10 Dating Behaviors som er ekstremt unattractive

I de tidlige stadiene av et forhold, gir dating en sjanse til å bli bedre kjent med hverandre. Så hvorfor kan ikke noen motstå å oppføre seg dårlig?

Det ville være fint å si at når du går på en dato, spesielt din første date, at du bare skal være deg selv og alt annet kommer til å falle på plass. Imidlertid er det bare i praktiske termer, det er bare ikke tilfelle. Dating er et sjakkespill, hvor hver halvdel av det berørte paret er graving, delving og nysgjerrig ved enhver anledning for å avsløre mindre enn ønskelige egenskaper i den andre mens hele tiden opprettholder sitt eget skjold av respekt.

Derfor er viktigheten av å administrere hvordan du presenterer deg selv viktig, og eventuelle slip ups i din leverte persona kan bringe hele kvelden krasjer til en plutselig og uopprettelig slutt.

Hva ikke å gjøre â € "umodne datingvaner som ødelegger en date

Så, hvor du skal begynne. Listen over â € œdonâ € ™ tsâ € Â på en date er stor og ofte helt ned til en god gammeldags hjelp av sunn fornuft. Den spesielle kvaliteten ser imidlertid ut til å være noe mangelvare i dag, og en liten hjelpende hånd i å komme til den fornuftige løsningen kan ikke gå for langt for noen av oss.

Og det er selvfølgelig kjære lesere, hvor LovePanky kommer inn. Så les videre for vår topp ti liste over umodne datingvaner som, hvis du noen ganger er skyldig i, må sendes pakking.

# 1 Kle seg ned. Noen tror at det er deres gudgitte rett til å kle på hvordan de vanligvis gjør det når de går på en date, selv om det betyr at de doner sine eggfarget T-skjorter og stinkende gamle joggesko. Men alt dette er, viser hvor ufruktbar og petulant du er, og helt uforstyrret for å få bedre inntrykk.

# 2 El conquistador. Når du er ute på en natt med vennene dine, blir unashamedly full og bølle, så er det et eksempel på en anledning når det er greit å hente opp tidligere erobringer. Men å være på en dato og gå gjennom listen over tidligere bedfellows, feilaktig arbeidende under troen på at du på en eller annen måte imponerer dem, er ikke bare uberettiget, men rett og slett idiotisk.

Det eneste du vil oppnå fra dette kurset av dialog er synet av datoen din, som raskt går tilbake til nærmeste avkjørsel. [Les: 12 giftige datavaner du antar tror er normalt]

# 3 Å være prangende. Det er all sjanse i verden at personen du er dating vil være interessert i å høre om suksessene dine på jobben og ellers. Det er imidlertid en stor forskjell mellom å avsløre litt om deg selv og stryke det i ansiktet ved enhver anledning. Revving opp Porsche eller trekke ut et bunt med regninger er crass, dumt og svært umodent. Og hvis personen du er, er imponert over alt det, så kan du satse på at det ikke er din blendende personlighet de er igjen!

# 4 Kroppsfunksjoner. Det overrasker meg personlig at dette noensinne må nevnes i det hele tatt - men det gjør det absolutt. Klagen oppstår ofte blant daters at partneren deres følte det nødvendig, i løpet av kvelden, å få ripet en urolig belch eller buksetropp. Og før du begynner å se alle smug, er damer, gutter IKKE de eneste skyldige partiene når det gjelder denne spesielt felonious faux pas.

Hvis du trenger, til enhver tid, å skille ut gass fra en hvilken som helst åpning, så vær så snill å unnskyld deg og flykte til toalettet, etterhvert. Å dele dem med alle og skremme i din umiddelbare nærhet er uhøflig, hensynsløs og rett og slett ekkelt.

# 5 Lateness. Noen blant oss, spesielt bestemte damer, føler at det er fint å være sent til en dato. Å være moderat sent har alltid vært kvinnens privilegium, og de fleste herrer vil akseptere det - innenfor grunn. Ti eller femten minutter kanskje.

Men en halv time eller mer begynner ikke bare å slå av uhøflighet, men også tid som kan bli brukt til å nyte hverandres selskap. For gents skjønt, er noe latens uakseptabelt, da en kvinne aldri må gå inn i en bar eller restaurant og være alene. Og hvis du forlater henne der, twiddling tommelen hennes, så forvent ikke en tilbakeringing. [Les: 18 ting du må unngå å gjøre på en første date]

# 6 Boozing. Å ha en drink på en dato er bra. Det løsner tungen, gjør at du både føler deg avslappet og hjelper til med fri strøm av samtalen. Guzzling det ned i halsen, er imidlertid helt uakseptabelt. Det gjør at du snakker for mye og for høyt, og det får deg til å bli repeterende og kjedelig. Ikke måten å imponere på.

# 7 Wandering tongue. En god dato består av en vanlig flyt av gjensidig involvert samtale. Ingenting er mer sannsynlig å snu din partner sur enn å la tungen ta over og chatte kontinuerlig uten pause, til det er på tide å gå hjem. Folk liker å lytte og bli lyttet til, og hogging samtalen i sin helhet vil sannsynligvis føre til en tidlig kveld. [Les: 14 tegn på at du ødelegger datoene dine uten å innse det]

# 8 Vandrende øyne. Du er på en dato med noen som du angivelig uttrykker interesse for å ta ting videre med, og likevel går øynene dine lunidly over form av hvert halvt anstendig utseende av det motsatte kjønet som kommer til syne. Det er fornærmende, umoden og sannsynlig å tjene umiddelbar avskedigelse!

# 9 Mester og slave. De sier at du kan fortelle mye om noen på den måten de behandler folk: resepsjonister, servitører, bartendere og lignende. Likevel, noen tror at de kan imponere sin partner for kvelden ved å kaste seg rundt og behandle de ansatte, uansett hvilket etablissement de frekventerer, med fullstendig respekt.

NEWSFLASH - denne typen oppførsel kommer ikke til å imponere noen. Alt det kommer til å gjøre er å overbevise dem om at du er en mobbing, og når en fortrolighet kryper inn, vil de oppleve lignende behandling fra deg. Ikke en spesielt motiverende grunn til å bevege seg fremover. [Les: 8 dating holdninger som skyver potensielle partnere bort]

# 10 Gluttony. Hvis du skal til et måltid sammen, så vær oppmerksom på bordet ditt, og ikke behandle anledningen som en fange på dødsrøden, og hengivne i sitt siste måltid. Det er slik en avslag for å se noen skyve mat inn i munnen og bestille halvparten av den tilgjengelige menyen i en sittende. Hvis du har en ekstremt stor appetitt, så ha noe å spise på forhånd for å ta kanten av sulten din, og unngå å se ut som et kastet medlem av Dyregård!

[Les: 20 små første date detaljer for å perfeksjonere din første date uten problemer]

Hvis du vil at din første date skal bli til en andre, tredje eller fjerde, så er det på tide å slippe de dumme datingsvanene nevnt ovenfor og trekke ut din mest polerte ytelse. Ellers vil du hellere bli vant til ideen om å tilbringe de senere årene alene!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar