikke, og de er veldig gode til bare å høre på jenta.

Jenter sånn.

Vi elsker absolutt en søt sjenert fyr som bare kan se oss, smil på seg selv og lytt til alt vi har å si.

[Les: Hvordan lage en jente som deg uten å spørre henne]

Gjør jenter som sjenerte gutter?

Jenter er definitivt en sjenert fyr.

Men nesten alltid, jenter faller for en sjenert fyr når de fortsatt er i skole eller høyskole, og definitivt ikke på en arbeidsplass.

Jenter blir knust på søte sjenerte gutta fordi de er så mystiske og forskjellige fra alle de andre gutta som prøver å oppføre seg som dristige glatte pratere.

Men så snart en god fyr begynner å forfølge en jente, glemmer hun om den sjenerte fyren fordi han bare ikke gjør noe for å gjengi seg.

Hvis du er en sjenert fyr, lær å benytte muligheten til førsteinntrykk.

Jenter er fascinert av en sjenert fyr. Og selv den minste gesten av en sjenert fyr kan gjøre en stor forskjell for en jente, spesielt hvis hun liker ham allerede. [Les: Hva ser jentene etter i en fyr å falle for ham?]

Når er sjenerte gutter bedre enn selvsikker gutter?

# Shy fyrene får bedre venner. De er gode lyttere, og de er veldig hensynsfull. Men du vil selvfølgelig ikke være hennes venn, så dette er ikke et godt tegn. Hvis du vil danse en jente, må du la henne få vite det!

# Shy fyrene får bedre sexkammerater. Jenter føler seg kraftige rundt sjenerte gutter. Bli full med en jente og la henne få henne med deg, og hun vil definitivt like det. Og hvis du bare leter etter en fling ting, vil du definitivt like det også! [Les: Hvordan få en sexkammerat]

# Jenter er definitivt en fyr som er sjenert først men åpner seg etter noen samtaler. De liker ikke en fyr som er sjenert i den første samtale og sjenert etter det også. Nå nesten hele tiden, selv de sjenerteste av gutta åpnes etter et par samtaler, så du trenger ikke å bekymre deg der.

Hva vil jentene ha på en god fyr?

Nå sjenerte gutta har mange gode sider til dem. De er mer sensitive og omsorgsfull og jenter som deres firma. Men å falle for en fyr, er det tre ting som en jente trenger i en kjæreste materiale. [Les: 10 egenskaper av en god kjæreste]

#1 En fyr som kan beskytte henne

#2 En fyr hun kan stole på

#3 En fyr som kan forfølge henne

Nå er disse tre tingene som hver jente trenger kan virke enkelt, men det er her nesten hver eneste sjenert fyr svikter. Tror du realistisk at du har den dristige tilstedeværelsen av en fyr som kan beskytte jenta fra noen problemer når hun er med deg? Tror du hun kan stole på deg for å sortere et problem for henne? Og hvis du er så sjenert at du ikke engang kan snakke med henne, kan du virkelig woo henne og imponere henne ved å forfølge henne når hun spiller hardt for å få?

Vel, sjenerte gutta svikter dårlig i alle tre kravene. Og det er der en perfekt sjenert fyr som er hver jenters drøm, mister en flott jente og ender med å bli vennen sin i stedet for kjæresten sin.

Den dårlige siden av en sjenert fyr som vil sette av en jente

Jenter har ingen problemer med en sjenert fyr. Men disse dårlige trekkene til en sjenert fyr kan sette av noen, ikke bare en jente du liker. [Les: 10 største dating turn offs for jenter]

#1 Problemet med sjenerte gutta er at de ikke har baller. De kan ikke gjøre noe for noe. De vil helst stå i sidelinjen enn å ta midtpunktet.

#2 Shy fyrene er svært imøtekommende og gir inn til noe problem bare for å unngå enhver form for konflikt. Selv om noen fornærmer dem, vil de late som om de ikke blir påvirket av det når de i virkeligheten vil være rasende i sine sjenerte hoder.

#3 Shy fyrene vil helst gi opp enn å kjempe. Og de tror de elsker fred når de bare er for kyllinghjertede i virkeligheten.

#4 De må skrelles tilbake, lag for lag. Det tar for mye tid for en jente å bli kjent med en sjenert fyr. Når flotte jenter kan få noen fyr de vil ha, ville en jente virkelig være interessert i å rådgive deg og prøve å gjøre deg til en bedre mann når de kan bli bortskjemt og behandlet som en dronning av enhver dristig fyr de vil ha?

#5 Shy fyrene har ikke tillit rundt andre mennesker, spesielt andre gutter. Hvis en annen fyr prøvde å flørte med kjæresten din, ville du ha motet til å ta et stativ og sette den andre fyren på plass? Hvis du ikke engang kan stå opp for deg selv, hvordan kan du stå opp for jenta i armene dine?

Slik gjør du din skamhet til en fordel

Din latterhet kan skape mange vanskeligheter for deg, spesielt når det gjelder dating en flott jente. Men her er noen umiddelbare tips du kan bruke til å vippe skinnheten til din fordel. [Les: Hvordan få en jente oppmerksomhet uansett hvor du er]

# 1 Bli en stille fyr. Vend din skamhet til selvtillit. Ikke la noen tro at du er sjenert. I stedet gjør det som om du bare er en stille fyr som liker sin egen plass.

# 2 Gjør det som om du er fet. Snakk mindre, men ikke la noen få vite at hjertet ditt slår som en kolibri inni. Unngå å være nervøs og nervøs, i stedet svar på korte setninger som gjør at du ser trygge ut.

# 3 Modig og snakk med henne. Dette er uunngåelig. Du må oppmuntre og snakke med henne minst en gang. Bli introdusert gjennom en venn hvis du må. Etter det, woo henne gjennom tekster og meldinger. Forsøk jenta stille ved å unngå lange samtaler ansikt til ansikt i begynnelsen og fokus all oppmerksomhet på tekster og gaver. [Les: Hva å si til en jente du liker]

# 4 Gå med en hensikt. Shy fyrene kan faktisk komme ut så ekstremt trygg så lenge de beveger seg målrettet og ser ut som komponent. Gå høyt, og ikke bry deg om å prøve å få noen oppmerksomhet, men den ene jenta som betyr noe.

# 5 Fortell ikke jenta at du er en sjenert fyr. Å telle en jente som du er sjenert, kan jobbe mot din tjeneste. Hun vil umiddelbart få trygghet og oppføre seg selv. Ved å late som å være en stille fyr, kan du dukke opp mystisk og mer tiltalende for enhver jente.

Den enkle og bedre utvei - Ikke vær sjenert fyr

Det er ikke lett å være en sjenert fyr. Jeg var en sjenert jente en gang også, og jeg vet hvor vanskelig det kan være å endre. Men den eneste måten å få bedre muligheter i livet er å prøve å eliminere den sjenerte siden av deg.

Alle av oss har vært sjenerte gutter og sjenerte jenter på et tidspunkt. Noen mister det trekket i barndommen mens andre taper det i tenårene sine. Jo tidligere du innser behovet for å endre, jo raskere kan du bli en bedre mann som kan føle seg trygg i sine egne sko. [Les: Hvordan bli en bedre mann ved hjelp av en rollemodell]

Her er fem trinn som kan hjelpe deg med å miste den sjenerte fyren med litt innsats.

# 1 Åpne opp til folk. Forsøk å åpne tidlig for folk. Hva er poenget med å vente på noen møter for å være vennlig? Shy fyrene er søte venner, og ikke søte kjærester. En sjenert fyr kan virke søt i hans tenåringer, men noe utover det, og du vil ende opp med å bli isolert av alle.

# 3 Bli introdusert til jenter. Snakk med jenter selv om du ikke er interessert i å dele dem. Noen ganger trenger du noen varme opplæringer ved å snakke med jenter, du er ikke interessert i å føle deg mer trygg på dine egne evner og forberede deg på jenta du skal forelske deg i. [Les: Hvor sjenert gutta kan komme over hoverhendene sine]

# 3 Ikke vær redd for å bli dømt. Få nye venner. De fleste sjenerte gutta unngår å åpne opp til folk fordi de antar at de ikke har noe å legge til. Eller de blir stille fordi de antar at de blir dumme hvis de snakker for mye. Ikke vær redd for å avsløre hvem du egentlig er. Du kan være sjenert, men du er fortsatt en fin fyr som kan dele så mye med venner og verden.

# 4 Jenter er akkurat som deg. Bare de har dame deler. Husk at jenter er en del av den menneskelige arten også. De liker gutta like mye du liker jenter. De ønsker å gi et godt inntrykk på deg like mye som du vil gjøre et inntrykk på dem. Noen jenter kan ha mer selvtillit, men det betyr ikke at du ikke vil være mer trygg på noen få forsøk.

# 5 Gjør noen feil og lær av det. De dumeste sjenerte gutta er de som vet at de er sjenerte og likevel ikke gjør noe for å åpne opp. De er redde for feil og avslag og ende opp med å gjemme seg i sin egen lille verden og tisse om hvor urettferdig verden er for dem. Ikke vær den fyren. Det er greit å falle noen ganger før du begynner å gå. Det er greit å bli avvist noen ganger før du møter den perfekte jenta også!

[Les: Hvordan spørre en jente når du er en sjenert fyr]

Så gjør jenter som sjenerte gutter? Selvfølgelig gjør de, så lenge fyren kan være en trygg sjenert fyr. Men hvis du ikke kan være den fyren, følg bare disse tipsene, og du vil definitivt slå et nytt blad og få enhver jente du liker med litt innsats.

Populært emne