Dating en Introvert: 15 Bedre Quirks som setter dem fra hverandre

Introverts kan være veldig forvirrende og vanskelig å forstå. Men hvis du ønsker å danse en introvert, her er noen ting du trenger å vite om dem.

Å være en introvert, jeg forstår våre galne måter. Vel, de er ikke galne for meg, men jeg kan forstå hvordan en utadvendt person kunne se våre musings som gal eller bare ren rar. Jeg lover at det er grunn til alt vi gjør, du må kanskje bli vant til det.

Mange mennesker tenker på seg selv som introverter fordi de liker filmer, lesing og innendørs på crappy dager. En sann introvert har imidlertid en hel personlighet som ikke mange mennesker selv får vitne til.

Hva er en introvert?

For de av dere som ikke er kjent med hva som er en introvert, vil jeg forklare det så enkelt som mulig. I utgangspunktet er det en person som er sjenert, tilbaketrukket og til og med antisosial, fra en outsider-visning.

Men hva en introvert virkelig er, er en person som er drenert ved å være rundt tonnevis av mennesker. De får sin energi når de er alene, og jobber ofte med kreative prosjekter. De kan ikke håndtere store folkemengder i svært lang tid, men de finner fullstendig lykke til å være alene. [Les: Introverts vs extroverts: hvilken side er du på?]

Ting alle burde vite før de daterer en introvert

Fra disse beskrivelsene kan det høres ut som en chore til dato noen som er så trukket tilbake og fjernt fra mange mennesker. Men i all realitet kan dating en introvert være en av de mest givende tingene du noensinne vil gjøre.

Imidlertid er det visse aspekter av innadvendt atferd som du må vite om før du dør inn i et forhold med en. Her er alle tingene du trenger å vite før du daterer en introvert.

# 1 Vi trenger alene tid. Vi liker ikke bare å se Netflix av oss selv, fordi det betyr at vi dømmer vårt ansvar; vi trenger å sitte og se Netflix av oss selv for å være sane. Alene tid er det vi trenger for å fylle oss selv.

Vi kan ikke tilbringe dag i og dag ute rundt noen andre. Dette kan gjøre det frustrerende for deg hvis du vil tilbringe dagen med oss, og vi vil ikke være rundt deg, selv om vi bare slapper av hjemme alene. [Les: Hvordan gjøre det absolutt mest ut av din egen tid]

#2 Nei, vi er ikke opprørt. Bare fordi vi vil forlate en bar eller fest tidlig betyr ikke at vi er sint eller opprørt. Det betyr bare at vi har rammet kvoten vår for hvor mye "folk tid" vi kan håndtere på en gang. Vi er helt fine - så lenge vi kommer vekk fra mengden i rimelig tid.

# 3 Vi er ikke sjenerte. Folk feiler innadvendte mennesker for sjenerte mennesker hele tiden. Sannheten er, hvis du kommer opp til oss og slår en samtale, vil vi være mer enn glade for å snakke med deg uten et problem. Vi elsker faktisk å snakke med folk.

Problemet kommer når mange mennesker begynner å snakke med oss ​​samtidig, og vi kan ikke balansere dem alle samtidig. Så i stedet for å prøve, slår vi bare ned og snakker ikke, slik at vi ser ganske sjenert ut. [Les: Hvorfor introverter er mye mer enn bare sjenert og vanskelig]

# 4 Hvis du ikke hører fra oss for en stund, er vi ikke sint, vi gjenoppretter. Vi trenger ikke konstant kommunikasjon med våre betydelige andre. Faktisk ønsker vi ikke engang det. Så hvis vi går med MIA i noen dager med bare et par tekster her og der, er vi sannsynligvis ikke sint på deg - vi er bare tanker.

# 5 Du bør ikke våren ting på oss i siste øyeblikk. Hei angst! Introvert planlegger vanligvis at dagene blir brukt hjemme eller leser en film. Vi liker å gå ut nå og da, men vi liker å gjøre det hvis vi har planlagt det.

Så springing en natt ute på oss i siste øyeblikk vil fylle oss med angst og vil mest sannsynlig resultere i et svar på, "Å beklager! Jeg har allerede planer, "selv om våre planer bare involvert oss, et bad og en god bok.

# 6 Vi kan ikke bruke mer enn et par timer med en mengde. Og det skyver det. En konsert handler om alt vi kan ta, og da trenger vi fullstendig ensomhet for en god time for å fylle opp den tapte energien. Så ikke forvent at vi skal tilbringe en dag ute i offentlig og deretter en natt på byen. Vi kan ikke gjøre det! [Les: 10 motiverende tips-n-triks for sjenerte mennesker og introverter]

# 7 Vi er de beste lytterne. Noen ganger er vi litt for gode. Vi vil grundig lytte til alt du må si. Men vær forsiktig, fordi vi kan lytte litt for godt, så du kan aldri lyve for oss.

Vi er også veldig gode til å huske detaljer fordi vi lytter så godt, så du kan ikke trekke en rask på en innadvendt. Men når du har problemer med å spyle, vil vi være der.

# 8 Vi vil være mest lojale mot deg. Vi handler ikke om å gå ut og finne så mange andre mennesker å snakke med og være med og ta med hjem. Nei! Når det blir sagt, vil vi være mest lojale mot deg. Vi ønsker ikke å bruke energien til å lete etter noen andre når vi allerede har funnet det vi ønsker. [Les: 18 følelsesmessige affære tegn du sannsynligvis ikke merke]

# 9 Du trenger aldri å bekymre deg for at vi går for lenge. Send oss ​​ut for en natt med våre venner, og du får oss tilbake om noen timer, topper.Du trenger aldri å bekymre deg for at vi går ut og bor ut for mye.

# 10 Du kan alltid forvente at vi kommer ned for en film / chill natt. Hvis du har hatt en tøff dag og ønsker å avbryte planer for å gå ut den kvelden, tenk ikke en gang for et sekund at vi blir bummed om det. Vi foretrekker en filmkveld over en tur noen dag.

# 11 Vi er ikke alltid verbale om våre følelser. Introverts har en tendens til å skjule sine følelser mer enn andre personlighetstyper. Du vet ikke alltid når vi er gale, triste, opprørt eller noen ganger like glade. Det kan hende du må spørre oftere enn ikke hvis du virkelig vil vite hva vi føler. [Les: 10 måter å lese blandede signaler på og slå tegnene til kjærlighet]

# 12 Vi vil aldri ringe pizzaleveransene. Eller det kinesiske matstedet eller hvor som helst, for den saks skyld. Introvert HATE å være på telefon med fremmede. Det vil ta mye for oss å faktisk ringe et sted. Og hvis du ringer fra en annen telefon og vi ikke har nummeret, ikke forvent at vi skal svare, fordi vi ikke vil.

# 13 Vi elsker cuddling. Selv om introverter ikke liker å være rundt mange mennesker, elsker de å være nær de menneskene de liker å være rundt. Dette betyr at vi elsker å kose. Kommer inn for en tett klem vil forlate oss opphisset. [Les: Hvordan å kose: Cuddling stillinger til å være en kjærlig kelner]

# 14 Vi elsker dyr ... som alle sammen. Dyr er forskjellige enn mennesker. For de fleste introverts tjener dyrene faktisk formålet med å stimulere oss. Vi kan være i midten av hundrevis av forskjellige dyr i flere timer og aldri føler utmattelsen om å være i en mengde.

Dette betyr at du bør forberede seg på å ha mange kjæledyr rundt fordi vi elsker deres selskap, samt det faktum at vi ikke blir drenert fra et dyrs selskap som vi gjør mennesker.

# 15 Vi blir frustrert av vår innadvendte oppførsel noen ganger. Hvis vi av en eller annen grunn plutselig blir irritert og frustrert, kan det ikke være deg i det hele tatt. Vi kan være sint på oss selv for å være slike introverts når vi ønsker å være ekstroverter.

Vi ønsker å gå til det festen. Vi ønsker å gå på den cruise. Vi ønsker å bli introdusert til alle dine venner. Men vi kan ikke bare håndtere disse tingene hele tiden, og det kan gjøre oss gal. Så bare forstår at når vi er galne uten grunn noen ganger, er det virkelig en grunn, og den grunnen kan bare være oss selv. [Les: Den introvertens idiotsikker guide til å danse en ekstrovert]

Det er noen ting som gjør dating en introvert vanskelig, men det er enda mer å elske. Før du setter dine severdigheter på en innadvendt person, bør du vite disse 15 egenskapene de har først.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar