Dating etter skilsmisse: 10 Must-Do er for stressfri dating

Bare fordi ekteskapet ditt avsluttet, betyr ikke at du skal gi opp på kjærligheten. Så vanskelig som det virker, er dating etter skilsmisse enklere enn du forestiller deg å være.

Hvis et ekteskap ikke endte i en lykkelig etterpå, betyr det ikke at du aldri vil møte din ridder i skinnende rustning eller din elskede prinsesse. Det kunne vært at de var fanget et annet sted, også i et ulykkelig ekteskap, og at du er bundet til å møte dem i senere liv.

Det kan ikke være ditt ideelle oppsett, spesielt hvis du allerede har barn eller noe du deler med din ektefelle i ditt første ekteskap som gjør det litt vanskelig å sortere ut. Men dette burde ikke stoppe deg. Du bør kunne fortsette fra skilsmisse og nyte verden som en bekymringsløs skilsmisse. [Les: 20 grunner til skilsmisse som par overser]

Dating etter skilsmisse - Hvordan komme seg tilbake til dating igjen

Ikke legg hele kjærlighetslivet ditt på vent, bare fordi du har fått en skilsmisse. Her er noen måter du fortsatt kan date med letthet.

# 1 Barna har alltid rett. Hvis du har barn. Og vel, kanskje de ikke alltid har rett, men de har store instinkter når det gjelder foreldrene sine. De vil ta sidene mellom deg og din ektefelle og kan til og med velge å ignorere deg og forbanne deg når du begynner å danse.

Men dette er en normal reaksjon for ethvert barn av deg. Husk alltid at hvis du har barn, og hvis du går gjennom en skilsmisse og deretter begynner å danse, kan du ikke alltid få barna dine på din side. Faktisk tar det mye tid for barnet ditt eller barna å begynne å varme opp til et annet foreldrenes bilde.

Det ville være bedre for deg hvis du forteller dem ærlig at du er dating, og at du vil introdusere dem til denne personen når alle tre partene er komfortable nok med det: du, din nye partner og dine barn.

# 2 Ex-kjærligheten til livet ditt. Det er alltid to scenarier for hvordan denne skilsmissen kan ende. Enten du ender med å svinge av din ektefelle, eller du forblir i kontakt og som venner. Uansett, når ex-kjærligheten i livet ditt begynner å tilbringe livet med andre mennesker, så kan det være overveldende.

Tenk deg om du ser din ex-ektefelle som har barn med noen andre, når du har lovet å være sammen med hverandre gjennom tykke og tynne år siden? Og hvordan vil det hjelpe hvis barna dine er et splittende bilde av dem?

Husk alltid at det du føler for dem når du finner ut at de deler noen andre, vil også være det de føler mot deg, selv om de ikke vil si det. Å være sensitiv om denne situasjonen vil definitivt gi et godt innblikk i hvordan du skal oppføre seg før du begynner å danse. Empathising er nøkkelen. [Les: 8 måter å håndtere din eks se noen nye]

# 3 Sykdommen kalte sammenligning. Alle gjør det. Alle sammenlikner fortiden de har til nået som de har. Og du vet at det bare holder deg tilbake.

Du forlot fortiden din for en grunn. Noe gikk galt, og du ønsker ikke lenger å være gift med din eks. Hold tanker på exen din tidligere, og se potensielle nye partnere uten impulsen til å sammenligne. [Les: 10 tegn på ditt tidligere forhold holder deg tilbake]

# 4 Kalenderen din er fortsatt popping. Enten du velger å bruke denne gangen, får du tilbake til dating-spillet eller ikke, det er helt opp til deg. Men å ha mer fritid tar litt å bli vant til, spesielt hvis du har vært gift i lang tid.

Tiden du pleide å bruke med din ektefelle kan nå gå til å forbedre deg selv, bruke mer tid med barna, prøve nye hobbyer, og mer spennende, komme deg ut og ha det gøy med alle singlene i byen din.

# 5 Kvalitetstid er familietid. Sett alltid familien din først. Spesielt nå hvor du er ektefellefri, prøv å bruke så mye tid som mulig med barna og foreldrene dine. Du trenger dem nå mer enn noensinne for å gi deg den støtten du trenger.

Selv om det noen ganger kan være fristende å tilbringe et flertall av tiden på jakt etter nye potensielle partnere, gi deg selv plass til å puste først. Du går gjennom eller bare gikk gjennom en skilsmisse. I løpet av disse tider har du kanskje ikke brukt mye tid med familien din. Nå ville det være den perfekte tiden å gjøre opp for det.

# 6 Å være ærlig eller ikke for å være ærlig. Du bør dato. Det er ingen tvil om det. Men det første du må gjøre er å finne ut om du er klar for et forhold eller ikke. Og du bør være ærlig om dette til personen du er dating på.

Du kan fortelle dem at du er åpen for å elske, men du kan ikke love et forhold og en lykkelig etterpå. Hvis du deler noen som forstår situasjonen din, forstår de. Men hvis personen du skjedde med, er hesitant til å vente til du er klar, så er denne personen kanskje ikke riktig for deg. [Les: 8 ting du ikke bør snakke om i et nytt forhold, og 4 ting du bør!]

# 7 Ta det sakte. Hvis du velger å være i et forhold med en gang, har du mot og mod til å møte de konsekvensene det vil ha senere. Du kan ikke være i stand til å gi deg selv nok tid til å komme seg fra skilsmissen din, og dette nye forholdet kan ende opp med å bli en gjenoppretting.

Spør deg selv om du er følelsesmessig klar til å la en annen person komme inn i hjertet ditt.Finn ut om personen du tenker på dating vil forstå ønsker og behov til noen som var gift en gang før. En smertefull skilsmisse er at den kan lære deg at selv om ting kan virke perfekt i starten, kan de gå galt til slutt. Vær oppmerksom på dette før du går rett inn i et annet forhold.

# 8 Det handler om deg. Før du selv begynner å danse eller tenke på familien din, må du prioritere deg selv. Du er interessert her, og du må være selvbevisst. Er dine følelser ok? Er det en virkelig god ting for deg akkurat nå? Ser du bare til dato for å avverge ensomhet?

Hvorfor stopper du ikke og lukter blomstene en stund? Skjem deg selv bort. Start nye hobbyer eller fortsett de gamle som du ser ut til å ha stanset, på grunn av den travle familien og arbeidslivet du hadde. Det er alltid viktig å ha litt alene tid før hun søker en annen potensiell partner.

# 9 Slutte å lete etter Mr. eller Fru Right. Vi ble tatt opp til å tro at det var en og eneste person som vi var ment å være med. Og denne oppfatningen om å ha akkurat den ene personen er ikke lenger realistisk i denne dag og alder.

Det er mennesker som har hatt to eller tre koner, og bare i løpet av det fjerde ekteskapet innså de at de har møtt sine sjelevenner. Din ex-partner kan ha vært riktig for deg på den tiden, men da du begge vokste innså du at du har drevet fra hverandre. I slike tilfeller må du innse at når du daterer noen, bør du tenke på det lange tråkket, og ikke bare den nærmeste fremtid.

# 10 Bli med i klubben. I begynnelsen kan du føle deg som en komplett og total feil for ikke å kunne holde ekteskapet ditt sammen. Men når du ser deg rundt, er det tonnevis av skilsmisse der ute som har fortsatt å leve vellykkede liv til tross for at en støter på veien.

Ikke vær redd for å blande seg med dem. Tross alt vet de hvordan det er å være gift en gang, og de kan også empati med deg, da de også vet hvordan det er å gå ut av en smuldrende en. En skilsmisse er ikke et tegn på emosjonell bagasje. Det er et tegn på at en person hadde styrken til å ønske å gå videre fra et usunt forhold. [Les: 10 grunner du får lov til å bli lettet etter en oppbrudd]

Ekteskap er en av de mest fantastiske ting som noen gang kan skje med noen. Og lenge i et ulykkelig ekteskap vil det få negative effekter på deg. Men slutt på ekteskap er ikke alltid en dårlig ting. Noen ganger føler du deg mer lettet hvis du gjør dette, siden du kan starte et annet kapittel i livet ditt.

Ikke bli skremt av tanken på dating etter en skilsmisse, spesielt etter at du ikke har vært i det så lenge. Du er nå fri fra et ulykkelig ekteskap, og det er nå din tur å komme deg dit og finne din lykke!

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar