Misoppfatninger om dating en feminist alle menn må vite

Tror du å danse en feminist er som å si farvel til ballene dine? Nei! Rist av disse misforståelsene om å danse en moderne feminist.

Feminisme: moderne bevegelse eller dating frykt? Det synes flere og flere kvinner * og menn * er raske å kunngjøre sin feministiske tro i disse dager, men hva betyr det egentlig å tro på feminisme, og skal menn virkelig frykte å dele noen som tror på det? Når det presenteres med ideen om å danse en feminist, kan noen menn ha det mentale bildet av å overføre sine testikler til en nyfødt brunette som ler maniacally.

Før du virkelig kan bestemme om du skal frykte feminisme eller ikke, bør du nok vite nøyaktig hva det er og det handler ikke om.

Feminisme: nå og nå

Så hva handler feminismen om? Dette emnet kan være et klissete emne for menn og kvinner, særlig når man sammenligner feminisme som det var tilbake da det startet og feminisme som det er i dagens samfunn. Ser du på kvinner med bikube frisyrer som brenner brasene sine? I så fall ber jeg deg om å slutte.

I virkeligheten handlet den feministiske bevegelsen på 1960- og 70-tallet om en kvinners stemmerett, å ha en sosial stemme, gå på college, ha lønn og likestilling og ha rett til inntektene til ektemannen og eiendom. Ok, det siste lyder dårlig. Men hvordan ville du føle at din ektemann etter 30 års ekteskap sparket bøtta, og du hadde ingen juridisk rett til noen av deres ting, ditt hjem eller noen av deres gjenværende inntekt? Det var totalt BSâ € "og du vet det.

Kvinnenes bevegelse fra 1960-tallet og marsj av feminisme i 2000-årene er vesentlig forskjellig. Mens de som var tilbake på 60-tallet, var mer tilbøyelige til å holde tegn som ber om stemmerett, oppdager ekstremistiske feministiske kvinner nå i Google-bilderesultater som inneholder tegn som erklærer: "Proud Slut." Faktisk er tiden forandring. [Les: 9 telltale signaler du er dating en radikal feminist]

Så hva handler feminismen om?

Moderne feminisme handler heller ikke om bh brennende, heller ikke en kvinnes rett til å shag alt i sikte. I stedet for å være enestående kvinneorienterte, er moderne feminisme et kall for økonomisk, personlig, sosial og kulturell likestilling blant alle kjønn og orienteringer.

Latterlige myter om dating en feminist

Så hva er stereotypene for å danse en feminist? Ofte pigeonholed som mer av hodepine enn en elsker, her er noen av de viktigste bekymringene som ikke-feministiske folkemengden har når det kommer til disse kraftige femme fatalene.

# 1 Hun hater menn. Stereotypen som følger feminister og vitsen de er helt syke på å høre er: "Så hater du menn?" Mens noen kvinner misliker sine penis-packing kolleger, har det sannsynligvis ingenting å gjøre med om hun er feminist eller ikke , men er direkte relatert til sine egne personlige erfaringer.

Tvert imot, å være en feminist betyr ikke at du må hate menn. Det er mange feminister som har vært i å elske relasjoner med menn i mange år. Faktisk er det enda feministiske menn! [Les: 9 grunner kvinner avviser menn ... men ikke på grunn av feminisme!]

# 2 Hun hater sex. Hvis du tror at en feminist er en kvinne som ikke er med i sex, har du ikke gjort et søk på feminist fra Google i det siste. Moderne feminister handler om frihet med kroppene sine, og ikke blir skammet over deres sexliv * eller mangel på det *. Feminister er elskere av sex - for å tilfredsstille, samtykkekjønn, for å være eksakt.

Hvis din dame elsker føles hennes kropp, har like rett til en orgasme hver sexy sesong, tror du best hun er elsket sexet! [Les: Hvorfor din lang kjæreste nekter å ha sex]

# 3 Hun hater visse typer sex. En annen stereotype kan være at som feminist, vil kjæresten din ikke utføre kinky typer sex, eller til og med muntlig. Mens noen feminister tror at visse sexhandlinger fremmer nedbrytning og objektivering av kvinner, er hver feminist annerledes. Din jente trenger ikke alltid å overholde disse tro, fordi hennes feminisme ikke nødvendigvis må påvirke det hun gjør og ikke liker å gjøre i sengen.

Hvis hun tror at du kommer på ansiktet hennes er mer en nedverdigende handling enn en kjærlig, vil hun definitivt avvise! Men hvis hun er i det, vil hun det gjerne ... og med entusiasme! [Les: 14 tips for å få jenta til å åpne opp om sex]

# 4 Hun klager seg ikke eller gratulerer seg selv. Når du ser en feminist, kan du tenke deg en scraggly hipster som ikke bryr seg hva hun ser ut? Donâ € ™ t være latterlig. Mens den moderne kvinnen kan velge å tåle sosiale standarder ved å nekte sminke og voks, kan hun også pakke ansiktet hennes så grundig med sminke og glitter som du nesten ikke kjenner igjen!

Det er en kvinnes prerogative å kle seg og slå sokkene av eller å gå rundt, bare i ansiktet, i yoga bukser og fortsatt slå sokker av!

# 5 Hun vil aldri opptre som en "normal" kjæreste. Feminister får denne rap at de hater ridderlighet og komplimenter, og at det er ondt å bli festet til en mann. Ja ja, hun kan av og til holde døren åpen for du, eller betal for måltidet ditt, men det betyr ikke at hun ikke vil at du skal returnere favoren av og til.

Poenget er at hun er en person, ikke din besittelse, men det betyr ikke at hun vil bli glad for å se deg, tekst deg om dagen eller handle cutesy når du er rundt.

# 6 Hun er en kjempeautomat. Føler du at du daterer en feministisk betyr at kjæresten din vil være tilbøyelig til å argumentere for enhver motsatt oppfatning du, din familie, dine venner og Joe Blow har å tilby? Mens din feministiske kjærlighet ikke er redd for å stå opp for seg selv, vil ikke hver samtale med deg eller dine venner føre til at hun er et skummelt feministisk gobble-monster. Bare vær ikke en chauvinistisk idiot, og du burde ha det bra. [Les: 8 måter å unngå den vanskelige spenningen etter et argument]

# 7 Du vil aldri kunne ha en vanlig dato med henne. Feminister er notorisk vanskelig å ta med på filmene. Dette er sannsynligvis sant. På grunn av åpen seksisme, kvinnelig seksualisering og mangel på positive kvinnelige leder i mange vanlige filmer * les: kvinner uten personligheter som bare eksisterer for å imøtekomme mennene *, vil det nok være litt vanskeligere å ta kjæresten din ut på en filmdato.

Men bare fordi gal er en feminist, betyr ikke at alle utflukter eller samtaler vil dryppe med doble betydninger og utføres med personlige årsaker. Noen ganger vil hun bare slappe av og se morsomme kattevideoer, spise pizza og snakke om ingenting. [Les: 20 morsomme og ukonvensjonelle date ideer å prøve med jenta din]

Tror du at begge kjønn har like rettigheter? I så fall burde du ikke ha noe problem å danse en moderne feminist. Har du noen gang datert en? Fortell oss hvordan det fungerte for deg i kommentarene nedenfor!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar