Dating en kollega: 10 Største Dos og Don'ts Du kan ikke ignorere

Falt for noen på jobb? Ikke gjør de samme feilene som andre. Etter disse dosene og ikke for dating sparer en kollega deg fra et mareritt!

Dating en kollega kan være det beste og verste i verden. På den ene siden får du mye tid med dem og ser dem i en profesjonell setting - som kan være veldig inspirerende - men på den annen side risikerer du også ditt profesjonelle rykte.

Mange forskjellige arbeidsplasser forbyder faktisk å dele en kollega fordi det har potensial til å forstyrre arbeidsmiljøet. Men for de stedene som gjør at kollegaer tillater det, kan du likevel gjøre det enkelt.

Fare for å danse en kollega

Det er mange grunner til at du ikke ønsker å date noen du jobber med. De kan distrahere deg fra arbeidet ditt, gi deg en viss type omdømme rundt kontoret, og du kan potensielt risikere å bli sparket for upassende oppførsel på jobb.

Dette kan også føre til at du blir sparken eller ikke får kampanjen du virkelig vil ha. Disse grunnene er hvorfor noen velger å holde sitt kjærlighetsliv helt skilt fra deres arbeidsliv, og bare ikke date en kollega. [Les: Kjærlighet eller karriere - Hvordan lage det riktige valget]

Dos og don'ts av dating en kollega

Hvis du velger å kaste forsiktighet til vinden og dateres en kollega uansett fordi du bare vil følge ditt lille hjerte, mer kraft til deg! Men det er mer enn noen få ting du bør være oppmerksom på hvis du bestemmer deg for å gjøre det.

Du vil se opp for disse viktige dosene og don'ts av dating en kollega for å sikre at ditt rykte forblir respektert og aldri løse problemer på jobben!

Disse tipsene hjelper deg med å spare deg for en masse problemer hvis du ender med å bli en kollega - tro meg, det gjorde jeg!

# 1 Fortsett å arbeide på jobben og hjemme livet hjemme. Ikke bland arbeidet ditt og hjemme livet. Ikke gå til kontoret deres og spør dem hva de vil ha til middag eller nag dem om å få verftet arbeidet gjort i helgen eller noe dumt.

Du bør alltid beholde ditt personlige liv og arbeidsliv, selv om du to sammen arbeider. Opprettholde det nivået av profesjonalitet hjelper andre til å se deg på en passende måte. Ellers begynner de å fungere rart hvis du bare snakker til dem for å diskutere forholdsforhold. [Les: 10 rom-com-klichéer som aldri virker i det virkelige liv]

# 2 IKKE ta med dine argumenter for å jobbe med deg. Denne er veldig viktig. Så mye som du bør holde hjemme og arbeidslivet skilt, må du kanskje fortsatt diskutere noe personlig på jobben.

Men ta ALDRI et personlig argument på arbeidsplassen din. Aldri gå i å kjempe eller gå inn på kontoret og argumenterer for noe du kjemper om.

Dette er ekstremt uprofesjonelt og nøyaktig hvorfor selskapene har retningslinjer mot dating kolleger.

# 3 La sjefen din vite at du er dating. Det er veldig viktig for sjefen din å vite at du er en kollega. Så mye som noen kan råde deg til å holde det stille, bør sjefen din vite.

Det kan slå dem som en overraskelse først, men hvis du er ærlig med dem, vil de forstå og til og med se deg i et profesjonelt lys for å ha blitt ren. Dette hjelper dem når du tilordner deg å reise eller bestemte prosjekter, så vel.

# 4 IKKE gjør det til en stor avtale. Ikke gå rundt hvisking med folk om hvordan du nå deler en kollega. Det er ikke en stor sak, og du bør holde det som ikke en stor avtale.

Hvis du begynner å lage en stor avtale at du er en kollega, kan det ødelegge ditt rykte i virksomheten. Oppretthold et kult utside og etter å ha nevnt det til sjefen din en gang, ikke ta det opp igjen. [Les: Nok er nok! Hvordan slutte å spille forholdsspill]

# 5 behandler dem som enhver annen kollega. Bare fordi du er dating, betyr det ikke at du bør behandle dem noe annerledes. Faktisk bør du behandle dem akkurat som du ville behandle noen annen kollega.

Dette betyr at du ikke bare kan være enig med dem fordi du er med dem. Hvis du er uenig i et spørsmål i et møte, vær sikker på å la stemmen din bli hørt og ikke hold tilbake, bare fordi de er dine betydelige andre. Dette hjelper andre til å innse at du setter arbeid over forholdet.

# 6 Vis IKKE noen offentlige viser av kjærlighet. Gjør aldri dette. Jeg bryr meg ikke om hvor alene du tror du er, du er mer enn sannsynlig aldri alene. Ikke vis offentlig kjærlighet når du er på jobb.

For det første er det sannsynligvis mot noen form for politikk som selskapet har. For det andre ser det bare ut som upassende og uprofesjonelt. Hvis du vil opprettholde respekten på jobben, ikke vis noe kjærlighet mens du er på jobb. [Les: 12 tips for å huske når du dater sjefen din]

# 7 Diskuter hvordan du skal håndtere det hvis forholdet ditt ikke trener. Dette er alltid en mulighet, selv om ingen ønsker å tenke på det - for det er nå hvorfor du kommer inn i et forhold. Du starter det i håp om at det vil fungere for alltid.

Likevel diskutere hvordan du vil handle og hvordan du skal håndtere situasjonen dersom de to av dere noen gang hadde delte måter. Pass på at du gjør en plan for arbeid og hvordan du vil fortelle kollegaer og sjefen din. Men vær alltid respektert og profesjonell på jobb uansett hva som skjer.[Les: Hva å gjøre når forholdet ditt med en kollega slutter]

# 8 Snakk ikke om forholdet ditt med noen av dine medarbeidere. Du vil kanskje sladre og snakke om søte ting som de gjør for deg eller hva de fikk deg til bursdagen din, men bare ikke. For å holde jobben og hjemme livet skilt, kan du ikke snakke alt om dem hele tiden.

Andre mennesker begynner å føle seg som om de kjenner dem bedre enn de gjør. Eller de kan til og med miste litt respekt for deg og dem avhengig av hva du snakker om. Hold andre mennesker ut av forholdet ditt. Det er det som venner er for ikke-kolleger.

# 9 Gjøre jobben som en prioritet på jobb. Når du er på jobb, kommer arbeidet først. Jeg bryr meg ikke om hva noen sier eller hva du må gjøre, bare vær sikker på når du er på jobb som du legger alle dine arbeidsansvar først.

Du bør handle akkurat som du ville hvis du ikke var dating noen du jobber med. Du bør gå inn i bygningen og gå om dine plikter på en måte som tyder på at du ikke engang daterer en kollega. [Les: Sneaky sex på jobben: Fordelene og ulempene med banging på jobben]

# 10 Har aldri sex på kontoret. ALDRI NOENSINNE, NOENSINNE GJØR DETTE. Dette kan være en stor fantasi mange mennesker har, men det er helt ubegrenset uansett hvem du er dating - men spesielt en kollega.

Du må opprettholde respekt og profesjonalitet mens du er på jobb, og du kan ikke gjøre det hvis du noen gang sover med dine andre mens du er to på jobb. Selv om du tror ingen vil vite, bør du aldri gjøre dette i det hele tatt.

[Les: 9 tips for et problemfritt forhold til en kollega]

Å dele en kollega kan være en morsom og spennende ting - hvis du følger disse dosene og ikke. Ellers kan du finne deg selv på jakt etter en annen jobb om noen uker.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar