Skitne hemmeligheter fra fortiden din

Innholdsfortegnelse:

Skitne hemmeligheter fra fortiden din
Skitne hemmeligheter fra fortiden din
Anonim

Vi har alle skitne hemmeligheter og enda dirtier exes! Men skal du avsløre alle dine hemmeligheter til kvinnen din og komme helt ren? Er det godt å bekjenne eller er det bedre å begrave hemmelighetene dine og glemme alt om det?

Du er helt forelsket i denne jenta du har sett siden de siste månedene.

Hun elsker deg mye, og synes du er en av de gutta som er knirkende rene. Alt er perfekt.

Men det er en liten flekk. Du er ikke så ren som hun tror du er. Så hva gjør du?

Det er ingen trygghet, og du lurer på om du skal avsløre din sordid fortid til henne. Men da ville det virkelig hjelpe deg, eller ville hun bare avsky deg? Denne tanken kan hjemsøke deg for alltid.

Mer enn hvordan hun vil reagere på hva du må si, kan du være bekymret for hva som vil skje hvis hun finner ut om dine gjerninger fra en annen kilde.

Det er skummelt fordi denne lille tingen du oversett, kunne drive en dyp kil og forårsake et stort brudd på tillit.

Men på samme tid, hvis du ikke sier det snart nok, kan hun bare ende opp med å avdekke dine dypeste hemmeligheter og skrike de ordene du ønsker at du aldri ville måtte høre. Hvorfor skjulte du dem fra meg for det lenge?! â € œ.

Det er ikke mye du kan si når hun sier dette, og du kan heller ikke gjøre noe for å jevne ut sine krøllede bryn.

Skal du fortelle henne?

Nå før du åpner munnen din og styrker forholdet ditt med ærlighet, må du tenke på noen få ting. Vil du si at dette forbedrer forholdet ditt og hjelper henne til å stole på deg mer, eller vil det bare gjøre ting verre?

Ville hun bli ødelagt hvis hun hørte denne informasjonen fra noen andre? Har hun rett til å vite dette eller kan det gå?

Når du har svart på disse spørsmålene sannferdig, så er det på tide å ta din beslutning.

Hvis du lider av en STD eller noe i henhold til disse linjene, så er det åpenbart at hun burde vite alt om det. Har du en slags hemmelig avhengighet? Eller overdrager du av en tom bankkonto, og på bekostning av konkurs? Dette er definitivt ting hun burde vite. Det er ikke bare livet du tar på guillotinen.

På den annen side kan en drunken snog med en jente du møtte før du begynte å se hverandre, passere. Med mindre det møter jenta, er kjæresten din beste venn!

I utgangspunktet, fortell henne alt som du vet at hun burde vite om, og ville bli skadet hvis hun hørte det fra noen andre.

Klikk her for å fortsette å lese: Hemmeligheter du burde gjemme fra jenta

Populært emne