DJ Christian Williams finner sin Nemesis

Innhold

Hallo. Og stol på meg når jeg sier at du selv skriver ordet hei, er ganske vanskelig akkurat nå. Det er alt på grunn av min nyfødte kjæledyrshat - DOMS. Det står for forsinket oppstart av muskelsår. Personlig tror jeg det står for "ikke kan føle overkroppen min, send hjelp".

Vi er nå inn i det virkelige treningsprogrammet og gutten føler jeg det! Nå som kroppen min er vant til å løfte, skyve og trekke (pluss rullende rundt på gulvet i smerte), insisterer treneren Ruben Tabares at jeg kan slå det vanskeligere. Det betyr tyngre vekter, mindre representanter og endring av kostholdet mitt for å matche.

Hver dag jobber vi en annen del av kroppen og kaster i noe HIIT (høy intensitet intervalltrening) arbeid, som holder hjertefrekvensen høy, noe som gjør den til en virkelig effektiv måte å miste fett på.

Jeg har stor respekt for folk som kan motivere seg til å gå på treningsstudioet, men akkurat nå trenger jeg Ruben - stor tid. Han lar meg vite alt fra hvilken vekt å løfte til om stillingen min er feil. Jeg føler at jeg lærer så mye og at jeg er på riktig vei.

Jeg har imidlertid laget en bufjende. Navnet heter Versaclimber, og vi går ikke videre. Du stropper føttene dine i, holder håndtakene og klatrer ... og fortsetter å klatre til armene og beina dine føler at de kommer til å falle av. Her er en video av den i aksjon.

Ruben får meg til å gjøre ti sett med 30 sekunder med ett minutt med hvile i mellom. Vi gjør dette på lørdager, og når han føler at jeg kanskje har løy om å ha en G & T natten før. Mitt hjerte faller hver gang jeg ser ham se over på det - jeg vet hva som kommer.

Det eneste som hjelper med dette er at jeg nå kjenner følelsen jeg får når jeg gjenoppretter. Jeg føler meg utmattet, men mentalt levende og full av adrenalin. Så går jeg og plasker rundt i bassenget for å løsne litt.

Noen spurte meg om dagen hvilke biter jeg liker og ikke liker om dette nye treningsregimet. Jeg har hatt en tenkning, og her er det jeg virkelig liker:

  • Enhver biceps treningsøkt. Jeg føler meg som Popeye når jeg jobber med den muskelen, og jeg kommer ikke til å lyve, jeg har stått i speilet og bøyet!
  • Jeg liker også boksing! Jeg har ikke gjort det før, men det er en fantastisk cardio-trening, og det betyr at jeg får prøve Ruben (jeg har ikke klart det ennå).
  • Jeg har også virkelig likt å lære om ernæring og de små endringene jeg kan gjøre som vil gi opp til en stor forskjell. Jeg har begynt å spise et helvete med mye veg, og jeg har oppdaget at når du koker det riktig, er det deilig! Jeg er ikke sikker på hvorfor jeg stønnet så mye som et barn.
  • Jeg elsker å svømme etter trening. Jeg vokste opp på Isle of Wight, så jeg er litt av en vannbarn. Jeg prøver å svømme så langt jeg kan under vann etter hver økt (mer om det om et sekund).

Nå på biter liker jeg ikke:

  • Jeg har allerede nevnt Versaclimber. Den tingen får hjertet mitt til å føle at det kommer til å eksplodere!
  • Enhver triceps trening er en morder. Den muskelen må fortsatt være ganske svak, ettersom det til og med tre dager etter en økt er det fortsatt vondt!
  • En av de "små" næringsendringene var å skjære ut øl (sob, sob). Dette er midlertidig, offisielt, men jeg har en følelse jeg vil ikke drikke noe i nærheten like mye i fremtiden.
  • Kjører: likte aldri det. Hovedsakelig fordi jeg kunne føle at mannen min bryr seg opp og ned når jeg løp. Kanskje dette vil endres når jeg er i form?

Men denne kombinasjonen av det hyggelige og det forferdelige har allerede lagt til noen virkelige endringer allerede - ja, selv etter bare noen få uker.

Min generelle fitness har skutt opp og jeg merker det virkelig. Det er to rulletrapper som jeg bruker når jeg går på treningsstudioet, og jeg pleide alltid å være utåndet på toppen. Nå flyr jeg opp dem og det føles blodig bra!

Også, det er hvor langt jeg kan svømme under vann. Da jeg først prøvde det i treningsbassenget, kunne jeg bare gjøre en halv lengde. Nå - og dette skjedde bare i dag - jeg kom til slutt med letthet. Det føltes veldig rart, men fantastisk!

På til uke tre av trening da. Jeg føler at det kommer til å bli enda tøffere - med mindre jeg kan bryte inn på treningsstudioet og ta en hacksaw til den Versaclimber før neste sesjon.

ANBEFALT: Les mer fra Christian

Christian Williams presenterer helgen frokost showet på Virgin Radio, 6-10am.

Følg Christians treningsreise på coachmag.co.uk/christian, på showet hans på digitalradio, på VirginRadio.co.uk eller via Virgin Radio-appen, og på Christians Twitter og Instagram med hashtag #coacheffect.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar