Har par alltid å like de samme sakene?

Å ha ting til felles er ofte sett som en forutsetning for et forhold. Men har det felles grunnlag egentlig så viktig? Av Danielle Anne Suleik

En av de tingene de fleste ser på når man ser etter en partner, er felles grunnlag. Når du begynner å dele noen, går du gjennom bevegelsene for å bli bedre kjent med dem. Du kommuniserer hele tiden. Du går ut på datoer. Du prøver å få så mye informasjon som mulig, før du bestemmer deg for å begå.

Hva ser folk etter i en partner?

Hver person bærer en spesifikk sjekkliste over deres ideelle kompis i deres sinn. Når de møter noen, begynner de å krysse av de fysiske egenskapene de liker. Når det er over og ferdig med, fortsetter du å studere hvordan en person behandler deg og de andre menneskene rundt deg.

Men en person kan ikke stole på de overfladiske tingene alene når man ser etter en partner. De trenger å grave dypere og de gjør det vanligvis ved å snakke - ikke Facebook stalking. Du stiller vanligvis de grunnleggende spørsmålene først om jobbene dine, din nåværende levekår, dine hobbyer og andre emner også.

Dette er de små tingene som viser oss om personen foran oss er noen vi ønsker å tilbringe tid med. Noen trekk ved vår dato kan ha mer innflytelse enn andre. Vi følger ikke alle de samme settene med standarder, men vi vil ha det samme - noen til å koble til. [Les: 50 spørsmål for å teste kompatibiliteten din]

Hvordan vet vi om forholdet kommer til å fungere?

Det er ingen måte å vite om et forhold skal lykkes eller ikke. Ulike ting kan skje innen den tiden du ser hverandre. Selv om du blir gift, kan ingen forsikre deg om at du og din partner vil bli sammen til døden deles.

Lovende hverandre er ikke engang nok i disse dager. Du og din partner må gjøre en innsats for å holde det i gang. Du kan ikke bare være enig i å begå, uten å forstå sine konsekvenser. Et romantisk forhold er like viktig som et ekteskap. Hvis du vil være hos personen du elsker, må du jobbe hardt med det.

Det er forskjellige faktorer som hjelper oss med å avgjøre om personen vi ser er en førstekandidat for et forhold. Disse er:

# 1 Kommunikasjon. Et godt forhold starter med to personer som utveksler biter av informasjon om seg selv. Etter hvert som forholdet utvikler seg, er jobben som et par å behandle alt gjennom måten du kommuniserer på. Derfor kan forholdet ditt bare lykkes hvis du og din partner vet hvordan du skal uttrykke deg åpen og ærlig.

# 2 Instinct. Klikker vi? Får vi noen gnister? Er det sommerfugler i magen? Det er de instinktive tegnene vi ser når vi begynner å se noen. Hvis det ikke er noe der, kan folk noen ganger lyve for seg selv, bare slik at de kan være i et forhold. Men det er åpenbart ikke sunt.

# 3 påvirkning. Dette er en grunnleggende nødvendighet når du bestemmer deg for å være i et forhold. Selv om du ikke starter på den måten, vil et godt forhold kreve at dere begge sakte uttrykker dere gjennom intimitet og menneskelig kontakt. [Les: 16 ikke-seksuelle berører for å føle seg tilkoblet og elsket]

Hvis du ikke kan oppnå minst en av disse, tviler jeg på at forholdet ditt noen gang kan nå et dypere nivå. Disse er ganske grunnleggende, men de karakteriserer nesten alle aspekter av et romantisk forhold. Ved å bli bedre kjent med hverandre, kan du vurdere om personen passer for deg ved å sjekke disse standardene. [Les: 60 få-å-vite-du-spørsmål til nye par]

Hva om vi ikke liker de samme tingene?

Uten å måtte dypere dypere på en første date, kan du finne ut en masse ting, før du til og med kommer til personlige ting. Selv uten å innse hva du gjør, vil du sannsynligvis ende opp med å sammenligne alt som du og partneren din delte om hverandres liv.

Når du hører noe kjent eller lignende om dere selv, føler du deg umiddelbart positivt om fremtiden din. Når du innser at du ikke har noe i det hele tatt, begynner du å bli demoralisert. Dette er sannsynligvis grunnen til at studier viser at folk som har samme tendens til å ha vellykkede relasjoner.

Jeg kunne være uenig med fakta, men det er et poengpunkt. Det jeg kan fortelle deg er at du kan rette opp det problemet med å ikke ha nok til felles. Hvordan? Ved å gjøre disse tingene:

# 1 Ha en liten tro. Bare fordi det ser ut som om du ikke deler samme lidenskap om lignende ting, betyr det ikke at det ikke er noen sjanse for at det noen gang skjer. Det kan være fordi du og partneren din ikke har hatt muligheten til å snakke mer om hverandres liv.

# 2 Grav dypere. Ikke alt du har til felles, er relatert til din karriere, hobbyer og interesser. Folk kan endre seg. Du har en sjanse til å utforske nye ting med partneren din. Når du vokser og opplever nye ting sammen, kan du snart finne felles grunnlag i uventede tanker og steder.

# 3 Vær åpen-sinnet. Selv om du og partneren din ikke liker de samme tingene, kan du fortsatt prøve dem å se om du vil forandre deg. Åpenbart må partneren din utvide det samme høflighet til deg og dine interesser.

# 4 Ignorer den. Hvis du ikke finner noe lignende mellom de tingene du liker, må du ikke bekymre deg så mye om det. Selv om interessene dine ikke er i tråd med hverandres, kan du fortsatt støtte hverandre.Så lenge du bryr deg om dem, kan ingen mengde fellesinteresser gjøre opp for det faktum at du bryr deg mye om partneren din.

Vil dette påvirke vårt forhold i det lange løp?

Ethvert forhold kan fungere, så lenge de to involverte er villige til å gjøre sin del for å få det til å fungere. Du kan stille alle spørsmålene du vil ha om hvordan du holder forholdet stabilt, men det er ingen garanti for at hvert råd kan fungere for deg og din partner.

Til slutt, du og din partner trenger ikke å like de samme tingene for å få forholdet til å fungere, men du må i det minste forsøke å vite hvorfor partneren din liker de tingene de gjør, og omvendt. Til slutt må du leve med partneren din, og du må sette opp med de tingene de liker.

Alt avhenger av om det er en stor avtale for deg. Hvis du trenger noen som liker de samme tingene du gjør som dine preferanser i filmer, hobbyer, musikk, karrierevalg og alle de andre tingene, så finn noen som den. Hvis du kan leve med de tingene din partner liker, ville det bare være en liten innrømmelse for deg å humorere dem om det. Bare ikke døm dem eller gjør narr av dem for det. [Les: Hvilke par skal begynne å snakke om å føle seg nærmere]

Hvis du vil vurdere dine fellesinteresser når du velger en partner, vil ingen dømme deg for det. Bare vet at det er mulig å komme sammen med noen, selv om du ikke liker de samme tingene de gjør. Det viktigste er at tingen du har til felles er din tiltrekning mot hverandre.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar