Oppdag det perfekte bløtbyttet

Fra nyfødte til potteopplæringsstadiet kommer du til å skifte mange bleier i det neste året eller to. Det er derfor noe råd for å gjøre prosessen gå bedre

Få prepped

Enten du er hjemme eller du er på en familiedag ute, tar et øyeblikk for å sørge for at du har alt du trenger angitt, vil du minimere mengden av kronglete rundt på skiftematten.

Hurtig endring

Unpop bunnfester av babygro eller antrekk og løst den skitne bleien. Ikke pisk det bort umiddelbart - brett ned de klebrige flikene som vil skade seg hvis de holder seg til hennes hud og bruk et hjørne av bleen for å hjelpe med å rydde opp babyen din. Deretter dukker inn en bleiepose før du setter den i esken.

The Clean Up

Bruk bomullsull dyppet i lunkent vann for å rengjøre babyens hud. Fortsett å bytte til rene biter av bomullsull.

Hudpleie Know-how

Forsiktig klapp babyens hud tørr med et håndkle før du bruker en barrierekrem eller salve, for eksempel Bepanthen, for å beskytte babyens hud mot irritasjon og gnidning som kan føre til bløff utslett.

Klar til å gå

Skyv den nye bleien under babyens bunn og ta den med på laken foran, sørg for å sikre den godt.

Å ta utfordringen

Vi satte en gruppe mødre på Bepanthen-utfordringen, og etter å ha brukt det i to uker sa 100 prosent at de ville anbefale det til andre mødre, og ni av 10 sa at de ville fortsette å bruke den for å beskytte barnets bunn fra årsakene til bleie utslett. Deres verdikter?Ved å bruke Bepanthen ved hver bleieendring, beskytter jeg babyens bunn, noe som gjør det en mindre ting å bekymre seg for og holde henne glad. Rachel Thornton Jeg elsker absolutt Bepanthen, jeg vil mest definitivt fortsette å bruke den på babyens bunn og eventuelle fremtidige barn jeg måtte ha. Jeg har allerede anbefalt Bepanthen til andre mødre, da det er den beste bleiepleie på markedet. ' Kelly Walker 'Jeg elsker Bepanthen - det er forsiktig og en gang brukt usynlig for øyet og likevel effektivt. Jeg føler meg glad med å bruke den på min delikate babyens hud. ' Ali Lockwood"Dette var en enkel å bruke og lett for hverdagsbruk som fungerte bra på min babydatters bum og har bidratt til å holde henne bleieutslett i sjakk." Sara Leeson "Lett å påføre og etterlater små bunner som er myke og fuktige." Samantha Matthews

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar