David Camerons foreldre klasser er doblet en flopp

Innhold

De fem millioner pundprøven satt opp av statsministerens flops, som knapt noen foreldre kommer opp.

Den fem millioner pundprøven, som statsministeren satte opp i tre underprivilegede områder etter 2011-opptøyene, tiltok bare 2000 foreldre ut av en mulig 55.200, ifølge tallene utgitt av Lucy Powell, Shadow Children's Minister.

CANParent-ordningen tilbød mødre og fedre i Middlesbrough i North Yorkshire, Camden i London og High Peak i Derbyshire £ 100 kuponger å bruke på foreldreklasser som dekker disiplin, kosthold og trening, mobbing og forberede barn på skolen fra veldedige organisasjoner, inkludert National Childbirth Trust .

"Han lovte å beskytte familier, men han vil ha tatt bort opptil 15 milliarder kroner til støtte for barn innen 2015"

Men med så få personer som tok opp tilbudet, endte ordningen med 1 088 kroner per foreldre og ble kalt en "flop" av Labour. Selv om rettssaken vil fortsette inn i et tredje år, skal foreldrene enten selvfinansiere leksjonene eller håper at gruppene som kjører klassene, kan gi alternative subsidier, da regjeringen ikke lenger tilbyr kuponger for å dekke kostnadene.

David Cameron sier at han støtter familier - men virkeligheten er at denne pilot har vært en pinlig feil, sier Lucy Powell, Shadow Children's Minister. "Han lovte å beskytte familier, men han vil ha tatt bort opptil 15 milliarder kroner til støtte for barn innen 2015."

Hva gjør du av CANParent Scheme? Tror du det er en feil? Gi oss beskjed i kommentarfeltet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar