Før du går videre: 30 dype spørsmål å spørre kjæresten din

Hvorfor lagrer vi alle de virkelig dype spørsmålene for å spørre kjæresten din for godt etter å ha begått dem? Snakk om disse spørsmålene tidlig i stedet.

Det er mange ting vi holder skjult i begynnelsen av et forhold. Problemet er at disse tingene vi beholder fra våre betydelige andre, er vanligvis de tingene som drar sammen forholdet senere. Hvis du skjuler den galte for lenge, og så slipper den ut på en gang, er det ingenting, men vel. Og disse dype spørsmålene for å spørre kjæresten din, kan hjelpe deg med å unngå det.

Å være deg selv er nøkkelen til enhver vellykket fagforening, blant annet å være ærlig og stille ubehagelige spørsmål. Hvis du kommer til et punkt i forholdet ditt der ting blir alvorlige, fortsett med forsiktighet. De tingene som du synes er ikke så stor avtale, blir en stor kink i forholdskjeden hvis ikke adressert tidlig.

Alle de små stemmeene i hodet ditt gjør deg i tvil om ting de gjør, og om det blir et problem senere, er det av en grunn. Ja, de vil være et problem, spesielt hvis du ikke fjerner luften ved å spørre de dype spørsmålene som ingen virkelig ønsker å spørre.

30 dype spørsmål å spørre kjæresten din

Problemet i de fleste forhold er at vi er redd for å stille intime spørsmål på forhånd av frykt for at vi skal gjøre noen ubehagelige eller sende dem en melding som vi beveger oss for fort. Når du ikke stiller de viktige spørsmålene, risikerer du å bli forelsket i noen som ikke har rett for deg.

Dette er de 30 dype spørsmålene for å spørre kjæresten din. Ubehagelig, ja, men nødvendig å ta ting til neste nivå med tillit og ærlighet.

# 1 Er det ting du har gjort i fortiden din, bør jeg vite om? Det siste du vil gjøre er å løpe inn i noen fra fortiden for å finne ut at de var den største spilleren som noen gang levde, eller at de brukte tid i "juvie". Å gi dem gulvet for å gjøre noen bekjennelser om deres fortid sikrer du blir aldri blindsided. [Les: Unngå dem som pesten: 16 typer gutter ikke til dato]

# 2 Hvilken type fyr var du før du møtte meg? Er han seriell monogamous, eller sover med noe slags fyr? Du har kanskje endret ham, men det er hyggelig å vite hvem han var før du viste øye.

# 3 Hva er dine gamle kjærester som? Er du hans "type"? Å vite hva hans andre kjærester var, kan gi deg et perspektiv om hva han ser etter i en jente, og hva det handlet om de andre relasjonene som ikke fungerte, og dette kan hjelpe deg med å unngå å gjøre de samme feilene.

# 4 Hva brøt opp dine tidligere forhold? Noen ganger er det avtalebrytere en fyr kommer ikke rett ut og forteller deg om. Ved å lære hva som brøt opp sitt gamle forhold, gir det deg innsikt i om han har blitt skadet, lurt på, eller om det var noe som bare ikke ville gjøre forholdet til å gå videre.

# 5 Har du vært forelsket før? Å vite om han mener han har vært forelsket, forteller deg om han har den følelsesmessige modenheten for å komme i kontakt med sine følelser. Du må ha noe å sammenligne dine følelser med, og hvis han aldri har vært forelsket, hvordan vet han hvilken kjærlighet er eller når han skal gjenkjenne den. [Les: Manchild varsel! 23 tegn på at du daterer en umoden prikk]

# 6 Hvem var den første jenta som brøt hjertet ditt og hvordan gjorde hun det? Vi har alle bagasje i vår fortid. Å vite hva som er med i kofferten hans, hjelper deg med å navigere vanskelige tider med ham, unngå triggere som tillitsproblemer, og til og med forsikre ham om at du ikke er hans eks, eller ville du aldri gjøre hva hun gjorde.

# 7 Hva er din femårige plan? Har hans femårige plan involvert en familie og en hustru, eller handler det om karrieren hans? Gutter som har planer sjelden springer fra dem, så vet hva hans hensikter er foran, er den beste måten å finne ut hvordan du passer inn i dem. Eller hvis du vil i det hele tatt.

# 8 Liker du barn, og vil du ha dem? Kvinner slår vanligvis av dette spørsmålet fordi vi frykter å skremme fyren og få dem til å tro at vår biologiske klokke tikker. Sannheten er at ingen relasjoner skal være sunne hvis du vil ha forskjellige ting ut av livet, og barna handler om den største forandringen et forhold går gjennom.

Det er noen som absolutt ikke kan leve med dem og de som ikke kan leve uten. Bare vær sikker på at du er på samme side før du blir forelsket. [Les: Emosjonelt utilgjengelig mann: 25 røde flagg for å se etter]

# 9 Hva er ditt største kjæledyr? De små tingene vi gjør for å irritere hverandre i starten, virker ikke så store, men etter hvert blir de avtalebrytere. Finn ut hva hans største kjæledyr er, så du vet om det er noe som er iboende i deg eller noe du er i stand til å unngå.

# 10 Hva er en forholdsavtalebryter til deg? Hva er det at han rett og slett ikke kan leve med i et forhold?

# 11 Tror du skilsmisse er ok? Når du gifter deg, tror du aldri de vil bli skilt, men det er noen med større forpliktelse til å se det gjennom. Mens andre tror om det ikke går så bra, er skilsmisse en vei ut. Det er viktig at dere begge er på samme nivå av ekteskapsforpliktelse. [Les: De 14 forteller tegnene er det på tide å gi opp et forhold]

# 12 Hvis du har barn, er det viktig hvilken religion de er oppvokst? Selv om han ikke går på masse, kan den religionen han reiser sine barn være svært viktig for ham. Og hvis du ikke er den samme, kan det medføre alvorlige problemer, ikke bare for dere to, men også dine familier.

# 13 Hva er din politiske overbevisning? Politikk er noe folk unngår fordi det forteller mye om hvem noen er. Hvis han er ultra-konservativ og du er en brabrennende liberal, er det å være sammen vanskelig å være sammen uten strid. Du ser bare verden gjennom en helt annen linse.

# 14 Hva synes du om fordommer? Vi skjuler alle våre fordommer når vi begynner å danse for frykt for dommen, men hvis han har noen alvorlige fordommer mot noen gruppe eller religion, er det noe du kanskje vil vite før du hører de stygge senere.

# 15 Tror du at familien er viktig? Hvor viktig er hans familie i sitt liv? Er det din familie først, eller den perifere familien, som styrer sine beslutninger?

# 16 Hvem kommer først, din kone eller din mor? Mødre kan ødelegge selv de mest gode forholdene. Vet hvor han ville stå, og hvem side ville han ta før hun blir ditt største mareritt. [Les: 21 ting som vil gjøre en jente til en gal kjæreste]

# 17 Forventer du at din kone skal bli hjemme eller gå på jobb? Tror han på tradisjonelle roller eller vil han at du skal dele det økonomiske ansvaret?

# 18 Vil du holde din økonomi skilt? Han deler sengen sin, men ikke hans økonomi. Det sier mye om nivået av intimitet og nærhet han vil ha med sin betydelige andre.

# 19 Hvis du hadde problemer, ville du gjemme det fra din kone? Er din kone din fortrolige, eller er hun bare et tilbehør? Hvis du vil gifte deg med noen som du forteller alt til, men han ønsker å holde ting til seg selv, skaper det problemer av nærhet og føler at han gjemmer ting. Det er en veldig kompleks vei å gå ned.

# 20 Hva er viktigere din jobb eller liten liga? Er han i å heve barna sine, eller er det til enhver tid noe å gjøre? Hvis du ikke vil sitte på benken alene for alltid, er det viktig å vite om han vil ønske å ta del i det hele.

# 21 Er du sparer eller spenderer? Hvis du er en sparer, og han har kredittkortgjeld som ikke er i kontroll, kan det skape store problemer for deg to. Sørg for at du er på samme økonomiske side for å unngå potensielle problemer i fremtiden. [Les: Slik lager du et forhold: 19 kjærlighetsbud]

# 22 Hvor strenge var foreldrene dine? Vi har en tendens til å foreldre måten vi var foreldre på, eller gå helt motsatt. Hvordan reiste foreldrene hans og tror han at det var den riktige veien eller den helt feil veien?

# 23 Tror du at store beslutninger bør gjøres sammen? Skal han komme hjem med en Porsche en dag, drenering din sparekonto bare fordi han følte at han trengte en impulskjøp, eller tror han at han skulle diskutere det med deg?

# 24 Vil du være ærlig, selv om du visste at det ville skade mine følelser? Hvis hans følelser forandret seg eller noe seriøst foregikk, ville han være ærlig, selv om det ikke er behagelig eller noe noen vil snakke om?

# 25 Vil du noensinne se på telefonen min eller gjennom mine personlige ting? Hvis han begynner å spionere, vil du også, og da blir tilliten sakte flippet bort. [Les: Grenser i dating: Hvor langt er for langt?]

# 26 Hva husker du at foreldrene dine kjemper om? Var hans foreldre frakoblet, krigere eller gode kommunikatører? Du pleier å gjøre det du har vokst opp med, så å vite hvordan hans foreldre relatert er en god indikasjon på hvordan han vil kommunisere med deg.

# 27 Hvilken type forhold hadde foreldrene dine? Er han fra et ødelagt hjem eller en Betty Crocker en? Dette gir deg en ide om hans perspektiv på hva en familie skal være.

# 28 Vil du si at du var nærmere med moren din eller din far? Gikk han ut med faren sin i garasjen eller stakk ved sin mors side? Hvis det var moren hans, vær forsiktig, han kan bare være en mommas gutt.

# 29 Hva er en tradisjon i familien din at du absolutt må beholde? Hvis du går på ski hver jul, er det akkurat det han gjør; så er det de tingene du trenger å vite fordi du vil gjøre dem for alltid hvis ting varer. [Les: 17 personlige ting å spørre en fyr for å få innsiden

# 30 Ville du være ok hvis kona din var mer vellykket enn du monetar? Hvor komfortabel er han med å la deg skinne selv om det gjør sin stjerne ikke så lys hele tiden?

[Les: 20 ting å spørre kjæresten din for å bli kjent med den virkelige han]

Nøkkelen til et sunt forhold er å være ærlig. Og hvis du ikke kan være ærlig i begynnelsen, hva får deg til å tro at tingene blir bedre? Når du føler deg komfortabel med å stille de viktigste spørsmålene, vil du bli forelsket, og det blir for sent.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar