Date Rape â € "Fakta og tegn på Date Rape

Omstendigheter kan bringe det verste ut i mennesker, selv i mennene vi stoler på. Og til tider fører disse veldig omstendighetene til voldtekt. En voldtekt kan være følsom for å diskutere, men disse voldtektsfakta er noe alle jenter må være forsiktige med.

Forstå voldtekt og voldtektsfakta

Det er gøy å gå ut på en date med en fyr, spesielt hvis du virkelig liker ham eller har hatt en liten forelskelse på ham siden evig.

Du føler deg uklar og varm når han holder hånden eller kysser nakken.

Men til tider kan fyren bare begynne å skyve lykken litt for langt.

Det kan føles veldig rart å fortsette, men du vil ikke fornærme ham ved å stoppe ham. Og selv om du stopper ham, kan han bare fortsette eller plage og tvinge seg på deg.

Du føler deg hjelpeløs, spesielt hvis du er under påvirkning av alkohol.

Noen ganger kan du bli svimmel og en urolig følelse av fysisk trang kan overmanne deg, selv om du hater det.

Uheldige omstendigheter som disse kan skape ulykkelige situasjoner hvor du kan bli mobbet seksuelt, og verre, til tider, blir voldtatt.

Dato voldtekt er en ødeleggende kriminalitet for alle offer. Men det er også et kjent faktum at de fleste ganger voldtekt er begått av folk du kjenner, fremfor fremmede på gata.

Dato voldtekt fakta

Dato voldtekt er et seksuelt angrep av noen du kjenner, og det er vanligere enn du tror. Kvinner er mest utsatt for nye partnere, tidligere samarbeidspartnere og menn som de av og til.

Dato voldtekt er ikke et isolert tilfelle, men blir vanligvis klemt opp fordi du kjenner personen allerede, og vet ikke hvordan du skal håndtere det. Han kan være en venn eller en fortidsk elsker, med hvem du kom ut for å tilbringe tid og fange opp ting.

En voldtektshistorie

Sheryl, en student, hadde en gang en smal flukt med en voldtekt. â € œJeg hadde en veldig god venn av meg, med hvem jeg pleide å henge ut hele tiden. Vi pleide å av og til gå til sin gård en time unna byen, og ta en drink eller to, sier hun.

â € œEn dag, da vi var på gården, spurte han meg om å kysse ham. Jeg briste ut å le og fortalte ham å kjeft. Han plaget meg lenge, og til slutt fortalte jeg ham at jeg ville kysse ham bare en gang, og vi ville glemme alt om det. Jeg ga ham en peck på hans lepper og deretter støttet seg. Men han grep meg og begynte å løpe i hendene over hele kroppen min. Jeg følte meg så brutt, men jeg visste ikke hva jeg kunne gjøre. Jeg mener at denne fyren skulle være noen jeg stolte mye på. Jeg presset ham og løp bort derfra. Han ringte meg senere på kvelden og ba om å si at det var hans drikke som gjorde at han handlet på den måten. Jeg slo telefonen ned, og snakket aldri med ham etter det. Den verste delen var at jeg ikke kunne nevne denne hendelsen til noen andre

Dato voldtekt på fester

En annen ting å passe på når du er på en fest er din drink. Det finnes flere voldtektsdroper som lett kan hente opp i telleren, hvis du kjenner apoteket, og disse stoffene kan gjøre en person bevisstløs og også forårsake kortvarig hukommelsestap, noe som blir verre når det blandes med alkohol.

Ofret vil vanligvis komme seg opp og føle seg veldig sliten og sår, men vil ikke ha noe minne om fysisk trakassering eller voldtekt.

Dato voldtekt kan oppleves av noen, når som helst. Itâ € ™ s alltid bedre å være forsiktig enn beklager. Klikk her for å fortsette å lese om hva du skal gjøre hvis du blir voldtatt på en dato.

[Side 2]

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar