Davina McCalls trenings tips for nye mødre er faktisk geni

Davina McCall er like kjent for sin post-tre-barn-seks-pakke som sin vellykkede Big Brother-presentasjonskarriere og hennes grillingintervjuerstil.

Sak i punkt:

Til tross for jonglering av en familie, en glitrende tellykarriere, en rekke fitness-DVD'er, som er ansiktet til Garnier, og å ha (nesten) nok tid til å sette seg ned for en cuppa - Davina McCall er stolt av "den beste form for livet hennes". Den 50 år gamle ser helt oppsiktsvekkende ut. Er, noen tips ville være fantastisk, Davina ...

Tale på Giovanna Fletchers Happy Mum, Happy Baby podcast, innrømmer mamma-tre-hun at hun ikke har alltid funnet å fungere lett.

"Jeg er ikke en naturlig sportslig person!" Hun lo, "Jeg ble alltid plukket sist for idrettslag i skolen."

Da ga Davina noen skinnende pærer av visdom rundt å finne tiden til å trene når du er en ny mamma.

"Når du har en ny baby, vil du ikke virkelig trene."

"En av de tingene jeg har gjort tidligere er våkne om morgenen og bare gå rett inn i arbeidet."

"Når du har en ny baby, kan de kanskje ikke ha et søvnmønster nede eller noe, og det kan være noen måneder i, og du har fortsatt ingen anelse om når de skal kippe (det er derfor jeg jobbet med DVDer og dette er grunnen til at de er veldig korte!) Du har ti minutter, du er allerede i treningsutstyret ditt! Kom deg inn i stuen og bare gi deg ti minutter fordi på slutten av det vil du føle deg som deg har gjort noe for deg og med en ny baby er du alltid 17 på hakkeordre! "

"Jeg vet at jeg sier dette mye, men jeg har aldri angret en trening!"

Davina er stolt mamma til tre barn Holly, 16, Tilly, 14, og Chester, 11. Under podcasten oppfordret hun også mødre til å huske hvor viktig trening er for din psykiske helse.

"kan være et veldig ensomt sted, og jeg følte meg veldig isolert. Jeg følte meg helt alene og dessverre deltok jeg ikke i noen NCT-grupper."

"Jeg hadde ikke sminke, jeg gjorde ikke neglene mine, jeg vokste ikke noe, jeg så meg ikke i det hele tatt, fordi jeg hadde en baby å se etter, og det var det viktigste for meg !"

Husk å planlegge på litt tid når du kan, mamma! Til og med hvis det er noen raske burpees etterfulgt av en cuppa, når din lille ender nikket av ...

Les nå:

Giovanna Fletcher snakker om emosjonell intelligens og reiser sine gutter

The Best Maternity Gym Wear - yoga bukser, sports bras og støtte belter

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar