9 Praktiske tips for å unngå å dele en irriterende Douchebag

La oss holde det ekte: ingen liker en prikk! Hvis du har fått nok av dating slimballer, vil disse pekene hjelpe deg med å fjerne tydelige følgesvenner.

Verden av dating ser mye annerledes ut i dag enn det gjorde bare fem til ti år siden. Nå regulerer teknologien alt, og du kan finne en uformell tilkobling eller rask liten fling ved hjelp av en mobilapp. Alt du trenger er en smarttelefon, et tiltalende bilde, og noen få interessante detaljer om deg selv, og du kan møte folk i ditt lokale område med de samme dampende interessene som deg. [Les: 9 nettsteder du kan bruke til å få deg en date]

Selv om dette er alt fint og dandy, kan det være bra å bruke internett så bra som mulig å introdusere deg til noen svært tvilsomme tegn. Det er altfor enkelt for noen å lage en online persona som ikke er sant til de de egentlig er. Når du har tid til å øve dine svar og velge ordene dine nøye, er det et stykke kake for å bli mer romantisk eller ønskelig for en fremmed.

Selv om du tilfeldigvis møter noen nye uten hjelp av internett, er det ingen reell måte å vite om de bare legger på en handling for å få oppmerksomheten din. Det er ikke noe verre enn å gi en ny kjærlighetsinteresse en sjanse, bare for å finne ut at de ikke fortjener det i utgangspunktet. I de fleste tilfeller kan du ikke se sine sanne farger før du har begynt å tilbringe mer tid sammen. Noen ganger kan det imidlertid være altfor sent i spillet!

Vi har alle den ene vennen som ser ut til å tiltrekke seg bare de mest slemmeste gutta i hele verden ... og kanskje har du hatt problemer med å styre også disse typene. Hvis du vet hvilke tegn du skal se etter, kan du veilede deg rett forbi alle de dårlige eplene før du har kastet bort din dyrebare tid. Det kan virke som en utrolig feat nå, men du kan slå deg gjennom tønner av jerks for å finne en fin fyr som behandler deg med respekt.

Hvordan vil jeg vite hvilke gutter som ikke er gode?

Det er på tide at du trekker på Douchebag Detector hjelm og begynner å ringe skuddene! De fleste dudes vil ikke kunne innrømme at de har mangler når det gjelder dating, så du må gå med tarmen når du blir tatt i en klebrig situasjon. Følgende tips bør være mer enn nyttig når du prøver å bestemme om du skal elske ham eller forlate ham.

# 1 Ikke ta en beslutning basert utelukkende på utseende. Selvfølgelig drømmer vi alle om å finne noen attraktive til dags dato, men ser ikke ut til å forbedre en persons holdning eller personlighet. Hooking den hotteste fyren i klubben kan virke bra først, men å finne ut at han er full av seg selv senere, er det sikkert å være en bummer. Det er ikke å si at hver kjekk person der ute er en douchebag, men å være kjekt kan noen ganger komme til hodet ditt.

Hver gang du møter noen nye, kan du prøve å bli kjent med dem på et mer personlig nivå. Se om du deler felles interesser, og vær spesiell oppmerksom på de ikke-verbale signalene de gir. Behandling, kroppsspråk og øyekontakt er alle indikatorer på hva han kan tenke på mens du blir vennlig. Hvis du ikke føler energien han gir deg, er det kanskje ikke riktig passform. I motsetning til populær tro er det ganske enkelt å fortelle om noen er interessert i deg rett utenfor flaggermuset. [Les: 8 grunner nydelige jenter faller for douchebags]

# 2 Vær oppmerksom på hvordan han behandler hans nærmeste venner og familiemedlemmer. Får han godt sammen med sin mor? Er han den typen person som liker å le på bekostning av andre? Er han den typen som er rask til å forsøke å skremme noen andre for å få seg til å føle seg bedre? Det er ikke noe galt med en liten lekfull ulempe når det gjelder dine beste venner, men hvis mannen din aldri vil være skitten av vitsen, kan det være et bevis på et større problem ved spill.

Hvis han liker å presse grensene - til en feil - med knoppene hans, hva får deg til å tro at han ikke vil gjøre det samme med deg? Et minutt kan du knekke sammen, og i neste øyeblikk kan han kutte deg med spiteful ord. Det er en klar forskjell mellom å ha en god tid sammen og krysse linjen - og du vil sørge for at fyren du er med vet det.

# 3 Gjør grensene klare fra starten. Du bør alltid føle at du har kontroll over kroppen din og dine handlinger. Å gi inn en fyr for tidlig kunne avsløre sin uhyggelige oppførsel før du helt har funnet ut hva du burde gjøre. Hvis du vil være sikker på at han ikke bare prøver å komme i buksene dine, bør du pumpe bremsene dine på noen seksuelle utviklinger. La ting utvikle seg organisk, og hvis han holder seg fast, kan han være verdt et skudd.

Gjør din del for å gi vei til hans jakt. Hold av med å SMSe ham eller ringe ham hele tiden, og se hvor hardt han jobber for å få oppmerksomheten din!

# 4 En god lytter vil gå langt. Alle damer elsker et godt kompliment med jevne mellomrom, men du vil at denne fyren skal vite at det tar mer enn det å få øye med. Bli vant med å slippe tips om hva slags datoer eller gaver du liker. Hvis han ikke synes å plukke opp ledetråder, kan han bare være en glemsom mann, men han kan heller ikke være bekymret for deg.

Hvis han ikke ser ut til å huske viktige detaljer fra historier du har fortalt tidligere, eller hvis du aldri føler at du blir hørt når du er hos ham, bør du ikke kaste bort pusten din! Det er ingen mengder komplimenter som kan gjøre opp for mangel på forståelse.

# 5 Det er â € œsikkerhet â € og da er det â € œcocky.â € ÂDen kåta fyren posterer selvfølgelig på alle hans sosiale medier-kontoer dag inn og ut, mens den selvsikker fyren deler solo øyeblikksbilder hver eneste gang. De kåta gutta kan stirre på seg selv i speilet for uhyggelige mengder tid før de går ut, mens de selvsikker gutta er mer interessert i å la datoene deres vite hvor vakker de er.

Det er ikke noe galt med å være trygg, men det kan være vanskelig å komme seg inn i kåt territorium. Kåke gutter har en tendens til å være respektløst, og de tror ofte at de er "bedre" enn deg. Hvis du begynner å føle at han er mer i seg enn noen * eller noe * annet, er det sannsynligvis en god ide å kutte og løpe!

# 6 Finn ut mer om hans syn på kvinner. Selv om han er dating deg akkurat nå, bør det ikke være vanskelig å finne ut hvordan han føler seg om kvinner generelt. Er han glad i kvinnene i familien sin? Har du noen gang fått ham til å ringe til en kvinnes navn? Handler han om å opprettholde â € œgender rollerâ € Â eller abonnere på konvensjon?

Hvis du finner ham å være fornærmende mot kvinner, er det definitivt ikke et godt tegn. Det er noe beundringsverdig om en mann som kan holde tungen når han blir angrepet. Du vil være med den typen mann som verdsetter dine unike meninger og oppløfter din ånd. [Les: 13 måter å vite om han er en gentleman eller en spiller]

# 7 Donâ € ™ t noen gang bosette seg! Så hva om han er høy, mørk og kjekk, akkurat som deg som gutta? Det kan ikke være alt du må gå av. Å ha en bil og en jobb kan være viktig, men hvordan får han deg til å føle seg inni? Er du i stand til å kommunisere dine tanker og følelser fritt, eller føler du deg stille i hans nærhet?

Hvis du noen gang føler at du må skjule deler av deg selv for "god" av forholdet ditt, har du definitivt fått feil ide. Ikke vær med noen som ikke kan oppfylle deg på alle måter. [Les: 12 tegn på at du går på eggeskaller i kjærlighetslivet ditt]

# 8 Finn ut hva som gjør ham krysset tidlig. Det er sannsynligvis rotete første date samtalemateriale, men du bør gjøre det til ditt oppdrag å finne ut så mye du kan om hans vaner og kjærlighet tidlig. Er han den slags fyren som er rask til å sinne? En fyr med et temperament er ikke veldig lett distrahert fra det, så du vil ikke bli involvert med noen som er hovede.

# 9 Pass på at du er på samme side. Før du blir for dyp, bør du være sikker på at han har de samme intensjonene i tankene. Hvis dine verdier er liknende, bør det ikke være så vanskelig å flytte inn i et mer meningsfylt forhold, men husk: det er ikke din jobb å utdanne ham på hvordan du skal være en god partner. Hvis han ikke er utstyrt med kjerneverktøy, trenger du ikke â € œmake him betterâ € Â hvis du ikke vil!

[Les: 16 tegn på at du skal bosette seg i et ulykkelig forhold]

Når du er ute på prowl, bør disse vinnende tipsene hjelpe deg med å luke de fine gutta fra dusjen! Så lenge du finner en mann som kan være både ærlig og snill, bør du kunne gå bort og føle deg glad og innhold i forholdet ditt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar