Dating en tvangsmessig flørt - Slik løser du det for godt

Når det blir tydelig at din kjære ikke er i ferd med å gi opp flørting, selv om du nå er et fast element, hvordan håndterer du det?

Flørting er en så subjektiv ting. Hvilken person anser en ufarlig bit av smiger eller en lekfull uskyldig sosial samhandling, en annen kan tolke som grunnlag for skilsmisse. Vår egen oppdragelse-sosial klasse, foreldres holdninger, religion, regional kultur - alle har et betydelig uttrykk for hvordan vi ser slike ting, og disse kan aldri helt være enige med andres syn. Hvis imidlertid slike sammenstøt med utsikter forekommer i et forhold, kan du være i for en ganske hakkete tur.

Dating en flørt og grader av flørting

Det er visse handlinger som lett kan identifiseres, i nesten alle tilfeller, som en åpenbar flørting. Spørsmålet blir da ikke om det faktisk er en flørt, men hvor potensielt skadelig for forholdet som flirter. Selv ved å vurdere dette spørsmålet, kan skade allerede ha blitt gjort og tillitssaker kan begynne å øke sine stygge hoder. Den eneste måten å begrave dem på, er å takle problemhodet på.

Men hvordan?

Hvilken metode er sannsynligvis den mest effektive? [Les: 9 subtile tegn på at mannen din er altfor flørt med andre kvinner]

Aldri frykt, lesere, dette er hvor vi kommer inn med en LovePanky topp ti liste på å håndtere en inveterate flørt - komplett med en effektivitetsskala, ut av ti, slik at du kan gjøre den best utdannede avgjørelsen mulig på ditt valgte handlingsforløp .

# 1 Snakker det over. Å snakke om et forholdsspørsmål er aldri en dårlig ting, og hele konseptet med kommunikasjon er en som konsekvent kommer i forkant i slike diskusjoner. Så, hvis den andre halvparten forstyrrer deg med ofte flørtende til side mot det motsatte kjønnet, så bare ha en liten prat med dem om det. Det kan være slik at de ikke engang innser at de er skyldige i denne spesielle proclivityen og er forferdet med seg selv når det er påpekt dem. [Les: Hvordan bygge tillit og kommunisere bedre i et forhold]

I verste fall vil du få muligheten til å flytte dine bekymringer, selv om den andre halvdelen din først synes å være villig til å samarbeide. På denne måten har du trukket en linje i sanden og la dem få vite at de ikke lenger kan komme unna med det.

Effektivitet: 9/10

# 2 Går tilbake til favør. Ganske enkelt, dette trinnet krever at du kjemper ild med ild. Hvis partneren din hele tiden flirter med alt som går, så prøv å slå dem i eget spill og vise dem hvor uakseptabelt det er. Vær advart, skjønt: det kan komme tilbake, og du vil ikke være den som ender opp med å bryte opp forholdet på baksiden av en dårlig utført innsats på tit-for-tat.

Effektivitet: 5/10

# 3 Du har blitt innrammet. Vil du se om flørting vil bli til virkelighet, gitt muligheten? Mange har forsøkt å sette opp sine partnere i situasjoner der en plante har oppfordret dem til å gå utover de vanlige barrierer for flørting. Men egentlig, hvilket stadium er forholdet ditt på hvis du må ty til slike desperate tiltak? Ikke det mest effektive alternativet, med en lang skudd.

Effektivitet: 3/10

# 4 Klaxxon-effekten. Hver gang de flirter, uansett miljø eller scenario, belønner du deres handlinger med et blast av klaxxon, eller annen lignende brutal støy eller visuell effekt. Hva kan jeg si på denne fronten enn: vær så snill, voksen opp!

Effektivitet: 1/10

# 5 Oppmuntre dem. Den ultimate i omvendt psykologi, dette er hvor du faktisk støtter deres flørting, forteller dem å gjøre det mer enn de er, oppfordrer dem til å fortsette i den oppførselen, etc. I en ideell verden vil dette få dem til å tro at du er følelsesmessig løsner deg selv fra en eller annen måte, og de vil begynne å redusere flirten for å fokusere på deg. Men avhengig av individets følsomhet overfor situasjonen * eller mangel på det *, kan de bare tolke dine handlinger som en massiv tommelen opp. Måten å score et mål for feil team!

Effektivitet: 5/10

# 6 Den spion som elsket meg. Hvis problemet er nøyaktig hvor mye seksuell hensikt ligger bak flirten, kan du velge å gjøre litt spionering på dem når de tror at du ikke er ute for å måle hvor harmløs - eller ellers - det er virkelig. Igjen, skjønt, hvis du må ty til spionering, kan forholdet ikke være så sunt uansett. [Les: 18 virkelig kloge måter å fange en juksepartner i handlingen på]

Effektivitet: 6/10

# 7 Egoblokken. Send en venn! Hvis den konstante flirten kommer deg ned, så send din mest lojale venn til å gå og gjør litt ego blokkering; å nevne samarbeidspartneren foran flørtens gjenstand er et nyttig verktøy i dette bestemte arsenalet, og garantert å få den fornærmende personen til å deflate som en fotball på en hekletråd.

Effektivitet: 7/10

# 8 Hound dog. Mens det er veldig mye som ego-blokken, involverer hunden hunden i stedet å utføre egoet som blokkerer deg selv. Etter din partneres hvert fotspor, la du ikke la dem gå synet og avskjære hver motstridende flørt med ferdighet av en fighter pilot. Bare én liten problem: dette spesifikke handlingsarbeidet blir ofte referert til som "stalking" og er usannsynlig å tjene alt annet enn vrede * eller en rettsordre * fra din kjære.[Les: Online flørting - Signerer du snyder og vet ikke engang]

Effektivitet: 4/10

# 9 Aldri skal de to møtes. Du kan bare bestemme at nok er nok, og at du ikke er i ferd med å sette opp med et øyeblikk mer flørting, med separasjon det eneste alternativet. En effektiv måte å sikre at flørting med denne personen aldri blir et problem igjen, ignorerer likevel det faktum at hvis du bare hadde satt deg ned og hadde en moden diskusjon om dine bekymringer, kunne du ha endt leve lykkelig sammen for resten av dine liv. Jeg tror de kaller det som "skjærer nesen din til tross for ansiktet ditt"!

Effektivitet: 0/10

# 10 La det være. Helt i motsatt ende av skalaen, kan du velge å slå blinde øyne og late som ingenting skjer. Dette kan fungere i en grad, men * mer sannsynlig * vil øke muligheten for at du vil ende opp med å bygge vrede og ødelegge forholdet, uansett, gjennom en rekke misdirected argumenter og uenigheter. Det er langt bedre å få alt ut i det åpne og la naturen ta kurset.

Effektivitet: 4/10

Flørting trenger ikke å signalere slutten på et forhold, men det er definitivt noe som må tas opp hvis du ønsker det å gå videre på en tilfredsstillende og tilfredsstillende måte.

[Les: Hvordan bli kvitt kjærestenes vandrende øye for godt]

Vær oppmerksom og sørg for at du har satt de riktige skrittene på plass for å håndtere dine egne flørtingsproblemer ved å bruke teknikkene ovenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar