Dating en narkissist: Hvordan lærer dem å forandres til det bedre

Narsissistiske personligheter er vanskelige å håndtere, enn si kjærlighet. Enten du fortsetter å danse narcissist eller ikke, avhenger av hvor mye du investerer.

Jeg skal bare legge den ut der, narcissister er blitt det nye målet for alle ting som er sjokkerende. Sikker, de er ikke de enkleste folkene å komme sammen med, men hvem blant oss er perfekte? En av de største misnomerene der ute er at ingen er i stand til å danse en narsissist. Virkeligheten, det er noen der ute for alle.

Sant, folk endrer seg ikke normalt, og vi går alle tilbake til våre naturlige tendenser, men det gjør ikke en narcissist til deres narsissistiske måter evig. En av de viktigste elementene for å endre er å gjenkjenne hva som må endres. Men det er sant for oss alle. [Les: 7 store spor for å hjelpe deg med å identifisere umodne mennesker]

Dating en narcissist - 8 små skritt for å endre sin oppførsel

Hvis du er i et forhold hvor du føler deg deprimert, spredt ut, gal, frustrert og opprørt hele tiden, er svaret på om du skal forlate, utvilsomt ja. Men hvis du har kapasitet til å hjelpe noen til å forandre seg og det sterke selvtillit som kreves for å rykke av manipulasjonen, kaster de fleste narcissister sitt offer, kanskje bare, kanskje trenger du ikke å gå bort.

Hvis du opprettholder din egen selvidentitet, stå opp til narcissisten du elsker, og hjelpe dem med å komme ut den andre mindre narcissistiske måten, dateres en narcissist * mens ikke elendig * er mulig. Jeg kommer ikke til å lyve, det vil ta mye arbeid og vilje til å endre dem nok til å harmonisere for deg. Men hvis du allerede er forelsket og du vil bli, ta saker i egne hender og vise dem hvordan de kan endre sine narsissistiske måter. [Les: 23 hemmelige tegn på narcissisme de fleste overser til det er for sent]

# 1 Introduser begrepet empati. Hovedårsaken til at en narcissist opptrer og føler hvordan de gjør det er at de aldri har lært den grunnleggende menneskelige følelsen av empati. Empati er ikke noe du er født med. Du lærer empati gjennom modellering og relasjoner med andre mennesker.

Av en eller annen grunn lærer narcissisten aldri å gå i andres sko. Så, for å være rettferdig, hvis de ikke forstår hvordan noen føler seg selv, så er det vanskelig å bry seg om noen. De får rett og slett ikke det. Den gode nyheten er at du aldri er for gammel til å lære å empati. For narcissisten vil det ikke komme naturlig.

Men hvis du kan komme seg til dem og få en narsissistisk personlighet for å se andres synspunkt, kan det bare være håp for dem. Oppfordre følelsen til andre mennesker når du kan. Kanskje det begynner å rane av på personen du daterer. [Les: Hvordan slutte å være narcissist og bruke folk som elsker deg]

# 2 Utfordre dem. Narcissisten liker ikke å bli utfordret. De opererer ved å tro at de er smartere, mer listige og langt viktigere enn noen andre.

Ikke vant til folk som utfordrer dem, hvis du slutter å la dem komme unna med å tenke at de er dronning eller konge, og utfordre dem til å undersøke hvem de egentlig er og deres betydning i verden, kan det føre dem ned i hakk.

De vil ikke like utfordringen din og søke å ta deg ut og reagere med sinne. Det er derfor en av bestemmelsene om hvorvidt du skal være eller ikke, skal være om du kan håndtere vreden for å forsøke å gjøre narcissist mindre narcissistisk.

Ikke alltid gi inn eller samtykke til det de sier. Gjør spørsmål til dem, men også, se opp for deg selv. På tide, og kanskje med noen desensibiliserende til deres ego, kan de bare slutte å betrakte seg så mye bedre enn alle andre. [Les: Forholdet til en narcissist - hva betyr det egentlig å elske en]

# 3 Tillat navn ringer og fornærmelser. En av hjørnesteinene til den narsissistiske personligheten er å bruke skremmende og navneoppringninger for å få seg til å føle seg overlegen. Det handler ikke bare om å være ute på lekeplassen, når du kjemper med en narsissist, slår de fornærmelser på deg og kaller deg navn.

Hvis du vil fortsette å danse narcissist, legg ned noen grunnregler. Den første er at de ikke kan disrespect eller ringe til deg navn. Men hvis du legger ned et ultimatum og tegner en linje i sanden, vær klar til å gå hvis de krysser den ved å si gale ting eller prøver å manipulere deg ved å være verbalt fornærmende.

Til slutt, uansett hvor mye du elsker en narcissist, kan du ikke tillate dem å misbruke deg enten fysisk eller voldelig. [Les: 16 subtile tegn en narcissist misbruker deg]

# 4 Bare ta ansvar for ting som virkelig er din feil. Den narsissistiske personligheten er utmerket på ikke å ta ansvar for noe. Liker alt! Hvis du vil fortsette å danse narcissist, tar du bare ansvaret for ting som faktisk er feilen din. Nekter å la dem legge ut ting på deg.

Hvis du føler at historiene dine ikke stemmer opp riktig og deres versjon ikke er sant, nekter du å godta det. Stå i bakken. Når de ser deg, kan du ikke bli forvirret av løgn og mistruths og bare styrt av det som er ekte, hvis du bare tar ansvar for dine egne handlinger, kan de bare begynne å se hvilken rolle de spiller i livet ditt. Og deres handlinger kan ikke alltid være glødende eller gode.

# 5 Reager ikke på utbruddene sine. Gå bort. Når du utfordrer narcissisten eller prøver å gå imot deres tro, vil de ikke være lykkelige.Ofte overreager de seg med sint utbrudd eller trusler. Hvis et argument med dem blir et forsøk på å slå deg ned, nekter du å ta det og gå bort.

Hvis du ikke blir, blir det ingenting annet enn en hissy passform. Når du går vekk nok, stopper de med å stemple føttene for å få det de vil ha. De kan faktisk ha en samtale som en voksen voksen. [Les: 13 voksne måter å håndtere de vanlige menneskene i livet ditt]

# 6 Nekter å være gaslampet. Narcissister gjør noe som kalles "gaslighting." Når de konfronteres eller klandres, tar de alt ut av deres arsenal fra fortiden, fra fortiden din, helvete fra hvor som helst, for å kaste på deg for å forvirre og sette deg i balanse.

Når de er ferdige, er du så snudd, du vet ikke hvilken side som er oppe. Hvis du vil fortsette å danse narcissist, nekter du å la dem kaste i alt, inkludert kjøkkenvasken.

Når du har en samtale, eller et argument, tvinge dem til å holde fast ved situasjonen ved hånden. Hold dem fra å gå utenfor det eller bringe fortiden inn i den. Når de begynner å vende seg bort fra det du diskuterer virkelig, få dem tilbake på sporet ved å stenge dem ned.

Påminn dem om hva du diskuterer og ikke la dem bringe noe annet i situasjonen. [Les: 16 tegn på at kjæresten din prøver å vaske deg]

# 7 Elsk deg selv mer enn dem. Ofte er årsaken til at det er så vanskelig å danse en narcissist, at når du elsker noen, begynner du å elske dem mer enn deg selv. Det er hensikten med en narsissist. De vil at du skal elske dem så mye som de elsker seg selv.

Det kommer på ofre for deg og din følelse av identitet. Nøkkelen til dating en narcissist er å alltid sette deg selv, sikkerhet og følelser først. Det betyr ikke at du ikke empati med dem, det betyr at du ikke kan slutte å bry deg om deg selv som om det er en eller annen situasjon.

Sett deg selv først alltid. Hold deg bekymret for hvordan forholdet påvirker deg for å holde deg mentalt sterk. [Les: 15 måter å oppdage selvlsken og lykken du ønsker]

# 8 Stopp ting fra å bli personlig. Narcissisten føler at alt er et personlig angrep på dem. Hvis du konfronterer dem, sørg for å ta følelsesmessig ladede ord ut av ligningen. Påminn dem ofte om at det som blir sagt eller gjort, ikke var personlig.

Hvis de anklager deg for pinlig dem, ikke gi inn ved å be om unnskyldning. I stedet forklare dem at du ikke forsøkte å skamme dem. Du sa bare et faktum.

Hvis du får narcissisten til å se at ikke alle rundt dem er ute for å få dem, komme over dem, og at verden ikke dreier seg om dem, kan de begynne å utvikle empati som du jobber hardt for å lære dem.

Dating en narcissist er ikke lett. Men, la oss innse det, det er ikke lett forhold. Du vil lese tusen artikler på internett om hvordan du ikke kan date en narcissist eller at du ikke burde det. Men jeg ville insistere på at den nye narsissistiske personligheten, i noen tilfeller, bare pleide å bli kalt "egoistisk".

Tanken om at du ikke kan endre folk er sant til en viss grad. Vi har alle vaner og tendenser som definerer oss. Men det finnes måter å gjøre oss mindre "oss". Hvis du vil fortsette å danse narcissist, kan du prøve å hjelpe dem å se deres uproduktive oppførsel.

[Les: Hvordan manipulere en narsissist og hjelpe dem til å forandres til det bedre]

Men hvis du er dating en narcissist, og du føler deg forferdelig, deprimert, ingen selvtillit, og håper at de kan forandre, har du ditt svar. Tid til å si adios, selv om du elsker dem. Du kan ikke elske noen mer enn deg selv, periode.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar