Cougar Dating: 10 Regler om dating en eldre kvinne

Innholdsfortegnelse:

Cougar Dating: 10 Regler om dating en eldre kvinne
Cougar Dating: 10 Regler om dating en eldre kvinne
Anonim

Med cougarjakt er det hele raseri akkurat nå, kan det være verdt å ta en titt på reglene for å dele den sexy eldre kvinnen før du tar steget.

Cougar Town, Sex and the City, The Graduate â € Cougars har vært til stede i populærkultur for en stund, men har aldri vært mer sterkt representert på TV og film som de er akkurat nå. Det er noe av en fascinasjon med denne skapningen i moderne medier, den toyboy-søker seksuelle rovdyren, og det ser ut til å ha ført til økt aksept av aldersgapet mellom yngre menn og eldre kvinner.

Hva er en cougar?

En pung, grovt sett, er en kvinne som daterer en yngre mann - enten det skjer seriemodus eller som en engang, betyr det egentlig ingen rolle. Det er folket rundt dem som bestemmer om begrepet er en passende eller ikke.

Vanligvis tenker vi på en cougar som en veldig attraktiv sexy kvinne i trettiårene eller førtiårene, men det er sannsynligvis mer nøyaktig å si at det er aldersforskjellen som gjør henne til en cougar i stedet for hennes alder selv. For eksempel, en fyr på 18 som daterer en kvinne i slutten av tjueårene, vil trolig tenke på henne som en pung, selv om den alderen ikke vanligvis forbinder seg med begrepet.

Hvordan dateres en cougar

Det viktigste å huske når du daterer en pung er at aldersforskjellen betyr at du skal treading på ukjent grunnlag. Hun vil være annerledes enn de jentene du er vant til å danse med ti år eller så, ekstra livserfaring å tegne på og ha blitt formet av.

Selvfølgelig gjelder de samme grunnleggende reglene for dating en pung som de gjør noen annen kvinne. Bare for å gi dere folk der ute med liten eller ingen erfaring med å dele den eldre kvinnen med en hjelpende hånd, følg reglene som er nevnt nedenfor for å sikre jevn seiling på de ukjente vannene.

# 1 Pass på at du er oppe på det. Det er en grunn til at begrepet â € œcougarâ € har blitt brukt i stedet for â € œpandaâ € eller â € œkittenâ € for eksempel. Cougars er voldsomme og forsettlige dyr, så mye at selv en fullvokset grizzlybjørn ville nøle med å ta en på. Og der har du det. Hvis du planlegger å danse en cougar, må du sørge for at du har energi og evne til å tilfredsstille og holde tritt med henne.

Kvinner slo sine seksuelle topper mellom midten av trettiårene og førtiårene, og når de slår det, slår de virkelig det. Hvis du har noe mindre enn en atomisk hard sex drive, kan du kanskje tenke to ganger om hele greia. Ellers vil hun ende opp med å bli utilfreds og sannsynligvis se andre steder. [Les: 8 viktige trekk du må slå henne på]

# 2 Don? T nevne C-ord. C-ordet er â € œcougarâ € selvfølgelig. Bare fordi du anser henne for en cougar, betyr det ikke at hun ønsker å bli tenkt på den måten. Ordet innebærer at hun er en eldre kvinne, og det vil absolutt ikke være hvordan hun vil se seg selv. Faktisk, unngå hele aldersgjenstanden helt. Behandle henne som en elsker og et menneske, og hvis du har en vanlig forkjærlighet for den eldre damen, så er du sannsynligvis best å holde det til deg selv.

# 3 Elske henne, elsk barna hennes. Det er enhver sjanse i verden, men ikke en gitt, at den eldre kvinnelige gjenstanden til dine ønsker kommer med en ferdigfamilie. Med mindre hun har gjort det klart at forholdet er rent fysisk, og du vil ikke gå hvor som helst i nærheten av barna, må du være forberedt på å bli involvert.

Hvis du ikke, hvis det er noen tvil eller til og med den minste følelsen av at du blir avvisende, vil du bli sendt pakking, og hun vil umiddelbart kutte deg ut av livet uten en annen tankegang. Det er en kamp du bare ikke kan vinne. [Les: 9 ting du ikke kan overse når du dør en eneste forelder]

# 4 Vær en mann. Bare fordi hun har fått seg en leketøy-gutt, betyr det ikke at hun vil at du skal oppføre seg som et barn. En cougar er en ekte kvinne, og hun vil ha en ekte mann i sitt liv - det er derfor hun gikk for deg i utgangspunktet. Så stå opp til henne når hun blir voldsom med deg, ikke kom deg ned, grin og grov - gi den tilbake til henne. Ta kontroll over situasjonen, vær assertiv og forberede deg på noen virkelig jordskjermende sminke.

# 5 Vær spennende. En av grunnene til at hun sannsynligvis har gått på prowl er at hun føler at hun har mistet buzz i hennes liv. Alt virker litt humdrum. Kanskje er hun nylig delt opp med en langsiktig partner som dro henne ned, en sofa potet, en innenlands sloth. Det siste hun trenger i sitt liv akkurat nå er en gjentatt forestilling, så vær spontan, interessant og spennende. Gi henne den lille glidelåsen som hun har følt har gått glipp av hele denne tiden. [Les: Hvordan lage sex enda mer spennende]

# 6 Trinn opp. Ikke glem at aldersforskjellen betyr at hun har mange års erfaring på deg på alle områder som er tenkelige, og hun vil være mye vanskeligere å imponere enn de vanlige jentene du er vant til å danse.

Dette betyr at du virkelig trenger å trekke ut esskortet ditt ved enhver anledning, uansett hva slags restauranter du tar henne til, gaver du kjøper henne, de seksuelle eventyrene du følger med, eller hva som helst annet. Ellers vil hun bare tenke på deg som et usofistikert barn, og gå av et annet sted på jakt etter den komplette pakken.

# 7 Mal tungen sølv. Vi har allerede diskutert det faktum at det å snakke om hennes alder er en nei, men det er noe hun skal være oppmerksom på - mer så nå som en yngre mann er på scenen. Følgelig vil alle komplimenter du kan kaste deg, bli høyt verdsatt, slik at hun føler seg trygg og selvsikker og bringer ut den sexy modne gudinnen siden til henne som så tiltrukket deg i utgangspunktet.

# 8 Ikke vær kontrollfreak. Hvis du er vant til å få din egen vei hele tiden i et forhold, og det er slik du vil beholde det, setter du sannsynligvis opp feil tree. En sexy, sassy, moden kvinne kommer ikke til å svare på alle dine innfall og kommandoen som en dum liten tenåring, og vil trolig få deg til å se ut som en lure for å prøve. Det kan være en ide å moderatisere tilnærmingen eller lide konsekvensene. [Les: 20 tydelige tegn på at du er et kontrollfreak]

# 9 Forbered deg på bagasjen. Det kan noen ganger være mye bagasje når du daterer et pung, og jeg refererer ikke bare til barna. Det kan være ex-ektemenn og kjærester å kjempe med for en start, med tilhørende økonomiske og eiendomsforhold. Men det kan også være problemer med stigmene omkring aldersgaprelasjoner, enten fra allmennheten eller til og med familie og venner. Vær forberedt på å batte ned lukkene og vær ut av stormen.

# 10 Opprett grenser. Sist men absolutt ikke minst, dette er sannsynligvis det viktigste du kan ta med deg fra denne listen, spesielt med henvisning til hva slags forhold du er begge etter. Hun kan for eksempel bare være etter det fysiske forholdet hun har til nå blitt nektet, og kan ikke bry seg om noe dypere.

Det samme kan være sant for deg. Det som er viktig er at du har en åpen og åpen diskusjon om dette på et passende punkt i forholdet, for å sikre at ingen ender opp med å bli skadet.

[Les: 10 tilfeldige forholdsregler for å holde det uformelt]

Heldigvis er stigmatikken som omgir en eldre kvinne blitt langt mindre signifikant enn en gang var tilfelle. Hvis du tenker på å danse en cougar, så hold deg til disse reglene for å sikre at alt går greit.

Populært emne