David Walliams Penner Bok ... For Simon Cowell's Baby Eric!

Innhold

Storbritannias Got Talent dommer David Walliams har alltid hatt et skummelt, flørtende forhold med dommer Simon Cowell - og nå har han tatt det et skritt videre!

Komikeren, 42, har skrevet en barnebok spesielt for media mogulens baby gutt, med tittelen "David Walliams Presents Baby Eric". David tweeted romanens cover, med en illustrasjon av Tony Ross, som viser far Simon, 54, i sin signatur V-hals t-skjorte cradling sønn Eric (begge på svart sunnies) sammen med kjæresten Lauren Silverman, 36. Han bildet på bildet: 'Dette er omslaget til boken jeg skrev spesielt for @SimonCowell & Laurens sønn Eric'.

Dette er omslaget til boken jeg skrev spesielt for @SimonCowell & Laurens sønn Eric ... pic.twitter.com/34PrhvpL4J

- David Walliams (@davidwalliams) 26. mai 2014

Han presenterte Simon med 50 eksemplarer av boka, backstage på Storbritannias Got Talent på mandagens live show, mye til Simons overraskelse. En blur på bakdekselet lyder angivelig, 'Simon Cowell var mannen som trodde han hadde alt, til den dagen Baby Eric kom inn i sitt liv.'Ikke forvent å finne den litterære perlen i din lokale bokhandel, selv om David selvsagt har finansiert utskriften spesielt for Simon. David selv har en år gammel sønn med modell Lara Stone og har skrevet en rekke barnebøker, blant annet Demon Tandleder, Ratburger, The Little Annoying Elephant og Stink, som ble tilpasset et BBC One-program. Hva er den morsomste og søteste gaven du har mottatt? Gi oss beskjed nedenfor!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar