Dating Fakta - Interessante fakta om dating

Vi er alle involvert i kjærlighet og relasjoner, men hvor mange datingfakta vet du virkelig om ditt eget forhold? Her er noen gode datingfakta som du kanskje aldri har hørt om.

# 1 Balansen i kjærligheten

Når to personer er forelsket i hverandre, vil en person alltid elske den andre personen når som helst.

Nå betyr det ikke at en person vil hate sin partner, mens en annen person er gal forelsket i sin kompis.

Hva det egentlig betyr er at når to personer er forelsket, spiller bare en person en stor rolle i å holde forholdet sammen, mens den andre personen bare går med på turen.

# 2 Attraktiv kvinner

Attraktiv kvinner som er gift med vanlige menn er mer tilbøyelige til å ha saker. Selv om de attraktive kvinnene egentlig ikke ser etter en flinging, vil andre menn være mindre skremt for å nærme seg en kvinne som er gift med en fyr som er mindre enn perfekt.

Og det er bare et spørsmål om tid før den gifte kvinnen gir fristelse med en bedre mann.

# 3 attraktive menn

Attraktiv menn gift med gjennomsnittlig utseende kvinner er mindre tilbøyelige til å ha en ekstra sivil affære. Menn er fysiske skapninger og plasserer skjønnhet og attraktivt utseende utover nesten alt annet.

Men når en flott mann velger å bli forelsket i en kvinne som ikke er veldig snill, er det noen andre aspekter av henne som har trukket ham til å bli forelsket i henne. Disse mennene er vanskelig å finne, og vanskeligere å falle for lustfulle fristelser.

# 4 Hvorfor blir vi forelsket

Vi har alle opplevd dette dating-faktum, og vi vet at det er sant. Gutter er mer sannsynlig å bli forelsket basert på en jente utseende, mens jenter er mer sannsynlig å bli trukket mot en manns oppførsel. Så det er klart, kjærlighet ved første øyekast eksisterer bare for gutta! [Les: Kjærlighet ved første blikk - Den virkelige sannheten]

Mens gutter blir forelsket i en jente innen første minutt, tar jenter lang tid å virkelig falle for en fyr.

# 5 Lengden på kjærligheten

Jo lengre rettssaken i de første dagene, desto lengre vil forholdet være.

Flings og veldig intense lidenskapelige saker er flotte, men de er ikke gode for langsiktige forhold. Hvis dere begge er svært lidenskapelige og ender med å ha sex omtrent overalt i begynnelsen av et nytt forhold, bør dere forstå at grunnlaget for forholdet ditt er sex og ikke kjærlighet. Så hva skjer når flammen av seksuell kjemi flimrer etter et år eller så?

Dessverre, i de fleste tilfeller slutter forholdet også. Så hvis du virkelig vil bli forelsket i noen, ta deg tid til å bli forelsket og forstå hverandre. Bygg et solid fundament basert på kjærlighet i stedet for noe annet.

# 6 Fysiske berører

Fysisk intimitet og fysisk nærhet øker sjansen for å bli forelsket. Venner blir forelsket hele tiden [Les: Falling for a friend]. Kollegaer på jobb ender opp med å ha affære eller bli forelsket hele tiden. Fysisk kontakt skaper en afrodisiacal innvirkning på medlemmer av motsatt kjønn. Touchy feely flirter kan faktisk være en fin måte å få noen til å bli forelsket i deg.

Så husk dette neste gang du prøver å woo noen. Prøv å bruke mer tid med din forelskelse i person, i stedet for å snakke over telefonen. Og din forelskelse kan bare ende opp med å bli forelsket i deg.

# 7 Saker er mer seksuelt spennende

Dette er et datingfakta som ikke er veldig bra å høre, men det er sant. Saker er alltid mer seksuelt spennende enn langsiktige forhold. Det er uheldig, men sant. Å ha sex med noen utenfor forholdet vil alltid være mye mer spennende og seksuelt gledelig enn å ha sex med din egen partner fra et langsiktig forhold.

Å ha sex med noen nye for første gang kan være en av årsakene, men den største årsaken er risikoen for at du tar for å ha en affære. Adrenalinhøyden med å ha sex med noen nye, kombinert med frykten for å bli fanget, øker den seksuelle spenningen til en frenesi som ikke kan kombineres med langsiktig sex. [Les: Ha en affære med en gift mann]

# 8 Kjærligheten gjør deg glad og trist

Folk som er i relasjoner og elsker partneren deres er de lykkeligste, og er mer fornøyd med sitt liv enn de fleste glade singler. Samtidig er folk som er i et forhold, men ikke fornøyd med partneren deres, mer deprimerte og hater livet mye mer enn de fleste singler som er deprimerte.

[Les: Hvordan vite om du er forelsket]

# 9 Å lage noen elsker deg

Her er et datingfakta som kan spille til din fordel. Hvis du noen gang vil at noen skal bli forelsket i deg, planlegger du en ukonvensjonell datastrategi. Du kan gå til en restaurant for første date, og gå til en fornøyelsespark eller noe like skummelt og spennende for den andre datoen. Ved å gå til en restaurant, kan dere begge lære mer om hverandre, noe som er det viktigste skrittet for å skape en følelsesmessig forbindelse.

Å gå til en fornøyelsespark på den andre datoen kan faktisk gjøre datoen din forelsket i deg. Studier har vist at skummelt rides som rulleskøyter og pariserhjul øker produksjonen av adrenalin, som også simulerer opphisselse som faktisk kan øke attraksjonen mellom to personer. Dette er spesielt tydelig for jenter. [Les: Beste steder å gå på en første date]

Det er så mange interessante ting som kjærlighet kan gjøre for oss, og disse datingfakta er bare noen få unike fakta for mange som vi opplever hele tiden.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar