12 Dating Stereotyper av kvinner i en manns sinn

Kategoriserer gutter jenter i datingverdenen? Her er 12 dating stereotyper av kvinner som kommer til en manns sinn når han ser deg som en potensiell dato.

Hvis du prøver å imponere en fyr til å like deg, trenger du ikke å vente for lenge til å lese tankene sine.

Nesten alltid, en fyr tar opp seg om en jente i den første samtalen.

Vel, med mindre han bare ser deg som en venn.

Hvis en fyr setter deg inn i sin vennsone, kan han ikke stereotype deg til noen av disse kvinnene.

Men hvis en fyr ikke ser deg som en venn, og anser deg som et datapotensial, er store muligheter, du er i en av disse kategoriene i en manns sinn.

[Les: 30 fakta om gutta som kan hjelpe deg å lese hans sinn]

Dating stereotyper av kvinner

Nå kan alle gutta ikke erkjenne dette til deg, men som en fyr, kan jeg fortelle deg at ubevisst har hver fyr et * spesielt * navn på en jente han håper å date eller håper å unngå dating.

Hvis du er hans venn, ikke bekymre deg, kan du ikke finne et sted her. Men hvis du er en jente som prøver å få en fyres oppmerksomhet, er du definitivt på denne listen i fyrens sinn.

Du kan ikke like disse stereotypene av kvinner, men hei, noen ting skjer ufrivillig i en manns sinn. [Les: 30 subtile, åpenbare og seksuelle flørtingstips for jenter]

De 12 dating stereotypene av kvinner i en manns sinn

Hvis du var en fyr, og henger sammen med vennegruppen din, som knytter seg over en øl, vil du finne disse stereotypene av jenter kutter opp nå og da i en samtale om jenter.

Alle gutta bruker disse betingelsene og noen flere til å kategorisere jenter de legger merke til på jobb eller på college.

Les disse 12 stereotypene, og spør deg selv det hemmelige spørsmålet, hvor vil fyren du liker å stereotype deg?

# 1 En natt står kvinne. Til en fyr er dette jenta som er ekstremt lett å sove med. Hun har sannsynligvis sovet med halv fotballag eller en avdeling på jobb. Denne typen jente kan tro at hun er seksuelt selvsikker.

Men til en fyr, tror han alt han trenger å gjøre er å ta henne ut til middag og kjøpe henne en gave, og hun ville skru seg til ham igjen. Den triste delen her er at alle gutta snakker om denne jenta som hun er søppel. De vil si at de aldri ville hekte seg med henne noensinne, men i hemmelighet vil hver fyr sove med henne fordi hun er så jævla uimotståelig og sexy! [Les: 16 tegn på at du er en sexkattunge og elsker det!]

# 2 Den fine jenta. Den fine jenta er en søt jente som hver fyr liker. Gutter liker hennes selskap, men ikke alltid date henne fordi hun virker som en så fin person. Denne jenta faller vanligvis rett inn i vennssonen fordi hun er for søt, for fin og bare for varm og vennlig til dags dato. Hun er den vennen alle gutta vil ha, for det meste fordi hun vil gi dem de riktige introduksjonene og tilgangen til å bli kjent med andre jenter.

# 3 Sikkerhetskvinneren. Dette er kvinnen en mann jevn snakker og flirter med hele tiden. Han av og til går ut med henne også, men han daterer ikke henne eller faller for henne. En backup kvinne er kvinnen en fyr holder som sin backup, for dager når han er ensom eller ute av stand til å få noen jente til dags dato.

Hun er alltid klar til å møte fyren på hans beck og ringe, fordi hun allerede har en liten forelskelse på ham. Og han tar henne lett fordi hun alltid er tilgjengelig for ham. Til en fyrs venner er en backup-jente som å eie en andre bil. Fyren som har en backup jente er nesten alltid kikket opp som en flott fyr fordi han får en jente til dags eller gjør med når han vil.

# 4 Den uoppnåelige kvinnen. Dette er kvinnen som er så varm og fantastisk, en mann shrivels opp der nede bare tenker på nærmer seg henne. Hun er ekstremt trygg og attraktiv, og hun har en god jobb. De fleste gutta ville aldri engang drømme om å nærme seg henne og ville være lykkelig, bare luse etter henne langt unna. Hun er den typen jente, bare veldig gode gutter tilnærming, og de fleste lavere dødelige menn ser henne som en sexy, men snørret tisse. [Les: Er attraktive jenter virkelig slem for gutta?]

# 5 Kvinnen som tror hun er varme ting. Denne kvinnen er rumpa av alle vitser på en fyrs natt ute. Har noen gang møtt en jente som tror at alle gutta er tiltrukket av henne eller prøver å slå på henne hvor hun går * selv om du vet for et faktum at ingen fyr faktisk er interessert i henne *?

Vel, denne stereotypen er den jenta. De lider etter en manns oppmerksomhet hele tiden, og late som om det er fyren som faktisk prøver å vinne sin oppmerksomhet. Gutter hater kvinner som tror de er varme ting når de er veldig langt fra det.

# 6 Den høye vedlikeholdskvinneren. Dette er jenta som kan være en flott dato og en flott kjæreste, men hun er bare for vanskelig å behage eller ha råd til. Hun er sannsynligvis jenta som er født med en sølvske eller har blitt reist av aristokratiske foreldre som har bortskjemt henne med rikdom. Hun ser alltid ut som om hun bare gikk ut av et fotograferingsblad og er utrolig attraktivt, men hun er også utilgjengelig for gutta som ikke har dype lommer. Og i de fleste tilfeller har hun ingen anelse om at hun har høyt vedlikehold! [Les: 15 tegn på at du er en høy vedlikeholdskvinne og ikke vet det]

# 7 Den off-limits kvinne. Dette er kvinnen en fyr ikke ville forfølge eller date selv om han finner henne ekstremt attraktiv.Trygge gutter er ikke redde for å stjele kjærester når de får sjanse, men hvis en jente daterer sin gode venn, eller hvis hans enlige venn liker en jente, vil en god fyr være borte fra henne selv om han finner seg fallende for henne. Det er bare måten gutta jobber, med mindre de er backstabbers som ikke bryr seg om vennskap.

# 8 Gullgraven. Alle vet denne jenta. Hun er den som bare dør en fyr etter å ha vurdert hvor mye han kan bruke på henne. Som en jente kan du ikke innse det, men det er flere gullgraver-stereotyper der ute enn du tror.

Når en jente snakker til en gruppe gutter, men gir mer oppmerksomhet til fyren som kjører en sportsbil, er sjansen i en fyrs sinn, at hun definitivt er en gullgraver. En gullgraver er ikke nødvendigvis en dårlig kvinne. Det er bare at pengene er ganske oppe i listen over prioriteringer. Gutter er tiltrukket av gullgravere og gjør dato for dem, men bare hvis de er smittet av dem og ikke bryr seg om splurging på jenta bare for å holde hverandre fornøyde.

# 9 Sugar momma. Det finnes forskjellige typer sukkermommas. Det er de rike eldre kvinnene som splurge på en fyr bare for å komme inn i buksene sine. Og så på den andre ekstreme er det hyggelige og søte jenter som betaler hver gang fyren og jenta går ut på middag * bare for å vinne en manns kjærlighet *.

Det er ikke noe galt med å være sukkermamma, men de fleste gutter tar ikke disse jentene seriøst eller ser etter en langsiktig forpliktelse med dem. Husk alltid, la en fyr jobbe for din kjærlighet ved å holde ham på tærne. Ikke prøv å kjøpe sin hengivenhet, det virker aldri. [Les: Hvordan få en fyr å jage deg og bli mer interessert i deg]

# 10 The guy chick. Dette er den vennlige og likevel attraktive jenta. Hun er definitivt dateable, men hennes guttlige atferd kunne sette mange andre gutter til skamme. Hun drar i spill og drikker seg opp, og hun elsker et godt spill. Gutter som fyren chick fordi hun alltid er morsom å henge med, og sexet er bra. Men etter en stund vil en fyr som daterer en fyr, alltid begynne å føle at han er i et forhold med en annen fyr, og ikke en jente. [Les: 20 hemmelige ting, gutter ønsker jenter visste om gutta]

# 11 Prude. Dette er jenta som ikke liker å snakke om sex, eller noe seksuelt. Hun kan være interessant til dato, men hennes fast oppførsel kan føre til at noen kjeder seg av henne. Hun er for stiv, liker ikke skitne vitser eller gjør noe hensynsløst nå og da, og definitivt liker ikke å prøve noe nytt i privat.

Hun kan kanskje vite alt om sex allerede, men hun later som om det er så ille. Og denne fasaden av prudishness som hun skildrer til verden, kan sette noen fyr av, fordi hun kommer som en falsk mer enn noe annet. [Les: Hvordan snakke med en fyr og gjør ham som deg]

# 12 Den perfekte jenta. Ingen fyr kjenner virkelig den virkelige definisjonen av en perfekt jente fordi den er forskjellig fra en fyr til en annen. Men hvis en fyr liker en jente eller faller over hælene i kjærlighet med henne, er sjansen, hun er den perfekte jenta for ham. [Les: 12 veldig enkle måter å lage en fyr som deg og vil ha deg mer]

Men hvis du vil ha et snev om hvordan du skal være denne stereotypen og få hver fyr til å falle for deg, begynner du å oppføre seg som en jente. Den eneste grunnen til at gutta er så tiltrukket av kvinner, er på grunn av hvor awesomely forskjellige jenter er fra gutta. Smil mer, ler mer og vær mer av en jente når du er med en fyr. Virkelig, det gjør ikke at du ser dum ut, selv om dine ungirly venner sier det gjør.

[Les: 13 tegn på at vennene dine ødelegger forholdet ditt]

Det er mange flere personlige stereotyper av kvinner i en manns sinn når det gjelder dating og kjærlighet. Men disse 12 typene bør oppsummere de fleste av dem. Har du noen dating stereotyper selv?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar