7 Dato ideer som menn elsker, men kvinner faktisk hater

Innholdsfortegnelse:

7 Dato ideer som menn elsker, men kvinner faktisk hater
7 Dato ideer som menn elsker, men kvinner faktisk hater
Anonim

Mens flertallet av menn planlegger en date med den heldige jenta i tankene, er andre flatt ut clueless om dato ideer hun vil faktisk nyte!

Hvis du hører crickets når du foreslår en datapunkt eller legger merke til en plagsom nøling i stemmen hennes, stopp mens du er på forkant og bytt ut gearsâ € | fast! Du kan vanligvis fortelle når en kvinne ikke er i typen dato du planlegger, men noen er ikke så lett å lese. Siden en jente virkelig liker deg, kan hun være nølende med å virke uhøflig eller høyt vedlikehold ved å slå ned ideene dine.

De fleste kvinner vil ikke stå flatt ut, sier: "Åh, jeg er egentlig ikke med på [sett inn dårlige datidéer her], men hva med [bedre date ide]?" Hun ville mer sannsynlig gå med strømmen, og Mens du kanskje tror dette er flott, kan du ha skrudd opp sjansene dine rett utenfor flaggermuset. Når en jente blir spurt, søker hun en fyr som er opptatt av henne, og er også investert i å bli kjent med henne. [Les: 15 ting du trenger å vite når du planlegger din første date]

Dater ideer som hun ikke vil være ivrig etter å fortsette

Noen av disse datoidéene gir henne interesser ut av ligningen, mens andre ikke gir inntrykk av at hun er spesiell. Siden du bør forsøke å gjøre et standby førsteinntrykk, må du alltid huske henne når du planlegger datoen din. Her er 7 date ideer som er surefire mislykkes:

# 1 Går for kaffe. En kaffedato bør ikke engang betraktes som en dateidee. Det bør betraktes som noe du gjør for å få tak i en gammel bekjent eller å diskutere forretningsplaner med kollegaer. Noen gutter synes å være under det misgiktige inntrykk at det å være en jente ute for kaffe er uformell, reduserer sjansen for å se desperat, og er en slags "lav risiko" mulighet.

Dette er teoretisert i en manns hjerne så lav investering, siden kaffe er billigere enn biff og vin for eksempel, og dermed, hvis det viser seg at hun ikke liker deg på slutten av datoen, gjorde du ikke Jeg mister virkelig veldig mye. Denne teorien kan virke logisk for deg, men å spørre en jente ut for en kaffe er allerede en surefire måte å forutsi en dårlig slutt, siden hun sannsynligvis vil merke deg som en flake eller en billigskatt.

Hun vil også anta at du ikke er "henne i", og mister interessen. Så du kan sannsynligvis vurdere at ditt siste førsteinntrykk! [Les: 40 første date spørsmål for en god samtale]

# 2 Ser et spill. Mens noen kvinner virkelig er interessert i sport og elsker å se sportsbegivenheter, ville de vanligvis ikke tenke dette som en ideell datoide. Hvis de gjør det, anser det sjelden! Enten du dished ut en haug med grønn for førsteklasses seter i et live-spill eller inviterte henne til en sportsbar, så jubler begge like egoistisk.

Før du begynner å forsøke å forklare hvorfor det ikke er sant, bør du vurdere dette: Selv om du kanskje liker å handle, vil du ikke sette pris på en jente som spør deg om en dato til kjøpesenteret? Mens hun kanskje grunner til at "du nevnte i telefonen hvor godt du føler når du kjøper et nytt par joggesko, vil du fremdeles føle at du blir trukket sammen til en av henne tingene. Håper det malte et bedre bilde!

På samme måte som på samme måte som det ville være vanskelig for henne å fokusere på deg eller bli kjent med deg bedre mens du distrahert av skinnende nye pumper og fargerike kjoler, ville du ikke gi henne den oppmerksomheten hun fortjente mens du forsøkte å holde styr på et spill. I tillegg er hendelsene høyt og fylt med masse testosteron! Så behandle damen som en dame, og lagre spillet for en mer passende tid. [Les: 10 morsomme og romantiske sommerdagsidéer]

# 3 Slår klubben. En klubb er et av de stedene som enslige menn og kvinner vanligvis går for å drikke, danse og forhåpentligvis møte en varm tilfeldig fremmed. Jeg er sikker på at datoen din foretrekker å gå et sted der fokuset ligger på henne, uten en buffé av skarpt kledde single kvinner rundt for å få øye på hver tur.

Selv om du vil vise frem dine ferdigheter på et dansegulv, eller komme så nær henne som fysisk mulig, kommer du fortsatt ikke nærmere til å bli kjent med hverandre takket være den blaring musikk og slurvet, svett, drukket folk rundt.

# 4 Hengende med vennene dine. Selv om du elsker vennene dine og kan ikke vente på å vise dem den nye jenta du har spilt om, kan hun ikke dele de samme følelsene dine venner med en gang.

I det minste for de første par datoene, la henne ut av brobindingen, da hun er bundet til å føle seg ubehagelig å være den eneste kvinnelige blant dine nærmeste venner. Plus, du vil virkelig gjøre et godt inntrykk, og å ha en av dine venner, noe som er pinlig, gjorde at du en gang kunne gi en dårlig smak i munnen. Mens en jente vanligvis vil føle seg spesiell og eksklusiv når hun kommer til å møte «barnene», som bare gjelder når du har datert henne en stund.

Fortell henne hvor viktig vennene dine er til deg tidlig, men ikke behandle henne som en av gutta ved å slå din dato til en gutter natt plus ett. Hun vil føle seg som en tag sammen, noe som ikke er akkurat hva du skal gå for.

# 5 Til et skyteområde. Jeg synes det er ganske vanlig at gutta vil ha en jente med hvem de kan prøve morsomme ting med, spesielt fyrspill. Tilsynelatende, gutta er slått på ved å se på en jente, gjør fyrspill, så mye at de blir båret og gjort en date ut av det.Dette er greit etter den første datoen, og bare hvis hun uttrykker interesse når du tilfeldigvis tar det opp i samtale.

Du kan se et skytespill som en gjensidig adrenalinrush, hvor du kan vise bravadoen din, men det er enda et sted som bare ikke er verdig. Jeg vet at det kan virke veldig cliché og romantisk, da du dagdrømmer om å stå bak henne for å hjelpe henne å vinkle pistolen ordentlig, har hun sannsynligvis forskjellige og mer tradisjonelle scenarier i tankene.

# 6 For å se en actionfilm. Så mye som du vil ha en følgesvenn for å bli med på å se på at hardcore action flick du har vært døende for å se, bruker du det som en datidé som kommer til å komme som å se selvsentrert. Det kan føles som om du dreper to fugler med en stein, ser jenta og ser filmen du ville se, men det bringer ikke dere to sammen, når sjangeren er helt fartsfylt og trolig voldelig.

Flertallet av kvinnene vil få alt kledd på en date, og her vil hun føle at det var alt bortkastet som hun ser på en haug med svette, blodfargede machismos som kjører rundt. Så mye som du kanskje forakter det, velg en kylling eller en komedie eller noe som dere begge vil finne interessante. En film kan ta trykket litt, og lar deg begge slappe av i hverandres selskap. Du vil også ha den ekstra bonusen til noe å snakke om når filmen er over. [Les: Hvordan ha den beste filmdatoen noensinne]

# 7 For å møte familien. Å invitere en ny jente som du liker en familieforsamling av noe slag, bør betraktes som dødens kyss til det forholdets potensial. Denne gjelder bare for de virkelig clueless, de karene som tror at de allerede har møtt den, og er ikke redd for å vise den til verden. Verre enn det er når â € œwhole worldâ € finner ut at du har dumpet etter den første datoen, fordi den flyttet inn i â € œscarily langt, scarily fastâ € Â territorium.

Familien din kan føle deg komfortabel, men det kan være overveldende for noen som aldri har møtt dem før, og vil vurdere det for nært for komfort. Hun kommer til å føle seg fanget og skyldig, noe som gir deg en sjanse bare fordi hun har møtt familien din, ikke fordi hun virkelig liker deg. Er det det du virkelig vil ha?

Jeg kan nesten garantere at ordene â € œOmg! Jeg ville virkelig elske å tilbringe tid på å møte familien din på vår første date, det ble sagt uten jente noensinne. Hvis det var, ville jeg være bekymret for en mulig dødelig tiltrekning fra henne, og ville gi råd du å løpe.

Hold det enkelt

Når du velger datidéer, vær oppmerksom på at du vil ha datoen til å ha det bra, så tenk virkelig på interessene hennes, i stedet for din egen. Selv om jenta din er nede for å gjøre fyrens ting, og elsker å være ute av boksen, vis henne at din første prioritet gjør henne til å føle seg komfortabel og spesiell. Bevis for henne at du er interessert i å virkelig kjenne henne. Ta henne til å se en film er alltid et trygt alternativ, og du kan til og med spørre henne hvilke filmer hun liker å se, for å ta gjetningen ut av opplevelsen.

Selv om en film ikke er den beste tiden for samtale, kan du alltid ta en matbit før eller etter filmen for å få samtalen til å rulle. En rom-com er en ganske trygg innsats, fordi hun vil føle seg varm og uklar ved slutten av den og dermed mer åpen for å la deg inn. Noen av disse filmene er egentlig veldig morsomme og underholdende, selv for gutta, og det hjelper å bryte isen for etterfilmsamtaler.

Middag er et opplagt valg for en date, og mens den er super tradisjonell, forteller den også jenta at hun er spesiell og verdt det. Du trenger ikke å plukke de dyreste stedene i nabolaget, men bare et sted som har en hyggelig atmosfære og et utvalg av mat valg. Du vil vise henne at du har tenkt på henne, og til å gjøre datoen din en spesiell opplevelse for dere begge. Husk at hennes smak i mat kan være forskjellig fra din, du vil kanskje ha alt du kan spise ribber, og hun kan være en helsemutter eller en veganer. Når du velger et sted hun liker, vil du se ut som en ekte gentleman.

Mens det finnes en rekke trygge alternativer for å velge datoer, er kommunikasjon nøkkelen! Hold henne involvert i planen, og oppriktig sikte på å behage henne uten å se desperat. Du trenger ikke å bryte banken, men du vil heller ikke komme like billig ut. Hold vekt på samtalen, og velg dataplatser som vil oppmuntre til å snakke i motsetning til å gjøre. Dette vil hjelpe de to av dere til å knytte mer, og finne ut om du er en god kamp for et langsiktig forhold. Du vil definitivt ikke få det ved å gå til en klubb, eller et skytespill, eller til tantenes bursdagsmiddag.

[Les: 50 første date ideer som hun er sikker på å elske]

Går den ekstra milen for å tilfredsstille din dato, får henne til å se at du er virkelig interessert i å bli kjent med henne og gjøre henne lykkelig. Nå er det et førsteinntrykk at du definitivt vil forlate en jente med!

Populært emne