8 forskjellige typer gutter du møter på barer

Å gå på en kveld med jentene for å finne deg noen kvalifiserte ungkandidater kan være vanskelig hvis alt du noen gang ser på klubben, er disse gutta.

Noen tror fast at du ikke kan møte kvalitetsmenn på klubber og barer, og andre er mer optimistiske. Vi har en tendens til å tro at kvalitetskamrene ikke går ut til barer, fordi de har ekte karrierer eller er over det, og enhver fritid de har har nok ikke med at de blir full hver fredag ​​eller lørdag kveld. [Les: 33 beste steder å møte attraktive og kvalifiserte menn]

De typiske gutta du finner i klubben

Uansett grunnen til at vi forteller oss for "gode" menn ikke å bli funnet på barer, kan jeg forsikre deg om at når du finner ham, finner du også de følgende gutta i samme vannhull også.

# 1 Mr. Moneybags. Denne fyren vil at du skal vite at han har penger, eller i det minste vil du synes at han har penger. Han har ikke noe problem å bruke penger, kjøpe alle drinker, og kan alltid bli hørt å si noe i tråd med "bare sette det på fanen min." Dette er også fyren som tar et bilde av regningen på slutten av natten, så han kan legge det på sine sosiale medier og vise frem sine store utgifter.

Det er flott hvis du møter en fyr som er økonomisk frisk, men det er viktig å huske på hvordan du ville føle deg hvis du var dating denne fyren, spesielt å vite hvordan han alltid tilbringer og slipper penger så fritt , spesielt når han er ute for drinker.

# 2 Mr. Sloppy. Denne fyren vet ikke når han skal slutte å drikke, og han har ingen omsorg for oppførsel. Faktisk kan denne fyren til og med spyle sin drink på deg mens han prøver å introdusere seg til deg, og sannsynligvis vil ikke engang tenke på å få deg et serviett når han gjør det.

Han er så slurvet og full, at hvis du forteller ham at du heter Sara, er det trygt å si hver gang du ser ham igjen, han vil kalte deg Sally, Samantha og alt annet enn Sara, fordi det er hva disse slurvete guttene gjør. De kan ikke huske navn, samtaler, manerer, og de egentlig bare ikke bryr seg. De vil bare ha det bra, med rotet og alt.

Selvfølgelig har vi alle våre svakere, mindre attraktive øyeblikk når det gjelder en natt ute med å drikke, men hvis du møter Mr. Sloppy i baren oftere enn du vil, er det trygt å si han vil være et konsekvent rot. Hvis han er sløv når han drikker, forestill deg hva han liker når han spiser! Han er også den typen fyr som sannsynligvis viser seg å jobbe med sin skjorte halvt innstilt, det vil si at han antar at han har en jobb.

# 3 Den vanlige. Mr. Usual er en sjelden rase. Denne fyren fungerer som om han lever livet sitt på settet "Cheers" hvor alle vet navnet hans og hva hans vanlige rekkefølge er. Denne fyren kommer inn i baren som virker som om han er beste venner med alle bartendere, og når han får sjansen til å bestille en drink, kan han bli hørt å si noe som "du vet det vanlige" som vanligvis driver bartenderen i en liten panikk, fordi virkeligheten er han tror han er mer minneverdig enn han egentlig er.

# 4 Mr. Cheapskate. Har du noen gang gått på en date med en fyr som lar deg vite hvor mye regningen var? I så fall har du allerede møtt Mr. Cheapskate. Hva er enda verre er når du møter Mr. Cheapskate ute i baren. Og du vil. Mr Cheapskate er den typen fyr som kommer til deg, flirter med deg, snakker med deg, og kommer faktisk over som ganske sjarmerende, bortsett fra etter en stund, vil du legge merke til at han ikke engang har tilbudt å kjøp deg en drink.

Når du skjønner at han ikke tilbyr, bestemmer du deg for å bestille en drink for deg selv, og bare da, i klassisk billigskattform, vil denne fyren si noe som "oh, hva er det som smaker som?" er han foreslå at han vil prøve deg * ja, Blue Moon er bare så sjelden *. Eller han vil på en eller annen måte overbevise deg om å kjøpe ham en drink. Irriterende, denne fyren kan bli overhørt å lage kommentarer som "kan du tro at øl er 9 dollar?" Til sine venner. Det er flott å være på et budsjett, men å snakke om det for mye er bare klebrig. [Les: 11 tegn på at du blir brukt til sex eller penger]

# 5 Demander. Demander er et røvhull, periode. Denne fyren er så arrogant og selvrettig, alt av grunner ukjent. Hvis du har vært ute for å spise og hørt eller sett noen klapper eller snap for en kelner, så vet du hvilken type fyr jeg snakker om. Dette er fyren du overhear fra 10 rader tilbake på et fly som roper â € œmaâ € ™ am, jeg trenger anotherâ € Â til flyselskapet.

Dette er også fyren du møter i baren som roper, bokstavelig talt til bartendere, for en eller annen grunn tror han å være krevende, veldig høyt og arrogant vil få oppmerksomheten deres mye før. Lite vet han at det å være et røvhull får ham ingen steder. Jo mer han drikker, jo mer er kravene. [Les: 15 typer giftige forhold]

# 6 Den glatte operatøren.Når du er i baren og en fyr går opp til deg, føles det godt å vite at folk finner deg attraktivt, og det gjør ikke vondt for å bli fortalt av fremmede. Men hvis du møter Mr. Smooth Operator i baren, er det trygt å si at du ikke bare vil møte ham, men hver annen jente i baren med deg vil også møte ham.Denne fyren bruker søte en-liners og pickup linjer så ofte han kan.

Dette er fyren som ber om telefonnummeret ditt og du overhører fra utenfor toalettet på badet og introduserer seg til en jente på linje akkurat slik han introduserte seg til deg. Lang historie kort, denne fyren kan være en jevn operatør, men han er også litt av en spiller, og hvis du er ute etter kjærlighet, er han sannsynligvis ikke din beste innsats. Men han gjør deg i det minste bra om deg selv, selv om det er for en veldig kort periode. [Les: 7 surefire tegn på at du daterer en spiller]

# 7 Mr. Downer. Mr. Downer er den fyren som enten har vært ledig arbeidsløs, hjertebrudd, eller kanskje bare skjer for å være en alkoholiker som sannsynligvis burde slutte å drikke og søke hjelp. Denne fyren vil at alle skal vite at han har blitt lagt av, eller at kjæresten hans bare lurte på ham. Han er veldig deprimert for å være rundt.

Hvis han visste hvordan han skulle holde samtalen til et minimum, eller lært å lytte i stedet for å gjøre alt snakkes, kunne hans selskap være morsommere. Men han vet ikke hvordan han skal gjøre noe annet enn å klage på hva han går gjennom og snakke om seg selv. Mr. Downer er ikke fyren du burde tilbringe natten med, hvis du vil ha en god tid. Han skal bare til slutt bore deg, ta bort buzz, og la deg føle deg hjerne død.

# 8 Mr. Creeper. Mr. Creeper liker å henge ut i de mørke hjørnene eller enden av baren og lese damene inn og ut i hele natten. Du kan finne denne fyren mystisk, men virkeligheten er at han bare er en creeper.

Dette er også fyren som kan slå på deg, og noen ganger kan han til og med bli din fem-dagers skygge hele natten, fordi han bare ikke vil forlate deg alene. Han kan jo jo vits at du er kjæresten til alle som prøver å gå opp og snakke med deg, og for første gang kan det virke litt søt, men etter noen flere ganger finner du det foruroligende.

Denne fyren får deg ikke til å føle seg avslappet på noen måte, og hvis du finner deg fast med Mr. Creeper, ta bare to skritt tilbake og kom deg ut av de mørke skyggene! [Les: 9 pervy gutter og hvordan de kan se dem på en date]

Mens baren kan se ut som en hotbed for kvalifiserte herrer, når alkoholen begynner å flyte, kan du finne deg selv ansikt til ansikt med den mørke siden av en tilsynelatende hyggelig gentleman. Så pass på disse gutta neste gang du treffer baren!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar