25 Felles dato spillesteder Guys Plukke og grunner bak det

Noen gang lurt på hvordan fyrene kommer opp med stedet for din første offisielle dato? Her er vi på saken, og hva vi tror deres grunner er.

Plasseringen av den første datoen din er avgjørende for hvordan forholdet ditt starter. Romantiske innstillinger er alltid de beste valgene for folk som er seriøse om deres datoer. Uformelle steder antyder en motvilje mot å begå, til din dato er sikker på at du er like oppriktig som de er.

Mange ganger, men det stedet han velger er ikke det som betyr noe. Personen du er med, og hvordan de behandler deg, er det som er veldig viktig. Likevel vil det ikke skade å vite hvorfor partneren din valgte plasseringen av din første date. Årsakene kan til og med være morsomt, til tider.

Hva sier hans valgte første date sted om ham?

# 1 Dyre restauranter. Bare to typer gutter vil velge en dyr restaurant for en første date, og bare en av dem har råd til det. Han er enten veldig rik eller veldig pisket. Å ta deg til en kostbar restaurant viser at de er villige til å skille ut denne mye deigen for etterfølgende datoer i forholdet ditt. Uansett hvilken av de to det kan være, kan det fortsatt bety at du daterer en overkompenserende schmuck.

# 2 Uformell middag. Det er så vanlig at det kan betraktes som kult. Den uformelle innstillingen gir deg mulighet til å holde vakt ned, slik at du kan nyte natten uten noe press. Enten det, eller du er bare fast med en god, gammeldags billigskatt.

# 3 En vegetarisk / vegansk restaurant. En fyr vil ta deg til denne typen sted hvis: a) du foreslo det, eller b) han etablerer sin stilling som en selvrettslig helsemutter med en forkjærlighet for økologisk warmongering. Vi tuller. Veganer og vegetarianere er relativt hyggelige ... når de ikke er sultne. Det gode ved det er at du sannsynligvis vil miste vekt i løpet av dette forholdet, eller så lenge du kan stå på snorting av hvetegrass.

# 4 Fornøyelsesparker. Fyren som vil ta deg til en fornøyelsespark har en veldig åpenbar lekfull side. Han vet sikkert at du vil ha mer unadultered moro i en aktiv setting slik. Eller du kan bli en tretten år gammel.

# 5 En vanlig park. Walk-in-the-park-fyren er sannsynligvis følsom og jordnær. Han er også en romantiker som nyter de enkle tingene i livet. En tur i parken virker billig, men det er så mange ting å gjøre i storbyparkene.

Det er mange matalternativer, samt tilleggsaktiviteter for deg og din dato for å prøve. Selv om det er en liten sjanse for at datoen din sannsynligvis bor i parken hvis han mener at det er et bra sted for en første date.

# 6 Et annet land. Husk da Monica fra F.R.I.E.N.D.S. og en av hennes kjærester gikk på sin første date til en italiensk restaurant i Roma? Hvis datoen tar deg på en dato som det, er du sannsynligvis dating Jon Favreau.

Menn som disse er en del av selve eliten 0,1%. De eier enten et stort selskap eller et selskap som eier store selskaper. En første date i Canada og Mexico teller ikke om du bor innenfor 100 miles av disse landene. [Les: Er det for tidlig å begynne å reise sammen?]

# 7 Internasjonal mat. Ah, en eventyrer! En fyr som tar deg til steder som serverer eksotiske retter, sannsynligvis elsker å oppleve nye ting. Din reiserute vil aldri bli kjedelig når du daterer noen som elsker å prøve utenlandsk mat. Hvis det viser seg at han ikke er så eventyrlystne som du trodde, ville han sannsynligvis bare likte tilbudene og var for sjenert til å spørre om du foretrekker å få takeaway i stedet. [Les: 13 romantisk middag dater ideer for to]

# 8 Deres foreldres hus. Han vil at du skal møte foreldrene sine! Awww. Denne fyren vet hva han vil, og han er ikke redd for å gjøre et trekk så alvorlig som denne. Damer, hvis du leter etter din fremtidige ektemann, vær på utkikk etter gutta som tar deg til foreldrenes hus på første date.

# 9 barer. Det kan være et godt tegn, fordi det viser at en fyr er villig til å være ekte med deg. Han liker å gå til barer, så han tar deg til en bar. Du kan slappe av og nyte å snakke med hverandre i en enkel setting. Det er mange matalternativer som løkringer, ostepinner og hva ikke. Og heldigvis hvis baren serverer griser i et teppe! Også, du kan være dating en alkoholiker, men hei, gratis skudd!

# 10 puber. En europeisk bar. Det er en mulighet for at datoen din kan være sportslig med sin egen gris i et teppe.

# 11 klubber. Datoen din elsker partiet, men han vil også oppleve det med deg. Han bor for natten, men han er ikke en vampyr. Du vil ende opp med å overnatte sammen, men det er ikke det du tror.

Du forlater klubben som morgenen siver gjennom himmelen. Bonuspoeng hvis han tar deg et sted med god utsikt over soloppgangen. Hvis han bare ringer deg til klubbmøter, er han sannsynligvis en promoter, og navnet ditt hjelper ham med å få sin kvote.

# 12 En videregående skoleprøve. Det er søtt, det er nostalgisk og det er gratis - med mindre det er billetter involvert. Datoen din vet hvordan du skal overraske deg med særegne datoer som dette, og han vet at proms er det beste stedet å få gratis sprut. Bare vær sikker på at du sjekker deres førerkort, og se om de ikke er en del av læreplanen.

# 13 Et palass. Han kan være en del av den kongelige entourage eller har nok tilkoblinger for å få deg til en sikkerhetsplass som denne. Hvem bryr seg? Din første date er i et palass! En fyr som dette vil trolig behandle deg som en prinsesse fordi han henger ut med som prinsesser og prinser. Han kan også være enten prins Harry, eller han scoret deg både killer tur gruppe billetter.

# 14 Et slott. Han er en prins fra fortiden som ser etter en jomfru han kan ta hjem til sin døende far, kongen. Det ville være så kult, men det beste du kan håpe på er at denne fyren er fra gamle penger, og han er ikke sjenert om å vise deg sine røtter. Enten det eller som vi sa før: killer tur gruppe billetter.

# 15 En kaffebar. De er ganske tamme, men det er et fint sted for deg å bli kjent med hverandre fordi setene er komfortable, og innredningen gjør at du føler at ti dollarens kopp kaffe er verdt det. Fyren som tar deg til et sted som dette, er sannsynligvis forsiktig med å ta deg ut et sted som er fint fordi han ikke vet om du virkelig er med i ham. Hvis det ikke er tilfelle, er han sannsynligvis en grunnleggende bro som kjenner hele kaffemenyen med hjertet.

# 16 En melktebutikk. Hipster grunnleggende bro. Periode.

# 17 Hans sted. Åh, du vet hvordan dette slutter. Fyren som foreslår å gå til sin plass er bare i den for støvlene. Men noen ganger kan de overraske deg. De kan ikke ha noen dårlige planer og vil bare at du skal møte katten deres? [Les: Sex på første date - bør du gi opp på trangen?]

# 18 Din plass. Fyren som tar deg til ditt eget sted er noen som du spurte ut av den eneste grunnen til å vise ham din egen katt. Enten det, eller du var bare virkelig, veldig kåt.

# 19 En stabil. Denne fyren er en milliardær i å lage. Han har mørkt hår, intenst blå øyne og bærer alltid sine skjorter med de øverste knappene utelatt. Håret hans kan være langt eller kort, avhengig av hvordan du liker det.

Han vil bare gå ut med deg hvis du er en uskyldig arving som tilbringer en uvanlig mengde tid i stallen han jobber med. Du vil ha en lidenskapelig kjærlighetsaffære som ender med at far tar deg et sted halvveis rundt om i verden. Når du kommer tilbake, vil den fyren være den rikeste mannen på jorden, og du vil leve lykkelig etterpå.

# 20 Skype. Hans navn er Nev eller Max, og de er vertene til et populært TV-show på MTV.

# 21 Bowling. Han har ingen originalitet eller noen tvil om å bruke leide sko som har blitt brukt av hundrevis av andre mennesker. Han vil vise deg en god tid og vil trolig dumpe deg hvis du boller en kalkun. Ikke bekymre deg. Neste dato vil bli bedre fordi han skal ta deg til en skøytebane!

# 22 Stranden. Han er enten en surfer eller noen som vokste opp i Sør-California. Han vil at du skal oppleve den rolige og beroligende effekten som havet har på ham. Han vil at du skal være en med bølgene, og han er kløe for å se deg i en bikini ... Men du tok en utslettvakt i stedet.

# 23 En konsert. Denne fyren liker deg virkelig, eller han liker virkelig bandet. Han ønsker å imponere deg med sin musikalske smak, men han sannsynligvis ikke bryr seg om beina dine gir ut fordi "du ikke skal sitte i en konsert!" Hvis du ruller inn i VIP seksjon, bra for deg. Hvis han fikk deg neseblodde seter, oppfordrer han til å spille sin iPod på din dato i stedet. [Les: 7 måter å lage dating en musikk elsker mer moro]

# 24 En karaokebar. Han er enten fra Sørøst-Asia, eller han har en virkelig, veldig god stemme. Denne fyren vil imponere deg og endear deg. Han har en sang lined opp for å få deg til å føle seg vanskelig og varm og myk inni, samtidig. Han signerte også deg for å synge â € œEndless Loveâ € med ham.

# 25 Den perfekte beliggenheten. Selv om du har opplevd mange første datoer på de stedene som er nevnt ovenfor, ville det ikke være noe om du brukte den tiden med noen du virkelig likte. Den perfekte første datoen plassering er hvor som helst du føler deg komfortabel med. Det er det eneste stedet hvor du begynner å føle de første gnistene som vil signalere starten på et kjærlig forhold.

[Les: Den dating jente koden alle jenter definitivt trenger å vite!]

Halvårsakene her oppe ble skrevet i jest, men halvparten av dem er egentlig sanne. Gutter har forskjellige smaker og lidenskaper, så det er forståelig at noen av dem vil ta deg til overraskende første datoen steder. Det viktige å huske er at du bør fokusere mer på datoen din, heller enn stedet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar