10 Dirty Drinking Games for Naughty Guys and Girls

Leter du etter skitne drikkespill som kan holde deg og vennene dine oppe hele natten? Disse 10 sexy spillene vil definitivt gi deg den rette buzzen. Av Sarah Summer

Det er to typer drikkespill.

En, den typen du spiller for å bli helt bortkastet innen en time.

Og to, den typen du spiller for å strekke moroa for en hel natt.

Å bli helt full, kan føles bra for den første timen, men utover det er det helt nedoverbakke.

Noen ganger er det mye morsommere å ta deg tid til å fullføre drikken, så lenge du har andre aktiviteter for å holde deg på en sexy høy hele natten.

[Les: 7 frie teksting spill for å slå noen på over tekst]

Sexy drikkespill for jenter og gutter

Hvis du har en vennegruppe som ikke pryder og elsker litt uhyggelig moro, eller hvis du og partneren din har mange venner som er par, bruk disse drikkespillene til å skape en morsom og minneverdig kveld .

Så lenge din intensjon ikke er å bli bortkastet for tidlig eller tilbringe resten av natten på badet gulvet, og begge vil ha litt uhyggelig moro med vennene dine, dekkes dine behov her.

[Les: 12 utrolige måter å se en venn naken på]

Behovet for uhyggelige spill i relasjoner

Nesten alle av oss vil ha stygg moro, men vi er ikke veldig komfortable å snakke om det med våre egne partnere eller med våre venner.

Spesielt i et langsiktig forhold når sex begynner å bli forutsigbart, lengter vi etter nye erfaringer og fantasier for å holde kjemi i live. [Les: Topp 50 kinky ideer for å gjøre sex mye mer spennende]

Du kan fantasere om det i ditt sinn alt du vil, men noen ganger kan du hengi deg til noen frie spill med kjæresten din eller ved å involvere noen få pålitelige venner, kan gjøre sexlivet ditt mye mer sexy og vekke, selv om partneren din og deg har vært gift eller datert i flere år.

Og det er ingen bedre måte å varme alle opp og kaste inhiberingen enn ved å spille disse drikkespillene.

10 vilt og sexy drikkespill

Når du planlegger å tilbringe en hel natt å drikke med vennene dine, måler du hardvannet i capfuls. Selv om en av dere blir bortkastet innen en time eller to, vil det drepe festen for de andre. For å starte spillene må du alle ned et par skudd først og deretter sette deg ned for å spille.

Om å velge spill, vel, er de beste drikkespillene de med svært få regler og svært få krav. Det gjør det enkelt å huske, og selv om noen av dere blir full, er det ikke lett å glemme reglene!

Her er 10 enkle å spille, sexuelt stimulerende spill som vil slå alle på deg og holde alle på en seksuell høy i flere uker eller måneder framover. Prøv ett av disse spillene med vennene dine en natt, og du vil se hvordan du vekket opp og kjæresten din vil føle deg veldig neste gang dere begge kommer inn i sengen. [Les: 10 arousing måter å få gift sex føle seg som en natt)

# 1 Jeg har aldriâ € | Dette spillet starter med at en av dere bekjenner noe sant som begynner med linjen, "Jeg har aldri". For eksempel kan du si: "Jeg har aldri hatt sex i en bil. Hvis noen i gruppen faktisk har utført handlingen, må de ta en drink. Hvis ingen i hele gruppen har gjort det, må personen som sa at linjen har en drink i stedet. For å gjøre det sexiert, må de forklare gjerningen i detalj hver gang noen har en drink.

# 2 russisk roulette. Plasser skuttglass på bordet. Hell vann i alle brillene bortsett fra en der vodka blir hellet i stedet. En annen person blander brillene rundt. Og når det er gjort, velger du et tilfeldig skudd glass og heller drikken raskt ned i halsen uten å vente på å lukte eller smake væsken. Og med hver runde må personen som drakk vodka, utøve en våge. Når spillet skrider frem, øker antall briller som inneholder den faktiske vodkaen. [Les: 7 sexigste typer sex du noensinne kan ha]

# 3 Vokner i en lue. Alle i gruppen skriver en gjøremålsakt på et stykke papir og legger det i en lue uten å fortelle noen andre hva handlingen er. Handlingene kan være individuelle handlinger eller noe som må gjøres med en partner eller noen andre i gruppen. Den beste delen om dette spillet er at rasjonen av handlingene kan økes eller reduseres avhengig av grunnregler som er satt i begynnelsen.

Hver av dere blir sving å velge et stykke papir og utføre handlingen. Hvis personen som velger papiret ikke vil utføre handlingen, trenger de å drikke en drink. Men samtidig kan ingen som velger papir, ta en drink to ganger på rad.

Når hvert papir brukes, kast papiret bort til det ikke er noen papirer igjen i hatten. Bytt papirene med nye vogner og handlinger som er dristigere enn de som brukte første gangen.

# 4 Strip poker. Spill det vanlige spillet med poker med kort, men i stedet for å håndtere mynter eller penger, bruk klærne som valuta for spillet. Hvis noen ikke vil strikke et stykke klær, kan partneren ta av seg sitt eget klær som kompensasjon på deres vegne. Hvis du ikke er sikker på pokerens regler, spiller du et kortspill du kjenner og bruker de samme reglene. Men hver gang noen tar et klær av, må alle andre ta en drink. [Les: 15 virkelige tips for å se mye bedre naken]

# 5 Suge og blåse. Alle står rundt i en sirkel, vekslende mellom en fyr og en jente.En person plasserer et vanlig spillekort flatt på sine lepper og innånder luft gjennom munnen for å holde på kortet uten å bruke noen hender. Målet er å sende kortet til naboens lepper uten å kaste kortet på et hvilket som helst tidspunkt.

For å lykkes med å passere kortet, må en person suge kortet ved å inhalere luft mens den andre personen må blåse på kortet mens du sender den på. Hvis kortet faller mens du overfører kortet, må begge involverte ha en drink hver. Det samme spillet kan også spilles med epler hvis kortene virker for vanskelige. [Les: Hvordan kysse en venn ved et uhell og slippe unna med det]

# 6 Blindfoldet kroppsrør. Dette er et drikkespill som kan være veldig moro og føle seg sexy også. En fyr er blindfoldet først. Jentene står i en linje foran ham. En kroppsdel ​​er valgt tilfeldig av andre gutter, og fyren må føle den bestemte kroppsdelen og kjenne igjen sin egen partner eller en bestemt jente bare ved å føle kroppens del av jentene. Når gutta er ferdig, gjentar jentene samme spill. Hver gang en person gjetter feil, må de ned et glass. [Les: Hvordan få en jente kåt og våt bare ved å sitte ved siden av henne]

En annen variant av dette spillet er for den blindfoldede personen å gjette hvilken kroppsdel ​​de berører, bare ved å føle en liten del av en persons kropp med fingeren.

# 7 Sannhet eller våge spørsmål. Dette er den mest sexy drikkespillet fordi det ikke er noen begrensninger på spørsmålene eller vågen som kan bli spurt. Hver person tar en tur i sannhet eller våger, og hver gang noen utfordrer seg, må alle andre ta en drink. [Les: 30 skitne sannheter eller tør spørsmål om en sexy natt]

# 8 Flip, nipp eller stripe. Alle tar en sving for å vende en mynt. Ring hoder eller haler etter at du kaster mynten, og hvis du får det riktig, gjør du ingenting. Gjør det galt en gang, du må ned et skudd glass. Gjør det galt to ganger på rad, og du må ta av en klærartikkel. Få det riktig tre ganger på rad når det kommer til din tur, og du kan hente et klær du måtte ta av tidligere.

# 9 Spinn flasken. Dette er et klassisk spill som alle spiller med venner eller med andre par. Men noen få drinker kan gjøre dette spillet mye mer sexy og morsomt. Alle sitter i en sirkel, vekslende mellom gutter og jenter. Hver person vender seg om å snurre flasken, og når flasken slutter å spinne, må de kysse personen flasken peker på. Hvis det er noen du ikke kan kysse, kan du kysse personen til høyre for dem.

I tillegg må begge involverte mennesker drikke et skudd med hvert spin. I stedet for å kysse, kan du også endre reglene for å våge eller noen få naughtier også.

# 10 Ser en film. Dette kan være mye moro mens du ser på en film som er ganske forutsigbar, det være seg en episk film, en komedie eller en porno-flick. Hver gang et tegn sier et bestemt ord eller gjør noe unikt, må du alle drikke et skudd. Den siste personen å ta en slurk eller fullføre glasset må utøve eller tørke klær av.

De beste drikkespillene er de som kan improviseres. Du kan ta noen vanlige spill som Twister eller Uno, og slå den til en sexier versjon bare ved å legge til noen frie regler. Ha det gøy å spille disse spillene, men husk, det er alltid bedre å sette grunnregler før du spiller noe spill, slik at ingen av dere vil angre på spillene morgenen etter. [Les: 10 morsomme sexspill du kan leke med kjæresten din]

Regler å huske mens du spiller disse frie drikkespillene

Det kan være svært få regler mens du faktisk spiller spillet, men for å sikre at det ikke er noen plagsomhet om spillene senere, må du sørge for at alle du setter regler sammen før du spiller noen spill eller blir full. Her er noen regler for å komme i gang på dine sexy drikkespill.

#1 Ikke bli båret bort mens du spiller disse drikkespillene bare fordi du ser mer enn bare en blits av huden. [Les: Virkelige livsblinkende tilståelser]

#2 Ikke rør når noen er avklart * annet enn partneren *. Dette er en god regel å ha fordi det kan forhindre ubehagelige situasjoner.

#3 Sett grenseregler før spillet starter. Gjør det klart om hva som er akseptabelt og hva som ikke er før det blir full. Selv om en person blir båret bort, kan de andre være oppmerksomme på situasjonen.

#4 Bruk små tiltak av alkohol. Bruk bare nok til å kaste hemningene, men ikke nok til å få noen til å passere.

#5 Ikke drikk på tom mage. Spis noe stadig i mellom drikkene, og drikk mye vann også. Det vil holde deg aktiv lenger og forhindre en gal bakrus om morgenen.

[Les: Topp 10 seksuelle fantasier for jenter og topp 10 seksuelle fantasier for gutter]

For å ha det bra mens du blir full med andre par eller med venner, bland disse stumme drikkespillene nå og da. Ikke strekk det samme spillet så lenge at nyheten slites av og noen av dere begynner å gjespe.

Hold det friskt, hold det spennende, og unngå å gjøre noe som du eller din partner ville angre.

[Les: 13 utrolige sexhemmeligheter du virkelig trenger å vite]

Bruk disse 10 sexy drikkespillene med partneren din, sammen med vennene dine, og det vil definitivt få deg til å føle seg seksuelt i live, og gjenopplive den brennende lidenskapen i ditt eget soverom også.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar