Diet oppskrifter for menn

Følgende tre diettoppskrifter for menn kommer fra Michelin-stjernekokken Adam Gray. Kjøkkensjef på Skylon i Royal Festival Hall, London, Grey har vært en kokk i 28 år og har hatt en Michelin-stjerne for 11. Han sykler 30 km om dagen, konkurrerer som løper og tog i krav maga, noe som gjør ham til en av Storbritannias sterkeste kokker. Her er hans sunne tar på seg tre av Storbritannias beste kjære retter.

Måltidet: Bangers og mos

Det kan ikke være et tydelig muskelbyggingsmåltid, men med noen få sunne tweaks - med kokk Adam Grey - kan denne klassiske britiske kombinasjonen lett bli omgjort til en treningsfyllingsfest.

Byttet: Poteter for nye poteter

'Nye poteter er lavere GI enn vanlige poteter, noe som betyr at de er mindre sannsynlig å få blodsukkernivået til å spike,' sier Grey. 'De inneholder også flere næringsstoffer, inkludert høye nivåer av vitamin C, vitamin B6, kobber, kalium og sink.'

Bonusen: Mer jern mindre insulin

Spinat gir høye nivåer av jern, som hjelper kroppen din til å skape den energien som kreves for treningsøktene. Vårløk inneholder krom, noe som reduserer insulin, slik at du kan opprettholde lavt nivå av kroppsfett.

Ingredienser (serverer 2)

300 g nye poteter / 4 Cumberland pølser / 50 g rapsolje / 2 spsk naturlig yoghurt / 3-4 vårløk, fin skiver / 100 g baby spinat, vasket og drenert / Salt og pepper

Å lage

Legg de nye potetene i en stor panne, dekk dem med kaldt vann og kom til koking. Reduser varmen og kok.I mellomtiden legger pølsene under en varm grill, snu dem til og med til de er brune på alle sider og fullt tilberedt.Når de nye potetene er ømme, tørk dem i en kolander og la dem dampe i ett til to minutter.Legg potetene i en mellomstorreng og kryss dem med en gaffel.Tilsett tre fjerdedeler av oljen, yoghurt og vårløk til poteter og bland godt sammen.I en separat bolle, legg til gjenværende rapsolje til spinat.Skje en haug av knuste nye poteter på en tallerken og legg babyen spinat og pølser på toppen. Ses og server.

Måltidet: engelsk frokost

Den klassiske lørdag morgen bakruskuren trenger ikke å være en fett affære, full av transfett. Bare vær sikker på at du velger ferske, høykvalitets ingredienser og være smart om hvordan du lager dem.

Byttet: Stekt egg til poached

"Høytemperaturlaging, spesielt steking, gir giftige forbindelser som forårsaker betennelse i kroppen og kan føre til sykdommer som diabetes og hjertesykdom," sier Gray. 'Poaching eggene dine i stedet minimerer disse giftene.'

Bonusen: Flere sunne fettstoffer, mindre LDL-kolesterol

Rapeseed olje gir omega 3 for å forbedre felles helse, mens tomater inneholder lycopen, noe som bidrar til å senke nivåene av "dårlig" LDL-kolesterol.

Ingredienser (serverer 1)

½ plomme tomat / 1tsp rapsfrøolje / 2 frittgående svinekjøtt / 2 skiver frittgående røkt bacon / 100 ml hvit vineddik / 2 frittgående egg / 1 stor sopp, vasket / 1 skive steinbakket fullkornsbrød

Å lage

Pensel tomat med rapsolje og legg under en middels grill med pølser og bacon.Vri pølser og bacon iblant for å sikre at de kokes jevnt.I mellomtiden fyller du en liten gryte med vann til tre fjerdedeler full, tilsatt hvitvineddik og kok til.Sprekk eggene i separate kopper. Helt forsiktig dem en om gangen i pannen.Rør vannet i en jevn klokvis bevegelse, slik at eggene forsiktig roterer og kok i fire til fem minutter.Når eggene er faste, men ikke overcooked, fjern med en skje skje og legg på et stykke kjøkkenrull for å fjerne fuktighet.Plasser sopp under grillen sammen med tomater, pølser og bacon i to minutter.Skål brødet og server.

Måltidet: Søndagsteg

Hemmeligheten til søndagsmiddag? Tenk på det som drivstoff, ikke overbærenhet. Hvis du kommer til å gå ut på et enkelt måltid, er det verdt å lage et par enkle løsninger for å sikre at det går rett til musklene dine, ikke tarmene dine. Å, og unn deg et glass rødvin. Hvis noen spør, er det for resveratrol, som kjemper for tegn på aldring.

Byttet: Beef for kalkun

"Hvis du bare spiser kalkun i julen, går du glipp av det," sier Grey. 'Tyrkia er et lavt GI, magert kjøtt, som er ideelt hvis du prøver å gå ned i vekt. I tillegg gir det fortsatt 30g muskelbyggende protein per 100g og inneholder høye nivåer av tryptofan, noe som bidrar til å regulere appetitten. '

Bonusen: Mer energi, færre sukkerstiger

Cheddarost er en god kilde til energiforsterkende vitamin B12, mens søte poteter er lave GI og bidrar til å regulere blodsukkernivået.

Ingredienser (serverer 1)

2-2,5 kg kalkunbryst, utbenet og rullet / 100 ml rapsolje / 8 middels søte poteter, skrællet og jevnt hakket /2 bunter Chantenay eller baby gulrøtter, vasket / ¼ haug ferskt tarragonblader, grovhakket / 1 spsk naturlig yoghurt /1 middels blomkål, skåret i 3 cm biter / ⅓ brød fullkornsbrød / 2 ss tørket tranebær, grovhakket /2 tbsp tørket salvie / 2 tbsp moden cheddar, revet / 500g baby spinat, vasket / Salt og pepper

Stekt kalkun

  Varm opp ovnen til 220 ° C / gassmerke 7.Dekk kalkunen med halvparten av oljen, og sesongen.Steke i 20 minutter, deretter senk varmen til 170 ° C / gassmerke 3 og kok i ytterligere 50 minutter, eller til juicen løper klar.Fjern fra ovnen og la dem hvile. Når måltidet er klar til servering, kom tilbake til ovnen ved 170 ° C / gassmerke 3 i 10 minutter. Bruk juice for saus.

   Stekt søte poteter

   Legg søtpotet i en panne med kaldt vann og kom til koking. Smør i ett minutt, deretter avløp.Hell den gjenværende oljen i en oppvarmet stekeovn, og tilsett deretter søtpotet.Stek i 15 minutter. Vri potetene over og lag i ytterligere 15 minutter. Fjern fra ovnen og season.

   Blomkål med ristet tranebær og krydderbrødsmuler

   Ta en panne med vann til kjelen. Tilsett blomkålen og kok i fire minutter.Bland brødet i en matprosessor.Bland brødpulver i en bolle med tranebær, salvie og ost.Plasser den drenerte blomkålen i en varmebestandig tallerken. Dryss med breadcrumb-blandingen og brun under en middels grill.

   Barn gulrøtter med dragon

   Ta en panne med vann til koker og legg gulrøtter.Smør i tre til fire minutter til det er mørkt og deretter tøm.Sett gulrøtter på pannen og legg til tarragon og yoghurt. Bland godt sammen.

   På neste side: En ukes verdt å smake på fettforbrenning, muskelbygging måltider

   Redaktør Og Forfatter.

   Del Med Vennene Dine
   Forrige Artikkel
   Neste Artikkel

   Skrive Inn Din Kommentar