DIY Beauty: Hvordan forme øyenbrynene dine

Som en mamma, et godt preparert par øyenbryn som åpner opp slitne øyne, gjør hele forskjellen i utseendet ditt. Salonbesøk er ikke alltid en prioritet for travle mødre, så her er hvordan du får de samme resultatene på ditt eget bad

Grunnlegger av Mayfair's Nails and Brows, Sherrille Riley, forklarer hvordan man får de beste resultatene:

Se en profesjonell først

Finn tid til å besøke en salong for en ekspert for å etablere en velformet panne. Med en tydelig veiledning på plass, vil det være åpenbart hvilke gjen voksende hår må fjernes hver annen uke.

Kjøp en panne børste

Bruk den til å pusse dine penner oppover først. En gammel tannbørste vil også gjøre jobben.

Sketch formen først

Det er lett å overpresse og vanskelig å vite når du skal stoppe. Bruk en penn blyant for å tegne på formen du vil ha før du engang tenker på å plukke opp din pinsett.

Kjedelig smerte

Før du begynner, trykk et varmt ansiktsflannel på huden din. Dette mykner og åpner hårsekkene, noe som gjør det lettere å dype hårene ut.

Tørk på ansvarlig måte

Tørk overflødig hår ut av formen du har trukket inn. Fjern bare minimal hår fra toppen av pannen. Hvis noen er for lange og urettferdig, er det bedre å trimme dem med et saks.

Bli kvitt den grå

Hvis du har graying brows, må du bruke vanlig hårfarge til dem når du farger håret ditt. La opp i ikke lenger enn 7-10 minutter og vær forsiktig med å bare dekke hårene og ikke huden.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar