Dating italienske kvinner: Crazy and Passionate, Hva er ikke å elske?

Hvis du vil ha en eldig kjæreste som er så varm på kjøkkenet som hun i soverommet, må du begynne å danse italienske kvinner ASAP.

Italienske kvinner er kremet av avlingen når det gjelder dating europeere. Selv når de er født i et annet land, tar sanne italienske kvinner sin arv til sinns. Dating er som å garantere deg en levetid på fantastisk mat, dyp respekt, nære familiebånd og brennende lidenskap både inn og ut av soverommet.

Hva du bør vite dating italienske kvinner

Det kan høres ut som en drøm som går i oppfyllelse, men det er noen forholdsregler du trenger å vite før du drar ned banen for å danse italienske kvinner. Disse er sterke, sexy kvinner, og de trenger en ekte mann å vite hvordan de skal ta vare på dem. Det betyr at du må bevise deg selv, ellers er det "addio!" Til deg. Her er alt du bør vite før du daterer en italiensk.

# 1 Hun er gal lidenskapelig-legger vekt på den galne. Det er ingen hemmelighet at italienerne blir ganske lidenskapelig på stort sett alle emner. Hun er motbydelig høyt og påtrengende, og setter hennes hjerte og sjel inn i det hun elsker 100%.

I enda mer fantastiske nyheter, overfører denne lidenskapen over til soverommet - et område der hun virkelig kommer til å slå sokkene av. Hun kommer også til å forsvare deg lidenskapelig, bør du ha noe negativt å si om deg. [Les: 10 grunner lidenskapelig kjærlighet kan være den sterkeste kjærligheten til alle]

# 2 Familie, familie, familie. Bild en gruppe av seks italienske slektninger rundt bordet, og nippe til vin, bryte brød og rope over hverandre så høyt som menneskelig mulig blant en latterlig latter. Dette er kjæresten din italienske familie, og hun * elsker * dem.

Hun elsker dem så mye hun tilbringer sannsynligvis en dag * eller mer * hver uke for å tilbringe tid med en gruppe familiemedlemmer. Ikke en familie type person? Da er italienske kvinner definitivt ikke for deg. Ikke forvent å trekke henne bort fra hennes nærtliggende familie, for det kommer ikke til å skje.

# 3 Hun vet hvordan man skal argumentere. Å være høyt, ubehagelig, og prøver å få henne til å peke på, var i utgangspunktet bare en annen del av å vokse opp for din italienske jente. Dette betyr også at hun er kjent med å argumentere. Hun er sta, og hun nyter en god vokal bryting nå og igjen. Tror du at du kan være høy? Vi garanterer at hun kan bli høyere.

# 4 Italienske kvinner elsker en gentleman. Når det gjelder elskere, ble italienske kvinner reist for å forvente bare de beste fra mennene sine. Hun forventer at du skal være som hennes pappa, på den ikke skarpeste måten. Hun forventer at du skal være en ekte mann som behandler henne som den absolutte diamanten som hun er. Og kanskje selv om hun ikke er det også.

Hun vil ha en fyr som vet når det skal være tøft og når han skal være ridderlig. Det betyr at dørene åpnes for henne, trekker ut stolen, henter sin vin og tar tak i sjekk. [Les: 13 regler for etikett for den moderne gentleman]

# 5 Har vi nevnt mat er alt? Når det kommer til aktiviteter, er spising sannsynligvis til topp mest italienske kvinneliste. Dette er fordi de vokste opp med noen kickass, autentiske italienske retter.

Hennes familie samlet sannsynligvis rundt på søndag ettermiddager for å lage mat, le med familie, og lage en utrolig "Sunday Sauce" for deres spaghetti. Har vi nevnt dette betyr at du også får å sole seg i endeløse karbohydrater med din kjærlighet? Cha-ching!

# 7 Hun er alle stil og aldri frumpy. Milano, Italia, er en av verdens mest populære motehoder. Nå sier vi ikke at du aldri vil få din italienske kjæreste i et par svarte leggings og en t-skjorte nå og da.

Men når hun svarer til en natt ute, går hun hele veien. Stort hår, røykfylte øyne, velkledde kurver herfra til evigheten. Når du sier at du tar henne ut på byen, forventer hun å bli vist og du kan garantere at hun skal kle på den. [Les: 12 dårlige jentefunksjoner hver mann vil ha i sin jente]

# 8 Du liker bedre vin. Italia er det beste vinproducerende landet i hele verden! Selv om din dame-kjærlighet ikke ble født i Italia, er oddsene tørst etter at de søte og salte druer løper dypt i blodet hennes. Stol på oss, du kommer til å elske denne. Dette betyr rødvin med middag, rødvin om natten, rødvin med venner og rødvin bare for helvete av det. Sa vi at hun skal * elske * rødvin? [Les: Typer vin å velge på en dato]

# 9 Du vil gjerne like sine venner. Italienske kvinner er svært lojale mot familien, deres elskere og deres venner. Hun er ikke typen jente som bails på venner bare fordi hun er i et forhold. Faktisk kommer hun sannsynligvis til å se vennene hennes hele tiden.

Når det gjelder italienske kvinner, er vennene hennes venner og vennene dine er hennes venner. Disse vennene blander seg og blir et konglomerat som stadig går i hverandres selskap. Hun prøver også sannsynligvis og setter noen av vennene dine opp i løpet av denne blandingsprosessen. Hei, jo mer merrier, ikke sant? [Les: De 20 typer elskere som finnes i verden]

# 10 Du ville bedre elske hår. Fordi hun kommer til å få det overalt. Vi snakker strålende bølgete, tykke, nydelige hårhår, kombinert med benhår, armhår og, oh ja, også en bart.Når du er intim, kommer du sannsynligvis til å finne håret i boksene dine neste dag. Faktisk kommer du sannsynligvis til å finne håret over hele leiligheten din.

Og hvis du tror at hun skal barbere hver eneste dag, slik at beina ikke kliper deg under en snuggle-økt: tenk igjen. Italienske kvinner betyr konstant shedding, rask gjenvekst og en fin full busk. Så, bli vant til det. [Les: Trim, barbere eller naturlig? Den virkelige poengsummen på bushen]

# 11 Hun elsker å elske. Italienske kvinner handler om kjærligheten. Når hun har gjort deg hennes, forvent en lojal kjæreste som alltid forsøker å sette deg først.

Hun elsker å dele sin tid, hennes familie, hennes lykke, og vil ikke la henne elske at du går ubemerket. Faktisk er en av de eneste tingene hun kanskje ikke deler med deg, hennes hvitløkbrød. Hei, hun må tegne linjen et sted!

[Les: Forførende kvinner: 15 grunner til at de alltid får sin vei]

Passion, sex, lojalitet og spaghetti - hva er ikke å elske !? Italienske kvinner kan være en håndfull, men når du behandler dem riktig, gir de tilbake tifold. Behandle henne som en perle, og hun vil behandle deg som en konge.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar