Dating Material Vs A Hookup - 12 måter å dele dem opp

Hvordan vet du om din nye fling har det som trengs for å være din nye beau? Her er 12 måter å avgjøre om de bare er en oppkobling eller noen som er verdt å dele.

Alle går gjennom denne fasen: den der du må avgjøre om din nåværende oppkobling har det som trengs for å bli din nye spesielle noen. Det er alltid tegn som peker på om noen kan være din nye beau eller bare forbli en oppkobling.

Jeg har gjort den store feilen med å ta en nattstand til neste nivå, da en enkelt natt var mer enn nok. Å ta en engangsdato til neste nivå kan virke som en god ide, men kan raskt bli sur.

Mens du kanskje bryr deg om denne personen og vil gjøre dem til din betydelige andre, endrer det ikke det faktum at noen mennesker bare ikke er betydelige andre materialer. Til slutt er avgjørelsen din; Men med vår hjelp, kan du sikkert vite det. [Les: Er din fyr kjæreste materiale eller fling materiale?]

Hvordan avgjøre om de daterer materiale eller hvis de bare skal forbli tilkobling

Så hva er tegnene du bør se etter når det kommer til denne vanskelige avgjørelsen? Vi har sett høy og lav og satt sammen en rekke sammenligninger for å avgjøre om de er dating eller bare en hook-up.

Dating Material Kjennetegn - alt som viser at de kan være noe mer!

# 1 Du vil faktisk ha noe mer. Ønsker du å ta ting fra en enkel oppkobling til å kalle dem kjæresten din eller kjæresten? Hvis du har følelser som er mer enn bare en liten fling, så synes du tydeligvis at de kunne være noe mer. Å utvikle følelser for noen du bare henger sammen med, er et surefire-tegn de kunne potensielt være betydelig annet materiale.

# 2 De vil faktisk snakke med deg. Høres ganske standard, ikke sant? Det jeg mener er at de snakker med deg selv om det ikke er planer om å koble til snart. De snakker med deg gjennom dagen for å se hvordan dagen går, hva du skal, eller bare fordi de vil ha en samtale med deg.

Denne oppførselen viser at de er interessert i deg for mer enn killer soveromferdighetene dine. Ved å holde kontakten med deg uten en ulterior motiv, viser de at de kan være mer enn bare en oppkobling. Bonuspoeng hvis de spør deg om din familie og intime detaljer om livet ditt! [Les: 8 subtile tegn, din fling blir til et forhold]

# 3 Du har mer felles enn bare bumping uglies. Hvis de engasjerer seg i utvidet samtale og du skjønner at du har mer felles enn bare å bli naken sammen, kan det være et tegn på at noe mer kan utvikle seg.

Folk som er dating materiale er mennesker som ligner på deg og kan engasjere seg i aktiviteter bortsett fra sex. Hvis du har mye til felles og nyter mange av de samme forestillingene og aktivitetene, er det et tegn på at han eller hun bare kan være dating materiale.

# 4 Du vil fortelle folk om dem. Jeg snakker med alle dere damer der ute! Vi vet alle at du liker å gush om din interessert person. Og hvis du gjør det, må du tenke at de har potensial til å være noe mer.

Hvis du bare kobler deg til noen uten å tenke på å gjøre dem dine til gode, går du ikke rundt og forteller alle vennene dine om dem. Det faktum at du føler behov for å snakke om dem, antyder at du bryr seg mer om dem enn bare en liten fling. Og for deg feller der ute - hvis du forteller vennene dine om den spesielle personen * annet enn dine oppkoblingsdetaljer *, så har hun allerede bevist at hun er dating materiale. [Les: 9 tegn på at det er på tide å gjøre forholdet ditt offisielt]

# 5 Du kan se en fremtid med dem. Selv om det bare er dere som treffer byen sammen på en spesiell datakveld, betyr det å tenke fremtiden at du allerede har tenkt å dele dem og delta i mer enn bare noen få netter med moro.

Hvis de er dating materiale, vil du kunne se deg selv med dem romantisk i stedet for en uformell tilkobling her og der. Visualisering er en stor del av å kunne fortelle om noen er dating materiale. Hvis du kan forestille deg at det skjer, er det sjansen for at det kan bli virkelighet. [Les: Er du forelsket? 21 krystallklare tegn for å dekode den fuzzy følelsen]

# 6 De vil vise deg. Ønsker de å ta deg til en faktisk restaurant eller ute på byen med sine venner? Da er de definitivt dating materiale. Alle som ønsker å vise deg til verden og være ved din side, er noen som vil lage en flott spesiell person.

Hookup Kjennetegn - Hvordan fortelle om du bare skal holde seg til å bli freaky i arkene.

# 1 Du snakker bare bare virkelig når det er på tide å planlegge neste tilkobling. Dette er det viktigste tegnet at du bare skal holde fast og ikke ta noe lenger med denne personen. Hvis de ikke engang kan ta initiativ til å bli kjent med deg forbi dine private biter, burde de ikke ha den luksusen å dele deg med.

# 2 Du holder deg rolig om dem. Hvis du virkelig trodde denne personen kunne være noe mer enn bare noen du tilbringer netter med, så ville du snakke dine venners ører om dem. Du vil gjerne fortelle folk hvor stor de er.

Så, hvis du befinner deg selv om hvor du befinner deg, eller bare ikke snakker om denne personen generelt, er det et tegn på at de skal forbli hvor de er i livet ditt. [Les: 16 signerer deg ikke klar for et seriøst forhold]

# 3 Du har absolutt ingenting til felles. Hvis du ikke har noe til felles, unntatt det faktum at du begge nyter hverandres kropp, er dating en no-go. Hvis dere to har hatt en samtale enn å lage planer, har du sannsynligvis oppdaget at du virkelig ikke har noe til felles. Hvordan kan du gjøre en oppkobling din signifikante andre når du ikke har noe til felles?

# 4 Du har bare ikke følelser for dem. Det er en forskjell mellom å ta på seg noen klær og ha følelser for dem. Ofte, folk som bare er hookups eller små flings, utvikler ikke noen følelser for hverandre. Hvis du finner deg ikke virkelig inn i dem intellektuelt, eller du bare ikke har intime følelser for dem, så kommer de definitivt til å forbli i kategorien "Hookup". [Les: 18 ting jenter gjør det som gjør gutta antar at de er enkle å legge]

# 5 Du ser dette som et kortvarig forhold. Eller med andre ord ser du ikke en omfattende fremtid med denne personen. Hvis du beskriver dem til vennene dine med et rygg eller vinker helt av sine spørsmål, så er denne personen ikke noen du faktisk ser deg selv med annet enn mellom arkene.

Hvis denne personen var dating materiale, så ville du kunne se deg selv å dele dem, vokse og danne et forhold til dem. Hvis du ikke engang tenker på å fortsette noe lenger med dem, er de helt sikkert bare en oppkobling. [Les: 25 venner med fordeler regler du trenger å huske]

# 6 Du ville ikke kunne håndtere dem i et forhold. Alt og alt du har fått vite om dem har fortalt deg at du definitivt ikke kunne date dem. Enten det er slik de tygger maten, deres livsmål, eller bare deres små vaner du har plukket opp så langt, hvis de driver deg nøtter, er det ingen måte denne personen kan være dating materiale. Hold dem fast i hookup område, slik at du kan la sine merkelige vaner stå bak når du drar. [Les: Dating din en natt står â € "lett eller sleazy?]

Linjen mellom en hookup og noen med ekte datapotensial kan til tider være tynt. Heldigvis kan du bruke denne listen for å avgjøre om du burde ta det til neste trinn!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar