Har din frokost bare maksimalt din daglige sukkerutgift?

Har din frokost bare maksimalt din daglige sukkerutgift? - øVELSER 2023
Har din frokost bare maksimalt din daglige sukkerutgift? - øVELSER 2023
Anonim

Sukker, den devilishly velsmakende føreren av fedme, har vært i krysshår i helseorganisasjoner rundt om i verden for en stund - inkludert den britiske regjeringen, som har annonsert flere tiltak som skal redusere Brits sukkerinntak, som en skatt på brus som er satt til bli introdusert i april 2018.

Denne uken hørte vi at sjokoladeprodusenter som Nestle, Cadbury og Mars også planlegger å redusere størrelsen på deres barer med 20% for å møte sukkerretningslinjene fastsatt av Public Health England. Det er imidlertid viktig å huske at sukker ikke bare finnes i åpenbare steder som sjokoladebarer og brus. Det lurer på alle slags tilsynelatende smakfulle og / eller sunne produkter.

Spesielt frokost er et måltid som er fylt med sukkerholdige fallgruver, som den infografiske undersiden fra AXA PPP Healthcare demonstrerer skremmende. For eksempel kan din favoritt frokostdrikke sette deg godt over 30g sukker som NHS anbefaler som en daglig grense før du til og med spiser noe.

For å være rettferdig, hvem som helst drikker karamellmakrokater med vaniljesirup hver dag, vet sikkert at de inneholder en rettferdig søl av sukker, men det er også store mengder som finnes på mer overraskende steder - som 6,7 kuber verdt sukker på engelsk.

Det alene ville bære deg to tredjedeler av veien til din daglige grense, mens en blåbær og svinebær smoothie - mens den er sunn på noen måter - vil se deg slå 30g sukker av seg selv.

Det er andre faktorer å tenke på selvfølgelig, for eksempel de ernæringsmessige fordelene med frukt smoothies og juice, og gobbling et par smør croissanter hver morgen fordi de har lavt sukker er absolutt ikke noe bedre for midjen eller helsen. Men fortsatt, advart er forearmed. Kjenn sukkeret.

Her er den fulle sammenfattingen av hvor mye sukker er i nasjonens favoritt frokostvarer. Spoiler: Hvis du er en fan av vanlig grøt med vann, gjør deg klar til å føle deg fri.

Image
Image

ANBEFALT: Hvordan bryte en sukkeravhengighet

Populært emne