Dating mål: 10 realistiske mål som vil lede deg til den

Å gå ut med noen nye er både spennende og litt skummelt. For å finne den ene, er disse dating målene du burde ha med noen nye.

Jeg vet at det kan høres dumt å ha dating mål, men stol på meg når jeg sier at de kan hjelpe deg i det lange løp. Det er visse ting du bør være på utkikk etter i en ny partner. Og det er visse forventninger som skal oppfylles når du daterer noen nye.

Hvis du bare går ut med folk for moro av det, og du er ikke opptatt av å finne "den ene", så gjelder dette kanskje ikke for deg. Men hvis du har søkt etter noen til å tilbringe livet ditt med, men ikke har hatt suksess, kan det være nyttig å ha noen datingmål.

Hvorfor må du sette høye forventninger med en gang

Dating er veldig vanskelig. Å være med noen nye er ikke en enkel ting å gjøre. Men en ting som gjør det vanskeligere, er ikke å ha forventninger i det hele tatt. Når du ikke stiller forventninger, lar du deg selv bli fanget opp i noe som aldri kan fungere.

Derfor bør du alltid sørge for at du stiller høye forventninger rett utenfor flaggermuset. Jeg snakker ikke om å gå inn i en dato og notering av ting du trenge fra dem. Jeg snakker om å sørge for at de vet hvorfor du deler dem og hvor du vil at den skal gå. [Les: Hvordan håndtere dine forventninger i et nytt forhold]

Dating mål å ha når du er med noen nye

Hvis du er noen som regelmessig setter mål, bør dette ikke være noe problem for deg. Det blir akkurat som en annen liste over mål du lager. Men hvis du alltid har datert folk tilfeldig og håpet på det beste, kan dette være litt vanskeligere.

Alle bør ha visse mål når det gjelder å danse noen nye. Du bør ikke være dating folk uten å ha forventninger til dine egne. Og hvis du virkelig vil finne den spesielle noen, er disse dating målene du burde ha.

# 1 Dato noen som respekterer din tid. Jeg tror at mange mennesker ikke skjønner hvor viktig denne forventningen er å ha. Vår tid er begrenset. Vi bør ikke kaste bort det. Derfor bør du date noen som respekterer din tid og er klar over at du gir opp mye ved å dele dem.

Hvis du daterer noen som nesten ikke kommer tilbake til deg på alle eller i tide, er de absolutt ikke verdt det. Finn noen andre som vil respektere tiden du gir dem. [Les: Kast bort tiden din og 21 andre tegn på en dårlig kjæreste]

# 2 Noen som deler dine kjerneverdier. Du trenger ikke å ha alt til felles med personen du er med. Du kan nyte forskjellige typer musikk og film og har fortsatt et vellykket forhold. Det vil si, så lenge du har de samme kjerneverdiene.

Et av dine datingmål bør være å finne noen som deler dine dypeste trosretninger. Dette er ting som religion, din moral og de tingene du verdsetter mest. Tingene som gjør deg som du er og leder livet ditt, bør deles med personen du ender med å bruke for alltid med.

# 3 Noen som er i det av samme grunner. Du kan bare ikke ignorere når personen du er dating ikke er på samme side som deg. Sett dine forventninger der ute med en gang. Fortell dem at du vil ha noen som er i den for den virkelige tingen.

Du er klar til å finne den, og du må sørge for at de også vil. Hvis du bare dater noen og håper at de vil ha de samme tingene som deg, kan du ende opp med å virkelig skade. Til slutt finner du ut at de bare leter etter litt moro i soverommet. [Les: 16 tegn på at du ikke er klar for et seriøst forhold]

# 4 Dato en person som har lidenskaper. Det spiller ingen rolle hva de lidenskapene er - så lenge de er sunne og moralske. Du vil bare ha noen som er lidenskapelig om noe. Gjør ett av dine mål til dato noen som dette. Det vil hjelpe deg å vise hvem de er. Siden våre lidenskaper taler volumer om oss, er dette viktig.

# 5 Noen som er interessert i dine interesser. Dette er ikke å si at de må ha de samme hobbiene som deg. Faktisk kan de ikke engang forstå en hobby av deg i det hele tatt. Dette er flere av dem som finner interesse for ting du elsker og bryr deg om.

Du vil sannsynligvis hente nye hobbyer og interesser når livet går videre, og du trenger noen som støtter disse tingene. Det spiller ingen rolle om de ikke forstår dem. Derfor bør dette være på listen over datingmål. [Les: Nytt forholdsråd for å få en perfekt start i kjærlighet]

# 6 Dato noen som ikke er grunne. Først av alt er grunne folk en stor slå av generelt. Men du må definitivt ha forventning om å dele noen som ikke er grunne. Du bør ha et mål å finne noen som bryr seg om en dypere kvaliteter.

Fordi skjønnhet på utsiden er flyktig. Du er søt og ser etter bare kort tid. Du blir eldre. Så du vil ha noen ved din side som fortsatt synes du er fantastisk på grunn av hva som er under overflaten. [Les: Hvorfor indre skjønnhet er viktigere enn ser]

# 7 Noen som kan gi verdi til livet ditt. En av de dating målene du definitivt må ha er å være med noen som legger verdi til livet ditt.Hvis du er den eneste personen som bringer noe godt inn i forholdet og du ikke mottar noe, er det en oppskrift på katastrofe.

Et vellykket forhold er en toveis gate. Du må begge gi og ta. Hvis de blir mer positive ting fra deg og du ikke får noe i retur, så vant det bare ikke.

# 8 Noen som forestiller et lignende liv som deg. Dette er noe som må være høyt på listen over datingmål. Du bør være på utkikk etter noen som har samme visjon om hva et lykkelig liv ser ut. Hvis du er uenig i dette, kan du aldri faktisk leve et godt liv med dem uten å være ulykkelig over bestemte ting. [Les: 50 morsomme forholdsspørsmål for å teste kompatibiliteten din umiddelbart]

# 9 En person du kan le lett med. Livet kan bli veldig tøft og du vil bli utsatt for vanskelige tider. Du må finne noen som kan få deg til å le og hvem du kan le lett med.

I de tøffeste tider trenger du den personen som hjelper med å løfte dine ånder, og det er derfor du vil legge til dette på listen over datingmål.

# 10 Noen du kan ha dype diskusjoner med. Samtidig må du også finne noen du kan bli seriøs med. Alle vitser og humor vant, klippe det i den virkelige verden. Dine forventninger må være dypere enn det. [Les: 30 dype spørsmål å spørre noen før du kommer inn for langt]

Du må kunne snakke om de vanskelige tingene og de meningsfulle tingene i livet. Å finne noen som kan koble til deg på et dypere nivå, og hvem du faktisk kan snakke om meningsfulle ting med, er avgjørende for å finne personen til å tilbringe livet ditt med.

 [Les: 15 virkelige forholdsmål de fleste par har ingen anelse om]

Det er mange flere datingmål du kan ha basert på de tingene du føler er viktige, men disse forventningene er de viktigste tingene du må ha i en partner for å bygge et liv med dem.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar