Deliveroo skaper PICKLE, CHILLI og CRISP flavored ICE CREAM for å tilfredsstille graviditetskrav

Vi har alle vært der - de øyeblikkene hvor du ikke kan slutte å spise pickles eller kreve kull som ingenting på jorden. Leveringstjenesten Deliveroo har imidlertid tilføyd noe nytt til blandingen for å tilfredsstille de ulike graviditetskravene - tre nye pickle, chili og skarpe smaksomme iskrem.

Deliveroo og Udderlicious har laget opp for å lage den ultimate cravingsmenyen for mødre med denne serien nye, skreddersydde iskrem.

Hvis dette setter disse smaksløkene i overdrive, vil du gjerne høre at du kan bestille dem utelukkende via Deliveroo for £ 4,25, fra 24. november. Hvis det virker, kan det hende du vil lagre opp, da disse begrenset utgave smaker vil bare være rundt til 1. desember.

Forskning ved Deliveroo fant de fem beste matene som var forventet av forventede mødre i 2017, var is, chili, syltet løk, chips og sjokolade, slik at de har kombinert dem alle i disse litt bisarre hånende iskremene!

Joe Groves på Deliveroo sa på isen: "Mat bringer trøst til så mange mennesker på ulike stadier i livet, og graviditetskrav er et godt eksempel på dette." Deliveroo vil være her for våre kunder til enhver tid, hvor og når som helst de trenger det - og hvis det betyr chili iskrem klokken 10, så vær så det! I år har våre ryttere selv blitt bedt om å ta mat rett til leveringsrommet, så vi er sikker på at denne nye menyen vil bli en hit "

Hva er (eller var) svangerskapet ditt? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Les neste: Graviditetskrav - hva mener de?

Les neste: Graviditetskrav - hvorfor elsker vi smaken av kritt og lukten av tennisballer?

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar