10 Dating tips for en fyr som er i en opptatt jente

Innholdsfortegnelse:

10 Dating tips for en fyr som er i en opptatt jente
10 Dating tips for en fyr som er i en opptatt jente
Anonim

Opptatt kvinner har mye på tallerkenen deres, så de kan ikke forventes å være for fleksible med sin tid. I så fall kan du fortsatt date henne?

Uavhengige, drevne, karriereinnstilte kvinner. Vi har mange av dem i dag, kjører egne bedrifter eller bedrifter, klatrer opp bedriftsstigen, leger, helsepersonell, ingeniører og arkitekter. Selv kvinnelige studenter blir svært konkurransedyktige i disse dager. Du finner mange kvinner i ulike sektorer av arbeidsstyrken, og det er ingen stopp for dem fra sine travle liv.

Hva om du vil datere en travel, opptatt jente?

Så hva skjer når du finner deg utrolig tiltrukket av en kvinne som alltid er på farten? Hvordan kan du klemme deg inn i sin travle timeplan, når hun nesten ikke kan finne tid til litt hvile og avslapning? Hvis du noen gang finner deg selv en opptatt jente som ikke gjør unnskyldninger for å unngå deg, er det 10 ting du trenger å huske på.

# 1 Hun er ikke tilgjengelig før etter fem dager. Dette blir deg opprørt selvfølgelig. Du vil se henne og tilbringe tid med henne. Det er ingen andre du vil helst bruke fritiden din med, men dessverre kan hun ikke møte deg, ennå ikke.

Aksepter det. Godta at hun er opptatt. Dette er det første trinnet i å dele en travel jente, og hold ikke dette mot henne. Hvis du er villig til å ta opp hele denne utfordringen med å være med en jente som har sine prioriteringer rett, og planen er full, så godta den. Det er den eneste måten at du vil kunne stoppe deg fra å sukke hver gang hun sier at hun er opptatt.

# 2 Har du noen gang prøvd å kopiere hele planleggeren? Dette kan bare hjelpe deg. Hvis jenta du prøver å date har en månedlig / årlig planlegger, prøv å ta bilder av det slik at du kan holde styr på når hun har ledig tid, og så vet du også når du skal spørre henne. Hvis jenta holder timeplanen sin på en smart telefon, så prøv å ta skjermbilder. Hvis hun har en personlig assistent, bør du vite hvordan du pucker opp til assistenten for å få en kopi av minst hennes tidsplan for uken. [Les: 12 effektive tidsstyrings tips for par]

# 3 Når du har en kopi av timeplanen hennes, unngå å spørre henne ut på dagene når hun er den travleste. Det kan være det ene arrangementet som en begrenset sitteplass-konsert eller en spesiell kontorhendelse som du vil ta henne til, men dessverre, du har funnet ut at hun vil være opptatt til klokken 23.00. Hun er svært sannsynlig å avvise deg ved slipp av en lue.

I dette tilfellet kan du tilfeldig nevne det til henne, men ikke press henne til å avbryte alle hennes planer for å være med deg. Hvis du tror det er en jevn som hun virkelig vil elske, ikke nevne det, da det ikke er mulig å delta kan bare dempe hennes humør.

#4 Vet du hva â € œR og Râ € betyr? Hvil og avslapning, eller hvile og rekreasjon. Dette er hva din travle jente trenger, og dette er hva du bør planlegge for i løpet av de dagene når hun er ledig hele dagen, og kan jobbe eksternt fra hvilken destinasjon du begge er.

En avslappende dag kan alltid starte med en god frokost eller brunsj, og deretter prøve å sette inn en spa dag eller bare sole seg. Det trenger ikke å involvere mange aktiviteter. Faktisk er de mindre aktivitetene jo bedre. Din jente har allerede vært gjennom en travel timeplan, så ikke prøv å presse i for mange aktiviteter. Bare ta deg dagen til å slappe av og slappe av med henne. [Les: 20 ukonvensjonelle date ideer for å få henne av dager verdt]

# 5 overraskelse! Du så på timeplanen at hun skulle ha en lunsjdato med noen forretningsfolk for arbeid, og det skjer bare slik at restauranten ligger i nærheten av deg, så hvorfor ikke slippe av med bare å si â € œhiâ € Â og få et glimt av henne. Selvfølgelig bør du bare gjøre dette etter møtet, da det blir barging når hennes medarbeidere snakker vil bare vise deg i et negativt lys.

Ikke glem å ta med hennes favoritt sjokolade eller den latte hun liker, hun vil virkelig sette pris på å se et kjent og lykkelig ansikt etter møtet, spesielt hvis det er en fryktelig en. [Les: 36 super søte ting du kan gjøre for din travle jente]

# 6 Arbeid har aldri vært så morsomt. Du vet hvordan hennes sena netter går, svarer på e-postmeldinger som det ikke er i morgen, eller leser rapporter og analyserer dem. Dette krever ikke at hun blir kjedet til skrivebordet hele dagen eller natten. Faktisk kan hun gjøre dette på plass eller i huset hennes. Bruk denne unnskyldningen for å komme sammen og jobbe med dine individuelle prosjekter.

Det vil være som en gruppestudie tilbake på universitetet, men bare denne gangen er du takknemlig for at du har henne ved din side. Du kan også gjøre det ekstra spesielt ved å sette opp en komfortabel sofa, lampe og bordkombinasjon for å få henne til å bli ekstra komfortabel. [Les: 14 hurtige stressbustere du kan behandle jenta til]

# 7 Spontanitet er ikke engang i sitt ordforråd. Opptatt personer hater det når noe i deres tidsplan er avbrutt, og de må gjøre noe som vil påvirke resten av dagen. Det er derfor de planlegger planene i utgangspunktet for å unngå disse uhellene. Og her kommer du også inn.

Vis henne hvilken spontanitet er. Du ser at hun har en times gap mellom møter. Du spør om hun ikke gjør noe, hun sier at hun bare prøver å få litt søvn. Vel, her er din sjanse til å være kreativ. Fortell henne at du vet et massasjeplass rett rundt hjørnet, og at du kan kjøre henne der akkurat nå og være tilbake minst 15 minutter før neste møte.Hvis hun sier nei, må du sørge for at du har flere ideer på baksiden av hodet og presentere mer enn 3 ideer. Sikkert, hun vil velge en som appellerer til henne, og en som også innebærer å klemme i noen tid med deg.

# 8 Du trenger ikke alltid å være fysisk der. Husk henne. Og la henne få vite at du husker henne. Send henne en melding før dagen slutter, eller send henne en melding første om morgenen. Du trenger ikke å la henne få vite at du tenker på henne hver time, da hun er veldig opptatt og dette kan til og med plage henne.

Hvis ikke meldinger, send hennes pakker. Send hennes blomster hjemme før hun går hjem, så når hun ser det på ankommer, vil hun bare huske henne og savne henne. Send henne en gavekurv av alle hennes små favoritter, som en sjokolade som hun alltid spiser, eller notisblokker og penner - hun vil definitivt like deg mer for disse små bevegelsene.

# 9 Jeg ville bringe henne til en maraton, men hun stoppet i midten og gikk hjem. Med mindre jenta du er dating er en wonder woman tri-idrettsutøver, så vurder aktivitetene du vil gjøre sammen. Prøv å redusere noen fysiske aktiviteter som vil trette henne ut for mye. Hvis du er den sporty, outdoorsy typen, så kan du kompromittere ved å gjøre en aktivitet som er fysisk, men ikke så slitsom. Så akrobatiske sexmaratonene må kanskje krysses ut. Prøv andre aktiviteter som yoga, svømming eller en spasertur langs stranden for å holde deg i form, men ikke sliten.

# 10 Veien til en kvinnes hjerte er også gjennom magen hennes. Mate henne Mennesker som er veldig opptatt, glemmer vanligvis å spise, eller de slutter å smelte på instant nudler og mikrobølgeovner for ofte. Prøv å lage sin favorittrett når du kan, og send den til henne til lunsj. Eller enda bedre, ta det med henne og spis med henne. Det vil sikkert spare tid på å kjøpe mat og spise ute.

[Les: Kan jenta din glede seg så travelt at hun ikke lever livet sitt?]

Det blir en grov start å prøve å komme inn i mønstrene for å finne ledig tid med sin travle timeplan, men hvis du viser henne at du forstår hva hun gjør, og at du prøver å komme seg rundt, vil hun sette pris på det og elske du mye mer for det.

Populært emne