9 Dating flytter som ser ubehagelig ut, men er ganske søt

Haven har du ikke hørt? Awkward er den nye sexy! Her er noen vanskelige trekk som bare kan fungere på personen du vil flørt med.

Awkwardness kan være ganske subjektiv. Når en person ikke liker deg, og du gjør noe merkelig, ser det ut som det er vanskelig. På den annen side, hvis noen liker deg, kan de tenke at de små kjennskapene dine er søte, hvis de ikke er tiltalende.

Vi lever i en tid da det ikke lenger er ubehagelighet som samfunnet ser som noe å unngå. Med adorably goofy kjendiser som Tom Hiddleston, Jennifer Lawrence, Zooey Deschanel og Emma Stone, det som en gang ble ansett å være vanskelig, er nå en unik utfordring som forteller folk at du ikke er prim og riktig og full av deg selv. Awkwardness viser folk at du er menneskelig, fri til å gjøre feil, og fri til å se søt mens du er på den.

Ubehagelige trekk som egentlig er søte

I datingverdenen vil det alltid være noe som tyder på nervøsitet. Du vil at datoen din skal like deg, men du vil ikke se ut som om du har en pinne opp baken din. Så hva er den perfekte balansen? Bli endearingly plagsom med disse trekkene!

# 1 Be om å kysse. En datingsett som er vanskelig, men også søt, er når en fyr bokstavelig talt spør deg om han kan kysse deg. Når en fyr gjør dette, tar det deg vekk fordi vi er ærlige, du er sannsynligvis ikke vant til en fyr som faktisk spør deg om det er greit hvis han kysser deg, fordi du er sannsynligvis mer vant til en fyr bare forutsatt at han kan ta og ha det han vil.

Hvis en fyr spør deg om han kan kysse deg, betyr det at han faktisk tenkte på å kysse deg allerede, sannsynligvis repetert og spørre deg om han kan gjøre en annen måte, og har også nok respekt for deg å ikke anta at han bare kan sette hans munn på deg og du vil like det. [Les: 15 hemmeligheter for å gjøre deg første kyss mer minneverdig]

# 2 â € œLady og Trampâ € Â øyeblikk. Det betyr at du og din date spiser en slags pasta parabolen, og du spiser begge samme nudler fra forskjellige ender og til slutt ende opp med å kysse når du har spist hele nudelen. Oddsen er slank at dette kan skje, men hvis det gjør det, kan du være ganske sikker på at det blir et bedårende øyeblikk!

# 3 Bilproblemer. Jeg burde begynne med å si at denne sannsynligvis ikke forekommer ofte, om det noen gang gjør det. Jeg inkludert det på denne listen fordi det faktisk skjedde med meg, var et veldig vanskelig øyeblikk, men fikk meg til å finne min dato så mye mer attraktiv. I utgangspunktet kjørte vi nedover veien, og han fortsatte å se på meg i stedet for å være oppmerksom på hva som var foran oss, og han endte opp med å slå bilen litt på stoplyset foran oss.

Jeg på ingen måte tolererer å komme inn i bilulykker, men det var det han sa etter at han kjørte bilen foran oss som gjorde at jeg fant denne ubehagelige situasjonen søt. I stedet for at han ble opprørt og gråt om bilen hans, sa han umiddelbart noe som: "Du er bare for pen, jeg kunne ikke være oppmerksom på veien, og se nå hva som skjedde." Jeg gjorde ikke Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal si fordi jeg umiddelbart begynte å le, noe som gjorde hele situasjonen vanskelig, men søt. På en veldig merkelig måte.

# 4 Faking trenger en annen mening. Dette trekket er merkelig og veldig dristig, men jeg synes å synes det er søtt. Det går slik: Hvis du er i en matbutikk, og en fyr går over til deg, holder du to forskjellige blomsterbuketter. Han spør deg hvilken du liker bedre, fordi han har en dato i kveld, og han vil ha en kvinnes oppfatning. Senere er han der og venter på deg på parkeringsplassen, og han vil gå opp til deg og gi deg de blomstene og si at du er hans dato.

Ja, kanskje det er arrogant for ham å anta at du skal gå på en date med ham, men en fyr med tillit er sexy. Det er definitivt en plagsom dataflyt, men innrøm det, hjertet ditt ville smelte hvis dette skjedde med deg!

# 5 Få all matlagingskanal på deg. Enten du er en kokk eller noen som ikke kan steke et egg for å redde livet ditt, er matlaging noe som vil bli verdsatt når som helst. Hvis du bare så tilfeldigvis er noen som ikke kan fortelle en santoku kniv fra en paringkniv, så kan ethvert forsøk på matlaging for å imponere din dato være ganske vanskelig. Men forsøket i seg selv vil være endearing. Det er tanken som teller, ikke sant? [Les: 13 romantisk middag dater ideer for to]

# 6 Danse eller prøve. Det er ikke mange steder i disse dager hvor du kan gå på en date og langsom dans. Jeg mener ikke som slitesterk dans, men faktisk danser, med alle ferdighetene du lærte som debutant eller tok cotillion som vokser opp. Men hvis du tilfeldigvis er på en dato med en fyr på et sted som har langsom dans, er det veldig romantisk, minst en ville tro.

Det er ikke akkurat romantisk hvis fyren spør deg om du ønsker å danse, for at du skal reise deg opp fra bordet ditt og gå til dansegulvet, for å innse datoen din, vet ikke hvordan du skal danse overhodet. Uheldig, ja. Men sikkert søt som han prøvde!

# 7 Deling sminke. Vanligvis skjer det ikke, og hvis det skjer, er det trygt å si at du sikkert har dating fyren for en stund. Jeg vet at du leser dette, du tenker nok på hva det er, men jeg kan ikke hjelpe, men tenk det er søtt på litt rar måte. Jeg hadde aldri datert en fyr som hadde på seg sminke, men tilsynelatende rettferdige gutta har på seg oppslag.Og de fleste gutta trenger ikke nødvendigvis sminke, men bør du noen gang tilby å gjemme seg for deg eller blemish for din fyr, sier han sannsynligvis ikke nei.

Så hvis du og din fyr har hatt en stor date natt planlagt for en stund, men han skjer for å få en breakout og spør om du vil dekke det opp for ham, husk at det er søttere enn vanskeligere, fordi han stoler på deg og elsker deg så mye at han vil være sittefri mens du står overfor hverandre på din romantiske kveld. Det er en ting å dele sminke med kjærrene dine, men å dele det med kjæresten din er et helt annet nivå. Å, stedene du vil gå!

# 8 Uheldigvis sier jeg elsker deg. Noen ganger kan vi ikke hjelpe vår spenning når vi føler oss så sterkt om noen eller noe. Men en situasjon som vi alle sannsynligvis frykter mest når det gjelder å danse og være i et forhold, sier L-ordet for tidlig. For å være rettferdig, er det aldri den perfekte tiden, og det er ingen regel eller rett eller feil tid i forhold til å faktisk si det, men i stedet er det mer om hvordan du føler, og når du vet, vet du bare.

Det som gjør å si disse 3 ordene er mer skremmende, lurer på hva den andre personen vil gjøre og hvordan de vil reagere. Uheldigvis lar L-ordet slippe ut, være ganske vanskelig og pinlig, men det er også noe som de fleste jenter sikkert finner søte. Hvilken jente vil ikke vite at de er elsket? [Les: 10 grunner sier "Jeg elsker deg" for fort vil ødelegge alt]

# 9 Mr. Clean. Hvis du er i din dateâ € ™ s hus, bare for å få ham til å stoppe midt, slik at han kan ta en dusj veldig fort, er datoen din merkelig. Hans resonnement er at han trenger å ta en dusj, fordi han alltid tar dusjer etter å ha vært ute fordi han aldri går i seng, blir skitten. Det er en stor buzzkill, ja. Men bare tenk på hvor høyt han tenker på deg at han føler seg nødt til å ta en dusj for å rydde seg opp!

Uhøflige øyeblikk er, helt ærlig, en fin måte å bli nærmere. En av dere kan ende opp med et øyeblikk i hånden, men til slutt er det flott å ha noe å le av når du ser på dine tidlige øyeblikk sammen!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar