Daddy's Girl Dilemma: 20 ubehagelige konsekvenser av dating henne

Innholdsfortegnelse:

Daddy's Girl Dilemma: 20 ubehagelige konsekvenser av dating henne
Daddy's Girl Dilemma: 20 ubehagelige konsekvenser av dating henne
Anonim

En pappas jente var ikke bare hennes fars øye eple, han var alt for henne. Pass på om du daterer henne, du har arbeidet ditt kuttet ut for deg!

Jeg var heldig nok til å være den andre datteren i familien min. Vet du hva det betyr for en jente? Nest best. Jeg beklager å si det, men sjelden skinner en kvinne i en fyrs øyne mer enn sin første underverk, sin første "kjærlighet". Pappas jente.

Det gir problemer ikke bare for daddies-kvinner som favoriserte den valgte som ikke var henne, men spesielt for gutta som satte opp med den valgte nonsens for livet. Hvis du daterer en pappas jente, vær forsiktig. Det kommer til å være en humpete tur.

25 tegn på at du daterer en pappas jente

Pappas jenter forstår ikke at de ikke er sentrum av universet. Siden deres far er en slik adoring fan, tror de at hver mann i deres verden tror de er like fantastisk. Selvabsorberte og høyt oppblåste, krever de at alle behandler dem akkurat som prinsessen som pappa fortalte dem de er.

# 1 Hun kaller fortsatt hennes pappa, på 3 eller 50 år. Det kommer en tid da en jente slutter å ringe sin pappa, pappa. Som oftest før pubertet. Pappa er en begivenhet, sikkert, men det er vanligvis reservert for pappas jente som ikke har noen realitet om hva en datter / far-forhold er.

Det inkluderer også å snakke om pappa som om han er universell far. I stedet for å si "min far," begynner hun setningen som "pappa sier", som om han er slutten, er alt alt. [Les: 11 typer jenter bør du unngå å falle for alle kostnader]

# 2 Hun kaller ham før hun ringer deg. Du vil aldri være så smart, verdslig eller intelligent som den store mannen i øynene hennes. Hvis det er noe hun har spørsmål om eller trenger avklaring på, spiller det ingen rolle om du er verdens ledende spesialist, forteller hun fortsatt til kjære gamle pappa.

# 3 Hun bryr seg mer om hva han mener enn du gjør. Hvis du får henne til å snyde eller gjøre noe galt, vil hun være mer bekymret for at du forteller pappa eller han å finne ut enn hva du tenker eller føler om det.

# 4 Hun kan ikke være fornøyd. En pappas jente kan aldri vært fornøyd. De er vant til å få alt de vil ha og deretter noen. Overraskelser er standard, overspenning er normen, og det er ikke en vilje som ikke er gitt til henne. Det fører til alltid å se etter lykke fra utsiden. [Les: 6 praktiske måter å * sette opp * håndtere vanskelige svigerfamilie]

# 5 Hun er vant til å bli bortskjemt. Hun har alltid fått alt hun vil ha. Om det er hele tiden, alle pengene dine, eller noe egentlig, forventer hun ikke bare det, hun vil absolutt aldri sette pris på det.

# 6 Hun holder pusten sin for det hun ønsker. Som en toårig, hvis hun ikke får det hun vil, fortsetter hun, gjør det til en stor sak, mister henne skit, eller bare slutter å snakke med deg. Det er ingen oppførsel for infantil eller uakseptabel for en pappas jente. Hun får det hun vil ha for enhver pris.

# 7 Hun tror alt hun gjør er søt. Å snakke i babyens stemme, gni opp mot deg eller ringe deg dumme kallenavn, er kanskje ikke søt til deg, men hun tror alt hun gjør er helt søt fordi pappa det alltid har vært. [Les: 10 flørtende jenter, tenk, er søte, kjøp gutter, helt hat]

# 8 Alle øyne på meg. En pappas jente liker å være sentrum for oppmerksomhet, og hvis hun ikke holder fremtredende plass, gjør hun alt hun kan for å få det. Å treffe på din beste venn eller gå inn i våt t-skjorte-konkurransen, gjør det ingen rolle. Hun gjør det hun må for å bli elsket av alle rundt henne for å mate det indre dyret.

# 9 Hennes far drar deg alltid ut. Uansett hva du gjør og hvem du er, vil aldri bli like stor som mannen, legenden, pappa.

# 10 Hennes far har alltid det siste si. Du kan kanskje si nei, så gjett hva hun går og spør pappa. Vi vet alle hva han skal si. Hvis du ikke vil ha huset eller bilen som hun gjør, spiller det ingen rolle, hvis pappa sier "ja" det er på.

# 11 Hennes mor er bitchy som alle opp, hvis hun fortsatt er rundt. En pappas jente er den eneste jenta i en manns øyne, noe som gjør mye trøbbel hjemme. Som en kvinne er det ingenting verre enn å spille andre fiender til datteren din, alltid forstyrret eller håndtere den bortskjemte braten han opprettet. Hvis moren er fortsatt rundt, er hun ofte avskilt og løsrevet med grunn.

# 12 Hun tror at hennes skurk vil fungere på deg. Hun er sjokkert over hvorfor alle hennes gamle manipulerende triks ikke vil fungere på deg, de jobbet alltid med pappa! [Les: Manipulativ oppførsel: 10 ufattelige tegn du aldri bør overse]

# 13 Hun har en oppblåst følelse av selvtillit. Hun tror hun er hver drømpike. Tross alt vokste hun opp som en prinsesse i sitt slott som trodde at en dag hennes Prins Charming ville komme, men han ville fortsatt ikke være like god som pappa.

# 14 Øverst på linjen, baby. Hvis du daterer en pappas jente, vær klar til å overgive lommeboken din. Ingenting er for godt for en pappas jente. Men det største problemet? Ingenting er alltid bra nok.

# 15 Hun forventer at hver fyr behandler henne akkurat som pappa gjorde. Du er best på din beste oppførsel og trekker ut all sjarmen. En pappas jente vil alltid ha bekreftelse om hvor fantastisk hun er, hvordan hun ikke gjør noe feil, og hvor heldig du skal ha henne. [Les: 15 typer dårlige kjærester som vil gjøre livet ditt føles som helvete]

# 16 Hun kan aldri gå galt. Ikke prøv å pinne noe på pappas jente, hun vil ikke ha det. Hennes pappa tilbrakte livet, og sørget for at hun var beskyttet av ansvar eller tatt ansvar for noen av hennes handlinger.

# 17 Det er ikke noe slikt ord i ordforrådet som "nei". Ikke prøv det, det vil ikke fungere.

# 18 Glem å ta store livsbeslutninger, hun har det. Hun er sjefen hjemme. Hvis du bestemmer deg for å gifte deg med en pappas jente, vær klar til å være i et kvinnelig ledd forhold, fordi det er der du er på vei. [Les: 50 tegn på at du er i et kvinnelig ledet forhold og ikke vet det]

# 19 Når hun går til det mørke stedet … forblir hun utålelig å vente på prinsens sjarmerende, aka pappa. Hvis hun pouts, er det ikke noe som bringer henne ut i tillegg til sjarmen til kjære gamle pappa. Men du vil aldri bli så sjarmerende, så du må sannsynligvis ringe ham opp fra rekkene.

# 20 Ingenting er noen gang hennes feil. Som ingenting.

# 21 Hun er aldri hjemme, selv etter at hun beveger seg bort. En pappas jente kan gå hjem, men hun forlater aldri sin fars hjem. Hun vil evig ha sitt hjerte i sin fars hus.

# 22 Han vil aldri la deg betale, som i begynnelsen virker som en god ting, til du skjønner at han eier deg også. Pappa er like beskyttende for sin rolle i hennes liv som hun er for å holde ham i den rollen. Ikke rot med noen av dem. Han betaler for ting, plukker opp faner og tilbud, virker ekte og flotte først, men du finner snart det handler om å opprettholde kontrollen. [Les: 14 ting en kvinne gjør eller sier som emasculates noen mann]

# 23 Hun liker bare deg hvis pappa gjør det. Hvis du daterer en pappas jente, få ham til å like deg rask eller det kan være over før du kan si "pappa".

# 24 Du synes best hun bursdag er en nasjonalferie … Den beste dagen i hele den brede verden. [Les: 7 ting for å unngå å gifting jenta til bursdagen sin]

# 25 Hun går rundt og gjør et rot og forventer at alle skal rydde opp etter henne både figurativt og bokstavelig talt. En pappas jente måtte aldri gjøre noe for seg selv, rydde opp sitt eget rot, eller virkelig ta vare på noe.

[Les: Far-datter forhold: 10 pappa problemer det kan føre til]

Så, hvis du noen gang daterer en pappas jente, bli vant til å ta vare på henne, for når hun forlater pappa, kommer hun til å bli alt ditt problem.

Populært emne