10 døde setninger du må aldri si til kjæresten din

Innholdsfortegnelse:

10 døde setninger du må aldri si til kjæresten din
10 døde setninger du må aldri si til kjæresten din
Anonim

Hun kan være en absolutt helgen, men selv den mest tålmodige av kjærester kan sendes over kanten av et spesielt upassende ord eller to.

Vi er absolutt den dårlige halvdelen av arten når det gjelder å navigere våre veier rundt de stenede havene av relasjoner. Hvis vi klarer å seile hele kurset uten å ende opp med skipsbrudd, kan vi enten gratulere oss selv med en sterling ytelse eller, takknemlig for de to sakene, takk hvilken verneengel som har beskyttet oss fra oss selv.

Det er fordi mannlige medlemmene av menneskeheten har en uhyggelig evne til å sette sin størrelse tolv fast i sine egne munner når det gjelder å holde det motsatte kjøttet søt.

Hvorfor gjør vi det vi gjør

Hvor mange ganger har du blurted ut noe potensielt forholds truende, og så angret det umiddelbart - â € "lurer på hva det var som hadde deg til å si det i utgangspunktet? Det kommer i utgangspunktet til en mindre utviklet evne til å empati i menn. [Les: 7 grunner til at empati er en av de viktigste egenskapene i et forhold]

Kvinner kan vanligvis sette seg i andres posisjon og umiddelbart identifisere potensialet til å forstyrre og / eller fornærme. Det er derfor, hvis en kvinne sier noe sårt, selv om han later til å ikke være oppmerksom, kan du satse på den nederste dollaren som hun mente det.

Menn er ganske motsatte. Mangler en avansert forståelse av hva som gjør folket i sitt nærmeste miljø, krysser de fremover med ufattelig crassnessâ € | I det minste til det kvinnelige sinnet. Og det er problemet. Å være så oppmerksom på andre menneskers følelser selv, finner kvinner det vanskelig å tro at våre oblivious bumblings ikke var forsettlige.

10 setninger som aldri blir uttalt foran kjæresten din

Så, for å hjelpe dere med å unngå å starte verdenskrig 3 hjemme, les videre for de vanligste feilene vi gjør, og hvordan du kan unngå dem.

# 1 â € œDonâ € ™ t være så emosjonell.” God start, folkens! Hvis du måtte sette sammen en topp ti liste over mannlige chauvinistiske en liners, ville det være rett opp der. I ditt sinn kan du bare råde henne til å roe seg og ta en mer logisk linje i samtalen, men i hennes tanker sier du mye mer.

For henne antar du at hun ikke er i stand til logisk tanke, at denne spissede feilen strekker seg til hele kjønn, og at du gjør en erklæring om din egen evne til å kontrollere dine følelser uten å lykkes.

Hypokrisi, kjønnsstereotyping og tradisjonell sosiologisk bias er ikke kjent for å være spesielt effektive verktøy for å frata artenes kvinnelige fra å fjerne dine mest verdifulle eiendeler. Og vi snakker ikke kaffemaskinen eller fjernstyrt helikopter!

# 2 â € œSheâ € ™ s hot! Â € Â Du er nok litt forvirret over denne. Hvordan kan fokuset på dine følelser motsette seg å bli kalt varmt? Vel, hun ville sannsynligvis ikke være det, selv om du var den som begikk komplimenten. Men å gå nedover gaten hånd i hånd med henne og gi denne mest caveman-som komplimenter til en kvinnelig forbipasserende, kommer til å få henne til å revurdere hele forholdet.

Hvis du ikke kan finne ut hva som er galt med så elskverdig å dele kjærligheten på denne måten, legg deg bare i skoene sine for et øyeblikk. Ville du være glad hvis hun sa det samme om et mannlig forbipasserende? Nei? Er det ikke empati en fantastisk ting? [Les: Women's forholdsproblemer som alle menn må vite]

# 3 Du ser forferdelig ut.” I de utødelige ordene til Homer Simpsonâ € | Dâ € ™ OH! Hun kunne være syk, trøtt, følelsesmessig anstrengt, slått av høy vind eller voldsom varme, og ligner noe katten bare dratt inn, men hold det til deg selv. Uansett hvor insisterende at mannlig trang til å bluse ut den uberørte sannheten er, prøv å finne en måte å undertrykke den på.

Betal henne et kompliment, få henne til å føle seg bedre om seg selv. Hvis hun ser så rått ut at det vil føles som en rettferdig løgn for å gjøre dette, så hold kjeft og si ingenting i det hele tatt. Hvis du ikke holder oppmerksom på dette råd, klager du ikke hvis du havner i sofaen uten privilegier for neste uke.

# 4 â € œYouâ € ™ re wrong.â € Â Ikke bare er dette en uakseptabel fornærmelse uansett kjønn, selv om du har ubestridelig bevis på saken, vil du også grave et hull for deg selv hvis du sier dette til en kvinne. Alvorlig kan kvinner grave opp samtaler fra 79 separate poeng i tid, og samtidig veve dem inn i en argumentdrevet nettside av så kompleksitet at du ender opp med knuter.

På slutten av det hele vil de ikke bare føle seg fornærmet, men også begrunnet i deres svar. Og hva en ufordelbar kombinasjon som er.

# 5 "Er det din tid på måneden?" Wow! Hvem vil si dette? Oh yeah â € "halv mannlige befolkningen på planeten jorden. Å sette en kvinnes oppførsel helt ned til hennes menstruasjonssyklus, bruker det som en unnskyldning for å skrive ut alt hun har å si eller noe hun gjør, er ikke veien fremover. Det ville være det som svarer til at hun avskediger alt du må si når du er på jakt etter en ereksjon. [Les: 10 raske måter å få en jente til å føle seg bedre på sin periode]

# 6 â € œWhere are you going? Â € Â Ikke når det er sagt av allmenn interesse, men i en hounding, possessive og kontrollerende måte.Kvinner har like mye rett til å streife omkring denne jorden og forfølge sine egne interesser som menn gjør, og å behandle dem som storfe vil ikke tjene deg noen brownie poeng.

# 7 â € œWhenâ € ™ s din bursdag?  € œ Egentlig? Kom igjen folkens. Ingenting er mer sannsynlig å irritere din betydelige enn å glemme en viktig dato, for eksempel en bursdag eller jubileum. Det får henne til å føle seg uønsket og ubetydelig, og det tjener bare å få deg til å se ut som en dolt. Hvis du virkelig har glemt, så finn ut gjennom en annen kilde. På den måten vil du redde forholdet ditt og dine testikler fra å bli tvingt til å bli fjernet. [Les: 10 trekk av en stor kjæreste som alle kvinner ønsker]

# 8 - Det ser fryktelig ut på deg.” Munn og hjerne frakoblet. Hvis hun har på seg noe som du egentlig ikke liker, vennligst hold tilbake fra å være ganske så stum. Fortell henne det ser fint ut, men så foreslå en annen kjole, og si at du tror det ville se enda bedre ut, kanskje mer hensiktsmessig.

La henne få vite hva du synes om klærne, hun vil ofte at du skal bidra med din mening. Bare vær sikker på at dine kommentarer er hensynsfull og følsom for hennes følelser. [Les: 12 tips for å forvandle seg fra en fin fyr til ekte mann]

# 9 Åh, Samantha.” Ingenting galt med dette i det hele tatt hvis kjæresten din heter Samantha. Men hvis Samantha er en ex-kjæreste eller hemmelig gjenstand for begjær, så er du i store problemer. Spesielt hvis det er begått mid-act. Vårt råd, hvis du ikke kan stole på tungen din til å si det rette, så bite på det!

# 10 â € œSorry, jeg lyttet ikke.” Vi er i den ulykkelige posisjonen å falle langt fra den gjennomsnittlige kvinnens evne til å holde en effektiv samtale. Kvinner kan snakke, høre og muse på hva som er sagt for timer om gangen. Til en fyr utgjør dette stort sett tortur. Vi kan klare omtrent 10 minutter før vi begynner å tenke på i kvelds spill, eller det nye PlayStation-spillet vi ønsker, eller det foxy nye medarbeider som nettopp har begynt å jobbe på kontoret.

Mye lenger enn ti minutter, og vi justerer alt ut eller prøver å styre samtalen rundt til noe vi vil snakke om. Vær imidlertid forsiktig, for kvinner har en uhyggelig evne til å oppdage en vriende oppmerksomhet og vil alltid finne en måte å teste deg for å se om du lyttet. [Les: 20 måter å gjøre kjæresten din utrolig glad]

Hvis du blir fanget, er du i trøbbel. For en kvinnes sinn, ikke å fokusere 100% på hva hun har å si, er det ikke en fysiologisk feil - det er et tegn på at du mangler respekt for henne, og at hun ikke betyr noe for deg. I dette tilfellet kan du si farvel til dine konjugale rettigheter for minst den nærmeste fremtid.

[Les: 21 ting en mann burde aldri si til en jente]

Tenk lenge på disse ordene og setningene, og sørg for at neste gang du ender med å snakke med din spesielle person som du unngår å bruke dem. Vi vil ikke love jevnt farvann, men å følge dette rådet vil sikkert gjøre reisen mye mindre turbulent!

Populært emne