Kostholdstips fra mannen som mistet 10 kg fat i åtte uker

Innholdsfortegnelse:

Kostholdstips fra mannen som mistet 10 kg fat i åtte uker - øVELSER 2023
Kostholdstips fra mannen som mistet 10 kg fat i åtte uker - øVELSER 2023
Anonim

Jeg var aldri en stor fan av kroppstransformasjoner. Hovedårsaken til det? Fordi jeg trodde at de oppmuntret til uholdbare måter å spise på. Forutsetningen min var at for å gjøre en stor forandring på kort tid, må du spise på en måte som er unappealing og også uholdbar. Jeg vet det ikke er tilfellet fordi jeg nylig fullførte et transformasjonsprogram som så meg gå fra å være overvektig til å bli a Menns Fitness dekkmodell på bare åtte uker, og jeg gjorde det ved å bruke et system som var både overraskende enkelt og bygget for langdistanse.

Systemet jeg brukte - skissert i detalj i Ny kroppsplan bok - har et enkelt, men kraftig konsept i sitt hjerte. Det er fleksibelt, noe som betyr at du kan spise maten du liker, i stedet for å skyve endeløse floretter av brokkoli ned i nakken din fordi den restriktive måltidsplanen forteller deg. Og det forbyder heller ikke hele matgrupper eller individuelle matvarer.

Hvis du noen gang har vurdert å gjøre en kroppstransformasjon, men blitt slått av fordi matenes side av ting er unappealing, vil du være glad for å vite at å gjøre en positiv forandring i kroppen din, trenger ikke å gjøre deg elendig. For å gi deg en smak av hva som er involvert, har jeg skissert noen store råd om at jeg pleide å miste 10 kg fett på bare åtte uker, samt noen andre praktiske råd som hjalp meg å få et resultat enn jeg aldri trodd var mulig. Og hvis min erfaring inspirerte deg til å starte din egen transformasjonsreise, vennligst si hei på @JonLipseyMedia (på Twitter eller Instagram) eller @NewBodyPlan (Twitter og Instagram) på sosiale og gi meg beskjed om hvordan du kommer på.

Ernæring Essentials

Protein først

Målet med kroppsformasjonen er å samtidig miste fett og legge til muskler, og den beste måten å gjøre det er å prioritere proteininntak av høy kvalitet fra kjøtt, fisk og egg. Derfra bør du legge til sunne fett (enumettet, flerumettet og mettet), som du kan få fra meieri, nøtter, frø, avokado og olivenolje, og fyll resten med karbohydrater. Det er en omfattende guide til hvordan å spise i Ny kroppsplan bok.

Ikke jage perfeksjon

Jo bedre dietten din er, desto bedre blir resultatet ditt. Hvis du kan spise godt hele tiden, flott. Men hvis du føler at det ikke er realistisk for deg å holde fast, er det helt greit å bruke 90% næringsnæringen, hvor du spiser godt 90% av tiden og tar en mer avslappet holdning til dine gjenværende måltider.

Begrens sprit

Booze inneholder mye kalorier, men få nyttige næringsstoffer fra et kroppsforvandlingsperspektiv, så hvis du ikke begrenser alkoholinntaket ditt i løpet av åtte ukers utfordring, vil du slite for å miste fett og legge til muskel. Hvis du virkelig ønsker å drikke, er vårt råd å holde fast i ånder eller rødvin i stedet for hvitvin eller øl.

Spis karbohydrater rundt trening

Normalt, for ikke-idrettsutøvere, er næringsstimulering ikke så viktig. Men fordi din tid og kaloriinntak er begrenset under Ny kroppsplan, blir det en viktig faktor. Vi anbefaler at du har en liten mengde karbohydrater et par timer før trening for å gi deg energi til å negle økten. Deretter har du en del karbohydrater ved siden av protein i treningsmåltidet ditt. Vi forklarer Perfect Portion tilnærming til å bygge måltider i Ny kroppsplan bok.

Max ut på veg

Grønnsaker inneholder mange næringsstoffer som vil støtte din generelle helse og immunsystem, noe som er avgjørende når du spør mye av kroppen din. De inneholder også fiber og vann, noe som vil hjelpe deg til å føle seg fornøyd og holde følelsen full etter måltidet ditt.

Drikk tungt

Vann, det er. Dehydrering kan lett forveksles med sult, så hvis du ikke drikker nok vann som kan føre til å spise mer enn du trenger. Vann er også avgjørende for alle slags fysiologiske prosesser, så det vil hjelpe deg å holde deg frisk gjennom din transformasjonsutfordring.

Se relaterte 23 Ekspert vektstap TipsThe beste øvelser for vekttap Hvordan bygge muskel

Hvordan spise smartere

Hold en matdagbok

Å gjøre et notat om hva du spiser og når du spiser det, vil hjelpe deg med å holde fast ved prinsippene i planen, som vil ha en positiv innvirkning på transformasjonsresultatet. Det vil også hjelpe deg med å gjøre de riktige justeringene etter hvert som du utvikler seg.

Ikke svett slip-ups

I løpet av åtte uker vil du konsumere ca 112 000 kalorier. Ett glass vin er ca 140 kalorier. En doughnut er ca 280 kalorier. Så, i den store ordningen av ting, vil en slip-up ikke gjøre noen forskjell på din generelle fremgang. Faktisk vil du sannsynligvis gjøre mer skade ved å stresse om det eller la det sap din motivasjon. Å drikke alkohol eller spise raffinert sukker vil selvfølgelig ofte spore fremgangen din, men det er viktig å opprettholde en følelse av perspektiv.

Ta den tiden du trenger

Vi lever i en verden der vi gjør alt i en hast, men når de spiser, lønner det seg å bremse seg. Det er et par grunner til dette. Hvis du tygger maten riktig, vil du fordøye det mer effektivt og assimilere flere næringsstoffer - noe som er spesielt viktig når hver kalori teller. Du vil også være mer mottakelig for kroppen din og forteller deg når du føler deg full, så du vil føle deg mer fornøyd ved slutten av et måltid, og du vil finne det lettere å motstå trang til å overvære.

Ikke haste tilbake for et sekund å hjelpe

Hvordan du spiser, så vel som hvor mye, vil påvirke hvor mye du føler. Hvis du wolf ned en tallerken med mat, er sjansene at du fortsatt vil føle deg sulten når du er ferdig. Dette skyldes at kroppen din ikke har hatt mulighet til å registrere hva den nettopp har spist. Så du går tilbake for en stund å hjelpe, og tenker at du trenger ekstra mat. Hvis du tar deg tid, vil dine metthetshormoner kunne fungere skikkelig, slik at du kanskje ikke føler at du trenger en ekstra hjelp. Hvis du føler deg sulten når du er ferdig med et måltid, vent i ti minutter eller så før du bestemmer deg for hvorvidt du vil ha mer. Sjansene er at din første del vil være nok.

Rengjør skapene dine

Vi har alle en fin mengde viljestyrke, så det er ikke noe poeng å kaste bort. La oss si at du er vant til å sprekke åpne en iskall flaske øl når du kommer inn klokken 19 etter en lang og stressende dag på jobb. Hvis du starter planen og bestemmer deg for å ikke drikke alkohol, men du forlater de fine, kalde flasker øl som er lined opp i kjøleskapet, hver gang du åpner den, får du en påminnelse om tingen du har bestemt deg for ikke å ha. Du må bruke opp en liten bit viljestyrke for å motstå trang til å nå for flaskeåpneren. Men hvis du sørger for at det ikke er noen i kjøleskapet før du starter planen, er de ute av syne og forhåpentligvis ute av tankene. Bruk samme taktikk for andre ting du tror kan friste deg mens du prøver å begrense dem under din transformasjonsutfordring.

Aldri si aldri

Når du sier at du aldri vil gjøre noe, for eksempel "Jeg vil ikke ha iskrem under kroppsforvandling", legger du mye press på deg selv. I stedet, prøv å fortelle deg selv at du kan få det i morgen. Når i morgen kommer, er sjansene at du heller ikke vil føle deg som det, eller du vil være i sterkere posisjon fra et viljestyrke synspunkt. Og hvis du fortsatt føler deg som den, fortell deg at du har det i morgen …

Forbered deg på å lykkes

Hvis du vil ha en sjanse til å spise godt, anbefaler vi at du lager frokost og lunsj natten før, slik at de er klare for at du skal ta ut kjøleskapet om morgenen. Hvis du ikke har kjøleskap på jobben, kjøp en liten, kul pose. Og mål å bulk-kjøpe maten hver uke. Det sparer tid og penger.

Populært emne