13 Dating Regler for kvinner som er lei av spill og dårlige datoer

Du har sikkert vært på en rekke forferdelige datoer, men kanskje det handler ikke om dem, men deg. Følg disse dating regler for kvinner, og det vil ikke være så vanskelig.

Dating er en av mine favoritt ting, men jeg hater det også med en lidenskap. Jeg har vært på nok datoer nå til å dele regelen boken på dating og alle dating regler for kvinner du bør følge med for suksess.

Jeg elsker å møte en fyr for første gang, føler kjemi mellom oss og lærer om dem. Men jeg kan heller ikke stå hele prosessen med å spørre dem de irriterende spørsmålene jeg har spurt hundrevis av gutter før dem: "Hvor gikk du i skole?" "Har du noen søsken?"

Du vet, etter en stund blir disse spørsmålene litt repetitive. Men samme det. Jeg vet hvordan det føles å være i dating scenen og jeg empati med deg damer, fordi det ikke er lett. [Les: 12 enkle måter å unngå en første date katastrofe]

De 13 datingregler for kvinner du må følge

Kanskje fyren ikke ringer deg, kanskje han er sen for datoen. Jeg mener, det er utallige ting de gjør. Men hør, det er noen datingsregler for kvinner du trenger å huske, slik at du holder dine egne personlige standarder høyt og ikke la dem diktere hvor datoen går.

Du kan kontrollere hvor og hvordan datoen vil ende. Det virker i dag, takket være Tinder *, selv om jeg elsker Tinder *, er datoene bare for et raskt lag. Det er greit, men hvis du ser etter noe mer, vel, det kan være et problem. Kanskje du burde skrive ut dette og holde det i vesken din.

# 1 Du er ikke singel fordi ingen ønsker deg. Ja, hvis han spør deg om det spørsmålet, prøver han å mate sin usikkerhet. Ikke gi ham svaret han vil, i stedet fortelle du sannheten. Ikke si, "Åh, jeg vet ikke hvorfor, jeg antar at gutta ikke liker meg egentlig" eller hva uansett unnskyldning du kommer med. Du vet nøyaktig hvorfor du er singel, du har ikke funnet noen verdt din tid og energi. Fortell ham, og han vil vite at han trenger å gå opp. [Les: Dating råd som alle kvinner må følge for å forvandle kjærlighetslivet ditt]

# 2 Hvis datoen går dårlig, ikke gi opp. Etter en galskapsdato er det veldig enkelt å si, "Jeg går aldri på en dato igjen." Kanskje han tekstet hele tiden eller "glemte" lommeboken hans. Vel, uansett, han er en rykk. Selvfølgelig, dette etterlater en dårlig smak i munnen. Hvordan kunne det ikke? Men dette betyr ikke at du skal gi opp og tilbringe helgene dine og se på reruns av Venner. [Les: 10 typer gutter å slutte å danse hvis du vil ha ekte kjærlighet]

# 3 Han kan komme til deg. Spesielt på de første par datoene, la ham komme til deg. Han bør investere litt energi og tid for å få deg. Hvis han ikke har noen form for plan for datoen din, si nei. Drit i det! Han kan sjekke hvilken film som spilles i kveld eller tilbringe tre minutter å bestille på en restaurant. Det er ikke vanskelig. Hvis han ikke vil sette i den innsatsen så er han ikke det i deg. Vel, bare for noe tilfeldig.

# 4 Ikke gi ham alt med en gang. Jeg pleier å si, hvem bryr seg, bare gå med dine følelser, men det er faktisk viktig å ikke gi en fyr alt han vil så snart. Jeg vet at han er søt, og du vil ha sex med ham, men ta det sakte. Vis ham at du respekterer deg selv. Dette betyr ikke å gi bort varene med en gang.

# 5 Tenk ikke på fremtiden. Jeg vet at du er på en første date og som en kvinne, kan du tenke på fremtiden med ham allerede. Det er ikke dårlig, men hopp ikke for langt framover. Ta det med ro. I stedet, bare nyt datoen og se hvordan det går. [Les: 10 stykker dating råd for kvinner i 30-årene]

# 6 Vet hva du vil. Dette er en av de datingsregler for kvinner de fleste av oss overser. Før du går på en dato, bør du vite nøyaktig hva du leter etter. Ser du etter noe seriøst? Uformelt? Hvilken type fyr vil du ha? Du trenger ikke å vite den eksakte fyren, men du bør vite egenskapene til verdi for deg. På den måten, når du er på datoen, kommer du ikke til å stille spørsmål, fordi du vet hva du vil.

Gå inn for å vite hva du vil. På den måten, etter datoen, finner du ut om du vil investere mer tid med ham eller ikke.

# 7 Hold det ærlig. Du kan ende opp med å faktisk dele denne fyren, så hold den ærlig. Jeg mener, hvorfor lyver uansett? Det vil ikke gi noe spesielt til datoen. Hvis du er på forhånd og ærlig helt fra begynnelsen, danner du allerede et solid fundament uansett hvordan det slutter.

# 8 Hvis du hadde en god dato, ring dem. Hvis du virkelig hadde en flott dato med dem, og du vil se dem igjen, ring dem. Du trenger ikke vente på at de skal ringe eller skrive deg, og du bør heller ikke gi det tre dager. Hvis du liker dem, ta dem. Ikke kast bort tiden som teller timene til det er "riktig" å ringe dem. Du er ikke i videregående skole, disse reglene eksisterer ikke i den virkelige verden. [Les: Skal du ringe til ham? Tegnene for å hjelpe deg med å gjøre tankene dine]

# 9 Være følelsesmessig tilgjengelig. Hvis du ikke er over eks, må du ikke gå på en dato. Jeg vet at folk sannsynligvis fortalte deg det motsatte. Hvis du fortsatt gråter over ham, er du virkelig ikke klar.I tillegg er det ikke rettferdig at du kan bruke denne fyren som en gjenoppretting. Vær sant for deg selv og din dato. Hvis du er klar til å følelsesmessig investere i noen, for all del, gå på datoer. [Les: Hvordan være følelsesmessig tilgjengelig og faktisk finne kjærlighet]

# 10 Se på de røde flaggene. Første datoer er avgjørende, de er i utgangspunktet ditt første intime møte med denne fyren. Så ta opp så mye informasjon som mulig. Ja, se på positive, men vær også oppmerksom på negativene.

Kanskje hans tidligere forhold ikke fungerte fordi hun var "gal" -red flagg, eller at "han jobbet for mye" -red flagg. Undersøk de røde flaggene for å få et bedre bilde av denne fyren. Også, hør på ditt tarminstinkt.

# 11 Ikke gå inn i en dato med en liste over forventninger. Hvis du har denne listen over forventninger du trenger i en fyr, så kommer det ikke til å fungere. Hvis du har en liste som sier at han må være morsom, mørk, høy, kjekk, vel, du kommer til å få problemer med å krysse alt. Hvis noe, begrenser du deg bare fra de potensielle mennene som virkelig kan passe deg.

# 12 Ikke spill også vanskelig å få. Forskning viser faktisk å spille for hardt for å få faktisk til å fungere mot deg. Selvfølgelig elsker folk å spille litt katt og mus. Men du trenger ikke å få dem til å gå på en wild goose jakt, dette avskyr dem. På et tidspunkt gir du dem beskjed om at du er interessert i dem, og det er greit! [Les: Er han vanskelig å få eller er det et tegn, er han bare ikke det i deg?]

# 13 Vær deg selv. Vel, det er ingen annen vei rundt det. Du kan late som å være noen andre, det er greit, men til slutt må du ta av masken din, eller du vil en dag glemme å sette den på. Bare redd deg bryet med å prøve å være noen du ikke er. Stol på meg, du finner noen som setter pris på deg som du er.

[Les: Dating-jenta-koden alle jentene må vite]

Nå som du kjenner datingregler for kvinner, må du huske dem neste gang du er på en dato. Det er ikke lett å følge reglene, men de hjelper deg i det lange løp.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar