Dead End Relationship Alert: 7 Blatant Tegn som forutsier en feil

Et dødsforhold er nøyaktig hva det innebærer. Når du er i en, starter du på en vei til ingensteds. Pass på at du merker disse forsiktighetsskiltene og gjør en u-sving.

Har du noen gang kjørt rundt i et nabolag, uansett hvor du leder, kommer du til slutt i en blindvei? Det er det som et sluttforhold er som. Uansett hvor mange ganger du vri og snu, slutter du fast i midten av ingensteds.

Problemet er at vi er i dødsforhold og er helt uvitende til vi våkner en dag. Og så innser vi at vi har kastet bort mye tid og energi på noe som ikke var verdt det.

7 tegn du er på vei, går ned i et dødsforhold

Hvordan vet du om du er i et dødsforhold? Vel, det er ikke noe spesifikt tegn som blinker "blind" eller et veiskilt som forteller deg å snu og gå tilbake. Men det er subtile ting langs veien som du ser ut hvis du vet hva du skal se etter.

Døde ender er vanskelige fordi du må finne veien ut av dem. Derfor er det best å stoppe og ta en titt rundt før du treffer en murvegg ved første tegn på at du går i feil retning.

# 1 De sier ikke at jeg elsker deg. Å si at jeg elsker deg er nok en av de mest spennende, men skremmende, setningene du sier i et forhold. Noen gjør det første trekket. Jeg mener sjelden, om noensinne, sier to personer det sammen.

Hvis du setter deg selv der ute og gjort kjærlighetens følelser kjent, og de vil ikke returnere uttrykket, så er det en kjeft. Enten de virkelig ikke elsker deg, eller de er ikke følelsesmessig modne nok til å fortelle deg at de gjør det.

Det er begge tegn som sier "advarsel." Hvis de ikke er der ennå, kan det ikke være et spørsmål om tid. Du kan bare ha sett tegnet på en dødsforbindelse i forkant. [Les: Hvorfor sier «Jeg elsker deg» suger for tidlig]

# 2 De bryr seg ikke om hva du gjør. Hvis du legger foten din ned eller tegner en linje i sanden og de ikke bryr seg mindre, så tenk ikke at de ikke betyr det.

Noen som er uberørt av å miste deg, bryr seg ikke om de har deg til å begynne med, noe som er en vei til ingensteds. Hvis i et forhold for en tid og de tilsynelatende ikke bryr seg om du blir eller går, så er du mest sannsynlig i et dødsforhold som ikke kommer til å endres. [Les: Hvordan slippe bort noen du elsker]

# 3 De kan ikke komme over deres eks. Hvis du er i et forhold med noen som ikke kan synes å komme forbi deres eks, så er du egentlig ikke i et forhold. Du kan være hengiven mot to personer, men for et partnerskap skal det bare være to av dere.

Å ikke være i stand til å gi slipp på deres tidligere forhold er et signal om at det mangler noe i deres nåværende. La oss innse det, hvis de hadde alt de ville ha med deg, da ville den gamle falme bort. Å være forelsket i noen i kjærlighet med noen andre, er en blind slutt. [Les: 10 tegn som viser at partneren din fortsatt er knyttet til deres eks.]

# 4 De vil ikke ha de samme tingene ut av livet. Når vi blir forelsket, har vi en tendens til å diskutere de tingene som er mest kritiske for et forholds suksess, som er som å ha en familie eller tradisjonelle roller. Hvis du tror at personen du er med, kommer til å tenke seg og plutselig vil ha den hvite stikkhekken og 2,2 barn hvis de allerede har fortalt deg at det ikke er det de vil ha ut av livet, våkne, du er i blindvei forhold.

Ønsker om ting gjør dem ikke sanne. Uansett hvilken vei forholdet ditt går, slutter de å ofre hva de vil eller du er.

Og det kommer ikke til å gjøre noen lykkelige. Hvis du vil ha forskjellige ting i livet, så er det best å bevege seg og finne veien ut av blindveien du er på. [Les: 50 forholdsspørsmål for å teste kompatibiliteten din umiddelbart]

# 5 Du går rundt og rundt om samme skit uten å finne oppløsning. Hvis du kjemper om de samme tingene igjen og igjen, så kommer det ikke til å endres. Det er en grunn til at du ikke kan synes å finne oppløsning i forholdet ditt. Det er fordi du ikke er kompatibel eller moden nok til å kompromittere.

Uansett om det er deg eller dem, vil ting ikke forandre seg hvis de ikke har nå. Det er ikke bare litt skummel hvis du ser ut til å ha sittende fast på en følelsesmessig berg-og dalbane som har deg i hodet mer enn å sette dem sammen for å kysse. Å være i stand til å gjøre fred eller kommunisere med hverandre er det største tegn på et dødsforhold.

# 6 En av dere har Peter Pan syndrom. Peter Pan syndrom er manglende evne til å vokse opp. Hvis din kompis ikke er interessert i noe annet enn stripklubber, helger i Vegas og en evig umodenhet, det er et tegn de sannsynligvis ikke kan tømmes. Hvis de kan, vil det sannsynligvis ikke være når som helst snart eller av deg.

Du har to valg. Vent det ut og håper at de på et tidspunkt blir modne og vokser opp. Eller du bestemmer deg for at du fortjener mer og vil ha mer ut av livet enn evig fest og god tid. Hvis de ikke vil forplikte seg nå, ikke gjør feilen i å tenke de vil en gang i fremtiden. [Les: 7 store spor for å identifisere følelsesmessig umodenhet]

# 7 De har sagt at de ikke vil ha et forhold. Vi har alle kjent at paret som sverget de aldri ville gifte seg og bare lurte rundt for å få bryllup invitasjonen fire måneder senere. Hvis du tror det er hvor forholdet ditt er på vei, bare sørg for at du er realistisk.

Vanligvis, hvis noen sier at de ikke vil gifte seg, gjett hva? De betyr vanligvis det. Hvis noen forteller deg at de ikke vil ha en forpliktelse, har de tenkt å forbli single for alltid, eller ikke inn i ekteskap, tro dem. Ta dem på sitt ord. [Les: 16 tegn noen er helt ikke klar for et ekte forhold akkurat nå]

Det spiller ikke bare vanskelig å få. Hvis det har vært en betydelig mengde tid, og de fortsatt synger samme melodi, vil den sangen aldri endre seg.

Det er vanskelig å innrømme det når du er i et dødsforhold, spesielt når du har sterke følelser for noen. Bare fordi vi elsker noen, betyr det ikke at de føler på samme måte eller vil ha de samme tingene.

[Les: 15 klare tegn er det på tide å kutte dem løs]

Å holde seg i en blindelingsforbindelse til du treffer murvegget, kommer ikke til å bli enklere. Du vil bare være lenger inn, bortkastet mye tid, og sannsynligvis fått mye mer kamp arr enn hvis du slutter og løper nå.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar