Dating noen yngre enn deg: 12 måter å gjøre det enklere

Har du en crush på noen mye yngre enn deg? Les videre for å se hvordan du kan lykkes med å date noen som er ute av din aldersgruppe!

Det er noe sexy om å dele en yngre mann eller kvinne, er det ikke der? Itâ € ™ s tabu og risikabelt, og du kan bare være misunnelse av alle dine venner. Men kjøperen passe på: du kan også være latteren!

Faget ser ut til å være oppskåret på Dr. Phil og i kjendisverdenen flere og flere i disse dager: massive aldersforskjeller. Kjendiser som Nick Cannon, Demi Moore, George Clooney og Julianne Moore har alle dabbled i verden med å dele en yngre partner, og noen av disse kampene endte til slutt i bryllupsklokker! Så, hva tar det for å få et vellykket forhold når partneren din går ut av din aldersgruppe? Som noen som er datert noen kan yngre vitne: det tar mye.

Hvordan dato noen yngre enn deg

Les videre for å finne ut hvordan du nærmer deg dating, og den praktiske tankegangen du burde ha før du foretar den skummelt oppgaven med å danse noen måte yngre enn deg.

# 1 Les deres tegn. Så, du har kastet ut alle dine beste hint til din yngre kjærlighetsinteresse, og hun synes å ta det bra. Men er hun virkelig inn i deg, eller bare flørt flittig tilbake for å unngå klosset? Bruk din intuisjon og sørg for at du vet sikkert at hun liker deg, før du gjør ditt store trekk og spør henne ut.

# 2 Veie fordeler og ulemper. Før du begynner på det nye eventyret sammen, sett deg ned og moden vei fordelene og ulemperne med å forfølge din nyfødte romantikk. Har du barn som er din potensielle nye kameras alder eller eldre? Vil din alder opprøre familie eller sosial status? Har dere både vurdert sosial vanskeligheter og mulige latterliggjøring du får? Det ville være klokt for dere begge å vurdere de potensielle fallgruvene, og om dere er ærlig opp for utfordringen.

# 3 Har din første date i nøytral territorium. Hvis du har det dårlig for din nye flamme, men du er fortsatt sikker på om du er oppe for stresset, kan du prøve å ha de første par datoene i nøytral territorium, der datoen din ikke kommer til noen høyskole venner , og du vil ikke bekymre deg for å løpe inn i din ex-kone, barn eller kolleger.

# 4 Ha det gøy. Selv om ting ikke trener, prøver du en ny opplevelse og lærer fra noen med et verdenssyn helt annet enn ditt. Ta imot denne endringen og se den som en positiv mulighet, uansett utfallet. [Les: 20 måter å få den perfekte første date samtalen]

Hva du trenger å vite før du dør noen yngre

La oss si at du fortsatt er på gjerdet når det gjelder å faktisk forfølge noen yngre. Hva trenger du å huske på?

# 1 Du har kanskje ikke mye til felles. Dette virker som småbønner i begynnelsen, men i begynnelsen, men ideen om at du spør om de husker et visst TV-program eller denne sangeren, kan få deg til å cringing når de spør, "hvem? Hvem?"

Du kan begynne å tenke: "Oh, du var ikke engang født ennå." Ikke la dette motløse deg, men. Mens du kanskje ikke har mange fellesinteresser, kan du fortsatt være enig eller i det minste kommunisere om viktige ting, som medfølelse, behandling av andre, religion, politikk og sosiale problemer. [Les: Fordeler og ulemper ved å dele en yngre mann]

# 2 De vil ikke være så smart, verdslig eller klok som deg. Trist men sant. Du vil kanskje si: "Men hun er klok over sine år!" Eller "Han er virkelig moden i hans alder!" Selv om begge kan være sanne, betyr det fortsatt ikke de er klare mennesker. Dere er dating en jente klok utover hennes år? Hun er fortsatt bare 18 og, smart som hun kanskje, har hun ikke den livserfaringen du gjør, og hun kommer aldri til å nå ditt eksakte nivå.

# 3 Andre mennesker vil ikke like det. Mens vi lever i en verden som har blitt høy forståelse av aldersforskjeller hos par, når aldersforskjellen går over 10 år, har folk en tendens til å begynne å øke øyenbrynene. Er hun en gullgraver? Ser han etter et pung og lett sex? Hva kan du muligens snakke om? â € œDette er et grunt forhold som ikke går overalt. â €

Det er i det minste hva dine venner og familie kan si.

Selv om familien din ikke kan si disse tingene i ansiktet ditt, er sannsynligheten for at de i det minste vil tenke på dem. Dessverre kan folk være grusomme og dømmende. Bare husk at det bare er deg og din kompis som virkelig kjenner dine forholds indre virkninger. [Les: 5 måter å håndtere dømmende folk]

# 4 Du må vite hva du vil. Hvis du er dating en mye yngre mann, må du vite hva du er i det for. Leter du etter ung, energisk sex, eller leter du etter et egentlig forhold? Hvis svaret ditt er sistnevnte, må du gjøre det klart for partneren din, før du begynner å komme inn for dypt. [Les: 7 tegn du kan bli brukt av feil grunner]

# 5 Gjør din alder. Jo, du er en 20-åring, men vær så snill å tenke at du må begynne å handle ti år yngre enn du er. Din yngre kjæreste vil kanskje dra deg til klubber, og egentlig, hvem er du å nekte en liten bytte-rystende handling?

Bare husk: du har allerede levd 20-årene, og vil du virkelig ønske å gå tilbake og gjøre alt igjen? Sannsynligvis ikke. Nyt din tid med din nye elsker, men ikke la deres alder få deg til å angre på deg.

# 6 Du kan bli usikker. Når du daterer noen yngre, begynner du å få deg til å føle at du har skutt årene dine, fått litt energi og fått en fornyet følelse av eventyr, kan det også begynne å få deg til å føle deg som en gammel har-vært. Husk: Mens du ikke er så fristet av selvmordens alder som alle andre, har du fortsatt noe å tilby ditt forhold.

# 7 Du har en fortid, og det gjør de også. Du kan kanskje tro at du som den eldre parten i forholdet vil være den som bringer all bagasjen inn i forholdet ditt, men ikke undervurder presset og følelsesmessige problemer som en 20-noe går gjennom i dag og alder. Ikke bli overrasket om din nye beau bringer en rekke egne problemer i din tryst.

# 8 Ikke skjul den. Hvis du har gått forbi de første par testkjøringene som et par med stor suksess, er det ingen grunn til at du skal skjule ditt forhold fra venner og familie. Det kan komme som et sjokk for dem først, men med tiden kommer forandring. Når de ser deg, har du vært sammen en betydelig tid, vil de begynne å stole på din nye kompis som du gjør.

[Les: 50 kompatibilitetsspørsmål for å spørre din yngre partner]

Hvis du har tålmodighet og forståelse, og kan la vakt deg ned og løsne, vil du ha en morsom tid med din nye kompis på kort tid. Ta det en dag av gangen, og ikke vær redd for å prøve nye ting. Mulighetene for ditt nye forhold er uendelige.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar