David Beckham åpner seg for å være pappa

Innhold

David Beckham, fotballikon og pappa på fire, avslører hvorfor han hadde det travelt med å få barn.

I går åpnet David Beckham seg for en Facebook-publikum, og avslørte at han visste øyeblikket han satte øyne på den tidligere Spice Girl, i 1997 at han ønsket å ha en familie med henne.Mens han fremmer sin nye bok, David Beckham, som dokumenterer sin 20 år lange fotballkarriere i bilder, snakket han til et globalt Facebook-publikum om sitt profesjonelle og personlige liv i et berørt intervju.

Under sin globale digitale boksignering på Facebook i går sa faren til fire: "Fra 21 år ønsket jeg barn fra en ung alder, så da jeg møtte Victoria visste vi at vi ønsket barn - og vi ønsket dem ganske fort."

"Jeg ville at barna mine skulle leve gjennom karrieren hos meg, og derfor er bildene så spesielle for meg," la han til. "De var der da jeg vant nesten hver eneste av mine troféer."

To år gamle Harper slutter Cruz, åtte, Romeo, 11 og eldste bror Brooklyn, 14, for å gjøre opp Beckham-brød.

'Jeg ønsket barn fra en ung alder, så da jeg møtte Victoria visste vi at vi ønsket barn - og vi ønsket dem ganske fort'

Farfaderen sa at han fikk sitt harde arbeid og foreldre etikk fra foreldrene sine som reiste ham i øst London.

'Motivasjonen min kommer fra foreldrene i arbeidsklassen min som ga livet for barna sine. Mine foreldre jobbet hardt for oss, og vi er heldige å ha foreldre som jobbet så hardt som de gjorde, sa Becks.

«Moren min ville ta oss til skolen, hente oss fra skolen, lage oss mat, legge oss til sengs da klienter skulle komme over og hun ville kutte håret. Det er her min arbeidsmetikk kommer fra. '

Diskutere hans favorittbilder fra boken, far-of-four, uthevet et snap av Victoria og Harper, og en av ham og hans tre sønner Brooklyn, Romeo og Cruz feirer slutten av sin fotballkarriere på den franske klubben i mai.

Han åpnet også om hjemlige liv og avslørte sin favoritt måte å slappe av etter en tøff dag. «Jeg leste en bok til barna mine,» sa han.

"De elsker Gruffalo, selv om Brooklyn er litt gammel for det nå." Aldri for gammel til Gruffalo Becks. 'Harper elsker bare feer, hun handler om fairies og prinsesser, så jeg leser fairy bøker for øyeblikket.'

Hvordan jonglerer du ditt profesjonelle og personlige liv? Gi oss beskjed i kommentarfeltet under ...

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar