Ulike måter å si at jeg elsker deg uten å si et ord

Leter du etter forskjellige måter å si "Jeg elsker deg" til din elsker? Du vil virkelig ikke kunne finne noen bedre måter enn disse romantiske måtene.

Et forhold trenger mange ting for å lykkes.

Men oftere enn ikke, det som betyr mest, er å la kjæresten din vite hvor mye de betyr for deg.

[Les: Søte måter å si "Jeg elsker deg" for første gang]

Du kan si "Jeg elsker deg" hele tiden.

Tross alt, sier "Jeg elsker deg" er en spesiell måte å la den som elsker deg, innser hvor spesiell de er for deg.

Men er det virkelig nok?

Enhver i et forhold i mer enn et par måneder vet at de tre magiske ordene ikke alltid har størst innvirkning.

Vi sier det så ofte når vi er i et forhold, at det til tider er lett å overse den virkelige betydningen av disse ordene.

Men bekymre deg ikke, det er mange andre meningsfulle måter å si "Jeg elsker deg" til din partner uten å bruke noen ord i det hele tatt.

Og gjett hva, noen ganger, disse bevegelsene kan få din partner til å føle seg mer spesiell og elsket enn å si de tre kjærlige ordene hundre ganger.

[Les: Når skal du si "Jeg elsker deg" for første gang?]

10 romantiske og minneverdige måter å si "Jeg elsker deg" hele tiden

Den beste måten å la kjæresten din vite at du elsker dem, er å si det til dem, minst en gang hver dag. Men hvis du virkelig vil gjøre en innflytelse og få din elsker å smelte med lykke, behold disse 10 forskjellige måtene å si "Jeg elsker deg" i tankene.

# 1 Glade overraskelser. En av de beste måtene å la noen få vite at du elsker dem, er ved å overraske dem nå og da. Det viser din elsker at du tenker på dem selv når de ikke er rundt. Skal du handle? Se om du finner noe kjæresten din vil like, eller kjøp en boks med sjokolade eller til og med en t-skjorte. [Les: 9 forholdsfaser alle par går gjennom]

Og ved spesielle anledninger, ta deg tid til å planlegge datoen og skape en minneverdig opplevelse på dine egne små måter. Når du overraske din kjæreste med lykkelige øyeblikk og gjør kjeftene dine dråpe med glede og ærefrykt, vil du definitivt vise hvor mye du elsker partneren din og ta vare på dem.

# 2 Romantiske hverdagslige bevegelser. Hvis du virkelig bryr deg om kjæresten din, vil du definitivt se etter små måter å gjøre dem lykkelige hele tiden. Så ikke slutte å gjøre det. Se alltid etter små måter å få din partner til å føle seg spesiell og elsket. [Les: 25 søte romantiske bevegelser du kan bruke hver dag]

# 3 De små detaljene. Husk de mindre detaljene, som å våkne opp tidlig for å tilberede frokost til kjæresten din når de har en viktig dag på jobb, ringer dem opp og minner dem om noe i midten av dagen, eller tilbyr å kjøre seg ut for å få noe for dem på vei hjem. De små tingene du gjør for kjæresten din, kan få dem til å føle seg så elsket og tatt vare på, det er virkelig en av de søteste og mest subtile måter å fortelle dem hvor mye du bryr deg om.

# 4 Ofre og ubetinget kjærlighet. Tror du på ubetinget kjærlighet? Det er rent og ekstremt lojalt. Og noen ganger kan det også skade, spesielt når det ikke er gjengitt. Men hva er poenget med å være forelsket hvis du ikke kommer til å dykke i hodet først og fylle ditt hjerte med det? Har du noen gang ofre din egen lykke bare for å få et smil på kjærlens ansikt?

Å gi opp noe du liker bare for å se din kjære glade er den reneste måten å si "Jeg elsker deg." Når du legger dine elskers behov foran deg, gjør du det klart klart hvor mye du elsker dem. [Les: En ekte søt historie om en gutt og hans ubetingede kjærlighet]

# 5 Datoer og flere minner. Husker du jubileumet og partneren din bursdag og andre spesielle dager? Å være gjennomtenkt er en av de søteste måtene å la kjære vite hvor mye du elsker dem.

Sørg for at du husker alle partnernes spesielle arrangementer og prøver å være en del av det så mye som mulig. Vi liker å dele vår lykke med den vi elsker. Og ved å være der for kjæresten din når de trenger din klem, kan du definitivt la søtere halvdelen vite at du elsker dem.

Og ikke fortsett å lete etter måter å lage minner hele tiden ved å snappe bilder vekk eller videobilde dem nå og da når dere begge deler et romantisk øyeblikk. År senere, bare å se tilbake på de gamle spesielle tider kan fylle begge hjerter med mer kjærlighet og lykke.

# 6 Viser kjærlighet. Den beste måten å dusje mer kjærlighet på kjæresten din, er å la verden vite om det. Det er en liten romantisk gest som viser partneren din at du er stolt av å vise dem som kjæresten din til resten av verden.

Hold hendene mens du går nedover en gate, børst din elskers hår av ansiktet, eller bare smug deg opp og les en bok sammen på en kafé. Du trenger ikke å gjøre opp med hverandre i det offentlige hvis du ikke vil. Bare del din kjærlighet med verden, og din elskede vil elske deg mer. [Les: 10 offentlig visning av kjærlighetsregler du må følge]

# 7 Lytt virkelig. Lovers snakker hele tiden, men de fleste hører aldri til hverandre. Nesten alltid, de vil bare få poenget over. Men husk, du er i et forhold, og begge dine meninger betyr noe.Lytt virkelig på partneren din og deres synspunkter, respekter deres mening og aldri rubb dem bort selv om deres tanke virker idiotisk, og få dem til å føle at du gir dem all oppmerksomhet. Du kan si "Jeg elsker deg" hver dag, men med mindre du faktisk lytter til kjæresten din, vil du aldri nyte et lykkelig og intimt forhold.

# 8 Vær søylen å lene seg på. Kjærlighet handler ikke alltid om kjærlighet og elskov. Det har også mye å gjøre med å støtte hverandre og være der for hverandre gjennom tykk og tynn. Og for å si "Jeg elsker deg" og egentlig mener det, må du støtte din elsker i sin tid, uten å bli frustrert eller irritert.

Hvis du vil vise kjærligheten din, hjelper din elsker når de ber deg om hjelp, hjelper dem til å bli en bedre person ved å rette opp feilene sine, og la partneren din se at du alltid vil være der for dem uansett hva. [Les: Perfekte ting å snakke om i et forhold]

# 9 Tilbake din kjæreste. Det er ingenting i verden som føles verre enn å kjenne din egen elsker, ikke stoler på deg eller støtter deg. Det er hjerteskjærende.

Stå opp for kjæresten din når andre er rundt, og alltid støtte din partner. Selv om du har forskjeller, stemme dem til din elsker når det bare er dere begge. Respekter dem og elske dem og ikke velg en kamp i det offentlige bare for å bevise et poeng. Din elsker vil bli fylt av kjærlighet og takknemlighet når de innser at de alltid kan stole på at du skal stå opp for dem, uansett hva årsaken eller hvor du er. [Les: 10 typer kjærlighet du vil oppleve i livet ditt]

# 10 Har det mye moro. Vær romantisk og hent det indre barnet ditt nå og da. Hvis en sang spiller på tv, hold kjæresten din og begynn å danse, ha en putekamp, ​​jage hverandre rundt huset, ring hverandre dumme navn, hoppe på partneren din når de ligger på sofaen og kose, og bare gjør noe annet som føles romantisk eller morsomt. [Les: 10 måter å være romantisk uten å være oste]

Du trenger ikke alltid å si "Jeg elsker deg" hele tiden for å bety det. Gester og morsomme øyeblikk kan være like meningsfylte også. Ikke miste det indre barnet når du er i et forhold, eller ditt kjærlighetsliv vil ende opp kjedelig og tørr. Lær å holde romantikken din spennende, og du vil alltid finne en ny måte å si "Jeg elsker deg" hver eneste dag gjennom lykkelige tider.

[Les: 25 forholdsregler for vellykket kjærlighet]

Du trenger ikke alltid å bruke ord for å avsløre din kjærlighet. Noen ganger kan jevne uttrykk og bevegelser få din partner til å føle seg mer elsket enn noensinne. Hvis du virkelig ser etter forskjellige måter å si "Jeg elsker deg" og mener dem utover at ord kan forklare, bruk disse 10 måtene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar