Danner Boots er endelig tilgjengelig online i Storbritannia

Danner Boots er endelig tilgjengelig online i Storbritannia - STIL 2023
Danner Boots er endelig tilgjengelig online i Storbritannia - STIL 2023
Anonim

En av glederne i livet er å oppdage nye merker. Og mens Danner Boots ikke er helt ny - Charles Danner startet sitt firma i 1932 - merket, som lanserer online i høst, er nytt for disse strendene.

Danner opprinnelig laget støvler for arbeidere i Wisconsin som krevde god kvalitet, men billig støvler for å tåle slitasje forårsaket av livet i loggeindustrien. Det var også et av de første merkene å lage vanntette støvler.

Danner er forsynt med å levere amerikanske marinesoldater og hær med støvler som kan takle ekstreme forhold på steder som Irak og Afghanistan, og dets varer har prydet føttene til turgåere og fjellklatrere som trengte høypresterende støvler for noen ganger farlige forhold.

ANBEFALT: Den beste menns walking støvler

Du vil nok ikke trenge fottøyet for å oppnå slike vanskeligheter, men Danners nye vanntette høstmodeller, for eksempel Vertigo 917 (£ 175.42) og Featherlight 917 (£ 191.36), er behagelige all-weather støvler som kan holde du utforsker bymiljøet ditt gjennom vintermånedene.

Vår favoritt er imidlertid Explorer 650 (£ 151.50, bildet), en lett tursko med et sterkt grep som er flott for hverdagsbruk enten rundt i byen eller for en helg i skogen.

Du kan selvsagt plukke opp amerikanske army støvler, utendørs stål tå-cap arbeid støvler og jakt samlingen, alle laget på selskapets fabrikk i Portland. danner.com

Populært emne