Dating en ex - Skal du oppgi din eks?

Innholdsfortegnelse:

Dating en ex - Skal du oppgi din eks?
Dating en ex - Skal du oppgi din eks?
Anonim

Fristelse kan tvinge dine minner til å besøke din eks nesten hele tiden. Men skal du dømme din eks? Les det gode og det dårlige å dele en eks.

Dating en ex er nesten alltid dømt til å mislykkes.

Ganske beklager start, men det er noe du virkelig trenger å forstå.

Hvis du tenker over dating en ex, må du virkelig tenke på det ordtaket, en gang bitt to ganger sjenert, og vurder alternativene dine utover det.

Nå slutter ikke alle tidligere reunjoner dårlig.

Faktisk kan det faktisk hjelpe begge parter å forstå den reelle verdien av forholdet.

Men å dele en eks bringer et stort spørsmål inn i bildet.

Er du virkelig klar for det?

Dating ex - Er du klar for det?

Det spiller ingen rolle hvor mange måneder eller år som er gått siden din oppbrudd.

Hvert nå og da kan du finne dine tanker å ta en tur nedover minnesporet og gjenkjenne din ex og alle de lykkelige øyeblikkene du delte sammen.

Du kan ha en håndfull eller en masse exes, men nesten hele tiden vil du fortsatt ha en ex eller to som du fondly husker.

Du kan være i et seriøst forhold med noen andre, eller du kan finne deg enkelt etter at det har gått en tøff fling med feil partner.

Uansett hva som er tilfelle, kan du finne deg selv å tenke på din ex eller gjenopprette en fantasi hvor dere begge støter på hverandre og deler litt fling eller leve lykkelig etterpå. Å dele en eks kan vise seg å være den beste i livet ditt, hvis du prøver å komme tilbake med din eks, av alle de riktige grunnene. Men hvis du gjør en feil om igjen fordi du føler deg ensom, ville du ikke ha noe annet enn å gå gjennom de samme smertefulle frustrasjonene igjen.

Minner av din eks

Så hvorfor har du akkurat tenkt på din eks og savnet dem? Er det fordi du virkelig elsker dem og tror at oppbruddet var en feil?

Eller er det fordi forholdet ditt med exen din virket mye bedre enn forholdet du er i nå? Du burde ikke prøve å komme tilbake med din eks, fordi du har det vanskelig å komme inn i et nytt forhold eller oppleve et annet dårlig forhold.

Her er noen ting du må spørre deg selv. Hvis du fortsatt tror du burde danse din eks, etter å ha gitt disse aspektene en tanke, vel, kanskje, er du klar til å hoppe tilbake i samme farvann igjen. Når alt kommer til alt, daterer du en eks for alle de fornuftige grunnene, vil du ikke gjøre noe annet enn å ta deg tilbake til firkanten. [Les: Hvordan komme over et ødelagt hjerte]

Sammenligne din nåtid med fortiden din

Å dele en eks er ekstremt fristende etter en pause.

Når du er i et forhold, kommer du til å gjøre mange par ting sammen, være i seng, på fest eller mens du laver hjemme. Men i det øyeblikk du bryter opp, er det hele. Plutselig må du tvinge deg inn i et helt nytt liv, enten du er klar eller ikke.

Selv om du er i et forhold til noen andre, kan du ikke unngå å sammenligne din eks med din nåværende partner nå og da. Og hvis din nåværende partner mangler i noen avdelinger sammenlignet med din eks, vil du åpenbart føle en stor økning av fornyet takknemlighet for din eks.

Er det sexet?

Du kan egentlig ikke gripe en ex hvor du vil, nå at dere begge har brutt opp. Du kan kanskje støte på en ex nå og da, og det du kan gjøre er å beundre hvor bra de ser ut, spesielt hvis de er i andres armer! [Les: Er du sjalu av din eks?]

Sex med en eks kan være et ganske fristende forslag, og breakup kan fornye all lidenskap og seksuell tiltrekning som kanskje har manglet mens du var i forholdet til deg ex. De fleste forvirrer denne typen attraksjon med kjærlighet. Men det er det egentlig ikke. [Les: Komme tilbake med en eks for sex]

Er det virkelig kjærlighet?

Den eneste grunnen til at du noen gang skulle komme tilbake med en eks, er hvis du virkelig elsker dem og finner deg selv knust etter oppbrudd. Hvis du har blitt dumpet eller funnet deg selv å gå ut på en juksepartner, kan du fortsatt elske din eks og kanskje ønske å begynne å dele din eks igjen. Men bør du ta en sjanse til din exs kjærlighet igjen?

Hvis du virkelig elsker partneren din og ønsker å komme tilbake med dem, kan du finne ut om du er klar til å gjenta din eks igjen med disse spørsmålene.

Er følelsen gjensidig?

Ønsker dere begge å komme sammen igjen eller er det bare en ensidig kjærlighetshistorie uten lykkelig slutt i sikte? Hvis din elsker er glad i et annet forhold og ikke har interesse i å komme tilbake med deg, kan du virkelig ikke tvinge din eks til å gå ut av et godt forhold bare for deg. Den eneste måten du kan oppgi din eks, er hvis dere begge vil komme sammen igjen og gi den gamle romantikken en sjanse til å være lykkelig.

[Les: Signerer at exen din mangler deg]

Hvor gikk du galt?

Dette er treading på vanskelig grunnlag fordi begge dere kanskje ikke alltid er for opptatt av å akseptere ansvar. Men kan du virkelig finne ut hvor begge dere gikk galt i forholdet? Dating en ex er lett, men å gå gjennom samme smerte og frustrasjoner igjen er bare ikke verdt innsatsen, med mindre dere begge unngår å gjenta de samme feilene igjen. [Les: Hvordan bli forelsket for alltid]

Er det nok modenhet?

Har dere begge modnet følelsesmessig siden bruddet? Når du opplever et rotete forhold, er det enkelt for to voksne å oppføre seg som barn, spesielt når det gjelder forhold som usikkerhet, jalousi og kommunikasjon.

Tror du virkelig at du og din eks kan se forbi de tidligere feilene og unngå at de noen gang skjer igjen?

Vil de samme feilene kutte opp igjen?

Hvis du vil ha en eks, må du være villig til å ta en sjanse sammen med et håp om noe bedre andre gang. Men kan du forhindre de samme feilene som skjedde første gang, fra å kutte opp denne gangen? Og selv om de samme smertefulle minner overflater, er dere begge klar til å møte det og overvinne det? [Les: Slik kjemper du rettferdig i et forhold]

Er en annen sjanse verdt innsatsen?

Dating en ex igjen kan føle seg så bra, spesielt for de første ukene eller månedene. Nyheten om å få din eks tilbake i armene dine kan virke berusende og sexet kan være fabelaktig. Men på et tidspunkt vil forholdet begynne å oppnå dets modenhet, og det vil skje mye raskere enn et nytt forhold fordi dere begge kjenner hverandre så godt allerede.

Når spenningen slites av til slutt, vil du fortsatt være glad for å tilbringe resten av livet med partneren din?

Kan du virkelig se din eks som noen du kan tilbringe resten av livet med, når nyheten og spenningen slites av? Hvis du er usikker på noen av disse spørsmålene, bør du kanskje tenke over tanken på å dele en eks igjen og gi disse spørsmålene en alvorlig tanke før du tar sporet igjen.

[Les: Hvordan elske igjen etter å ha blitt skadet]

Så skal du dømme din ex igjen? Å dele en eks er alltid fristende, men er det virkelig verdt innsatsen? Det er noe du virkelig trenger å tenke på med mindre du er klar for en annen runde med bortkastet kjærlighet og frustrasjoner. Klikk her for å fortsette å lese om hvordan du kan date en ex igjen.

Populært emne