13 Misforståelser om dating eldre kvinner vi må dispelere

Med mer attraktive eldre kvinner i det offentlige øye som velger å danse yngre menn, er det også en økning i misforståelsene om eldre kvinner. Av Ella Devita

Eldre kvinner som daterer yngre menn, forårsaker noen ganger mer buzz enn å se en eldre mann flaunting en jente som ser ut som om hun kunne være datteren hans. Til tross for at alderen er "ikke", men et tall, "er det en rekke misforståelser om ideen om yngre gutter som daterer eldre kvinner.

13 misforståelser om dating eldre kvinner

Disse myter er ofte fra et utvendig perspektiv. Svært få er faktisk basert på solide fakta. Tiltrengning eksisterer mellom mennesker i alle aldre, og et forhold til et aldersgap betyr ikke at det er midlertidig, strengt om sex, eller en del av en aldrende kvinnes midtlivskrise. Her er noen av de vanlige misforståelsene om dating eldre kvinner.

# 1 De vil ikke ha noe til felles. Når det kommer til par med et aldersgap, antar folk en yngre fyr, og en eldre dame har ingenting til felles. Det er nesten som om de tror at fyren vil bli umoden og hun kommer ikke sammen med sin smak i musikk eller hobbyer.

Folk tror at hun var født på en annen planet eller bodde i kjeller i 30 år uten tilgang til omverdenen, tv eller radio. Virkeligheten er at folk i alle aldre har ting til felles. Selv om de ikke gjør det, lærer de sannsynligvis noen få ting fra sin yngre / eldre partner. [Les: Cougar dating: 10 regler om dating en eldre kvinne]

# 2 De har forskjellige syn på barn på grunn av aldersgapet. Forutsatt at hun har barn fra et tidligere ekteskap, betyr det ikke at hun ikke vil "avle" med noen yngre som hun bryr seg om de bestemte seg for å få barn sammen. Noen unge gutter vil ha barn, noen gjør det ikke, så det er ikke trygt å si at alle relasjoner med en eldre kvinne er fulle av argumenter om barn.

# 3 En yngre fyr vil ikke ta på seg alt som "bagasje". Tro det eller ei, mange menn tar på seg barn fra deres partneres tidligere ekteskap (e), uansett hvor gammel de er. Dette er ikke et problem for alle unge fyr / eldre kvinnelige par. I stedet handler det bare om to personer og hvordan de håndterer bagasje fra tidligere relasjoner. Det er også avhengig av hvor mye de bryr seg om hverandre.

# 4 En yngre fyr vil jukse på en eldre kvinne med noen yngre. Hvis en yngre fyr har noe for eldre kvinner, hvorfor ville han velge å jukse på henne med noen yngre? Tanken om at en yngre fyr til slutt vil ha en kvinne uten rynker eller strekkmerker fra graviditet, er latterlig. På samme måte som en fyr som daterer en jente, kan hans egen alder falle på henne for en mer erfaren eldre kvinne ... poeng bevist. [Les: 10 grunner lidenskapelig kjærlighet kan være den beste kjærlighet til alle]

# 5 En eldre kvinne målretter uskyldige yngre menn for sex. Stereotypen til den eldre kvinnen, kledd opp og drenket i parfyme, venter på barer for å lokke unge menn inn i fellen hennes, er ikke virkeligheten. Snarere er yngre menn ofte de som driver attraktiv eldre kvinne. Han finner henne å være respektabel, moden, kultivert og selvsikker. Derfor vil den yngre mannen oftest være den som forfølger, ikke generelt den andre veien.

# 6 Hun blir eldre og mindre attraktiv. Vanligvis, hvis den eldre kvinnen fikk en yngre fyr i utgangspunktet, må det bety at hun er attraktiv, utstråler en ungdommelig ånd og viser en livsstil. Hun tar sannsynligvis stor vekt på kropp, helse, hygiene og stolthet i hennes fysiske utseende. Alder betyr ikke å bli unattractive. Som hun aldre, så vil han også. Det som virkelig betyr noe, er forbindelsen de har og hvordan deres personligheter går i gang. [Les: Finnes ekte kjærlighet: 10 tegn som kan gjøre deg til en troende]

# 7 Hun vil ha for mye ledig tid mens han etablerer seg. Dette poenget gjør at det virker som eldre kvinner ikke har jobber, sosiale liv eller noen måter å okkupere sin tid på. Denne misforståelsen at en eldre kvinne som allerede har etablert seg i sin karriere, vil raskt kjede seg og ensom mens hennes yngre mann etablerer seg selv.

Dette kan ikke være lenger fra sannheten siden hun sannsynligvis har en rekke mennesker og tidsfordriv for å fylle hullene mens hennes fyr jobber. Oh, og med mindre hun er pensjonert, er hun sannsynligvis opptatt med å jobbe også!

# 8 En eldre kvinne vil ikke passe inn i en yngre fyrs sosiale liv. I begynnelsen kan forholdet føre til noen battede øyevipper. Hvis en yngre fyrs venner ikke tar forholdet sitt alvorlig, så er de sannsynligvis ikke gode venner.

Sanne venner aksepterer sin partner, eller i det minste gjør sitt beste for å bli kjent med henne før han tar en dom basert på alder. Hvis hun behandler ham godt, ville de sannsynligvis være glad for at vennen deres fant en kvalitetspartner.

# 9 Yngre gutter vil bare ha en eldre kvinne for en fling. Yngre gutter ser bare eldre kvinner som en seksuell erobring for å komme under beltet, er ikke alltid sant. Mens noen cougar og cub-relasjoner kanskje begynner på denne måten, og andre er etablert bare basert på gjensidig sex, er det mange eksempler på yngre menn som velger å alvorlig datere eldre kvinner.

På samme måte vil yngre kvinner kanskje ønske en eldre fyr for sin modenhet, stabilitet og visdom.En eldre kvinne er attraktiv for en yngre fyr for å være rett frem, trygg, etablert, og har vanligvis et godt hode på skuldrene hennes. [Les: Aldrihull: Den nye trenden i relasjoner]

# 10 Hun vil ikke kunne ta ham på alvor. Ikke alle yngre gutter er umodne tapere som ikke kan holde en jobb eller gjøre dumme ting for oppmerksomhet. Mange yngre gutter er faktisk ansvarlige, avrundede, modne og fokuserte på karrieren.

De vil ha en kvinne med hvem de deler et modent forhold, minus alle hodepine av en jente i hans alder. Det er her den eldre kvinnen kommer inn og finner ham sjarmerende og morsom, men også seriøs og fokusert. Disse er attraktive kvaliteter hos en partner i alle aldre.

# 11 Hennes barn vil hate ham. Hvis den eldre kvinnen har barn fra et tidligere ekteskap, er det alltid den første forvirringen når de finner ut at hun deler andre enn sin far. Det andre støtet kan være når de finner ut at han er mye yngre enn sin far, og kanskje ikke engang så mye eldre enn de er. Men hvis de ser at han er en god mann som behandler sin mor godt på lang sikt, lærer de seg å akseptere og respektere ham.

# 12 Hans foreldre hater henne. Det er alltid det merkelige stigmaet knyttet til tanken på at en ung gutt blir lokket av en eldre kvinne som får foreldrene til å cringe litt. De lurer på hva som er galt med henne at hun ikke kan få noen sin egen alder. Når de innser at det var sønn av interesse for eldre kvinner og faktisk plukket henne opp, kan de begynne å lette seg litt.

Når de ser at hun bringer mye mer til bordet enn en yngre jente, begynner de å se bare hvorfor hun kunne være en flott kamp for sønnen deres. [Les: 7 klart at det er riktig tidspunkt for å møte foreldrene]

# 13 Dette forholdet er en fantasi som ikke er varig eller realistisk. Det har vært en langvarig misforståelse at den eldre kvinne / yngre mann forholdet er basert på fantasi og ingenting ekte. Det handler om en ung fyrs forelskelse på en mer seksuelt opplevd kvinne, og en eldre kvinnenes trang til en yngre, mer sexuelt smidig mann. Imidlertid er flere og flere unge menn faktisk dating eldre kvinner og sett seg ned med dem for lang tid.

Når du har en attraksjon og kjemi med noen som du føler deg komfortabel og tett med, hvorfor bør ikke det forholdet blomstre, uansett aldersforskjell?

[Les: Dating noen yngre enn deg: 12 måter å gjøre det lettere]

Store, blomstrende forhold kan skje mellom noen to personer, uansett aldersgap. Disse debunked misforståelser om dating eldre kvinne er bevis på at en kvinnes alder ikke har betydning for hvorvidt hun kan opprettholde et forhold til en yngre mann.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar