Farene ved relativ usikkerhet og hvordan du går videre

Usikkerhet er en spennende del av ethvert forhold til det ikke er det. Selv om det kan virke harmløst, kan forholdsvis usikkerhet være ganske farlig.

Usikkerhet kan bety at du ikke er sikker på hvor forholdet går * hvis det er et forhold i det hele tatt *. Det kan bety at du ikke er sikker på om du virkelig vil ha den personen du er med til å være din livspartner, eller du vil bare ha tilfeldig samboskap. Det kan også bety at en person elsker deg veldig mye, men de er fortsatt gift. Faktisk, hvis vi tillater oss å liste ned alle de usikkerhetene som muligens kan komme fra relasjoner, skriver vi en bok tykkere enn Bibelen.

Relativ usikkerhet og farer

Usikkerhet i et forhold betyr ikke at personen har feil for deg. Hvis du vurderer potensialet for et forhold basert på sikkerhet, ville du ikke komme forbi datingstadiet. Hver person som daterer, blir ikke bare kjent med sine datoer, de blir også kjent med seg selv og forholdet i prosessen. Derfor er det urealistisk å forvente sikkerhet, når forholdet fortsatt er i de tidlige stadiene.

Men usikkerhet blir usunn når det har pågått i lang tid * Les: mer enn et år * og begge parter snakker ikke om det, eller gjør noe for å presse forholdet videre. Du kan kanskje si: "Vel, det er bedre enn ingenting. Jeg har ingenting å tape, uansett. Men faktum er at du har mye å tape. Her er noen av grunnene til at det er farlig å holde seg i et forhold fullt av usikkerhet. [Les: 12 tegn på at du går på eggeskaller i kjærlighetslivet ditt]

# 1 Usikkerhet kan være et stort slag mot selvtillit. Hvis du er misfornøyd med statusen for forholdet ditt, kan du begynne å klandre og være lei deg for deg selv. Du vil begynne å stille deg selv spørsmål som: "Er jeg ikke fortjent til å føle meg trygg?" Eller "Er jeg ikke god nok til å være i et stabilt forhold?"

Disse spørsmålene vil hjemsøke deg og være skadelig for selvtillit. Med mindre du klarer dine forventninger og gjør noe med forholdet ditt, vil disse giftige tankene føre deg til en nedadgående spiral. Du vil begynne å tro at du ikke fortjener den type kjærlighet du vil ha, så du vil sannsynligvis bare akseptere det som er kastet din vei. Du er kanskje ikke klar over det, men du faller sakte i en felle, en felle som er fast etablert ved hjelp av lavt selvtillit, som er svært vanskelig å kurere.

# 2 null ansvarlighet. Hvis du ikke er sikker på statusen som et par, eller du ikke har snakket om dine roller og begrensninger, så er det enkelt for deg begge å avvise ansvarlighet for andres velvære. Hvis regler ikke er satt på plass, vil ingen av dere akseptere ansvar for hverandres liv og lykke. [Sjekk ut: 50 forholdsspørsmål for å teste kompatibiliteten din]

Hvis du går gjennom en tøff tid, bør du kreve at partneren din besøker deg, så vil du dele problemene dine, eller vil det være for mye? Hvis du mistet jobben din, kan du forvente at den andre skal betale for regningene dine? Manglende sikkerhet i et forhold er kun gunstig for den som ønsker et bekymringsløst liv. De kommer til å nyte de gode tider, men trygghet under det dårlige. Du kan ikke kreve de store greiene, og dette vil bli smertelig tydelig i desperate tider. Hva om du blir gravid? Da hva skjer?

# 3 Innser at vi ikke er glad i personen, tross alt. Noen av oss finner vanskelige å få, uforutsigbare mennesker utmattende i stedet for spennende. De kan være varme ett minutt, så ekstremt kaldt det neste. I utgangspunktet kan denne oppførelsen gjøre oss galle, men vi elsker det! Ikke sant? Som et resultat, går vi på oppdrag for å få dem til å falle på hodet i kjærlighet med oss. Vi spiller deres spill, fordi vi er forelsket i jakten.

Hva er farlig om dette er at når alt jagt og drama er slutt, kan vi likevel ikke like personen. Hvis usikkerheten er forlenget, vil jakten bli forlenget, og dermed forsinke tiden vi kjenner til personen på et dypere nivå. Tenk deg å innse dette etter bryllupet ditt. Det ville være en stor, dyr, livsforandrende â € œoopsâ € Â for deg. [Prøv: 20 spørsmål å spørre hverandre før du blir gift]

# 4 Muligheten til å møte den rette personen blir sterkt minimert. Selv om du har mange usikkerheter i forholdet ditt, vil du ikke danse andre. Du er fortsatt håp om at ting vil vise seg riktig, og det er mot prinsippene dine for å se andre mens du er med noen - uansett hvor rystet ditt forhold er.

Dette begrenser sjansene dine for å møte andre kvalifiserte livspartnere, fordi du ikke er mulig, vil du sannsynligvis skru ned andre datoer, og du vil ikke presentere deg som en enkeltperson. Tenk deg det angrepet du vil føle hvis du sier nei til en person du virkelig elsker, bare for å holde fast i et usikkert forhold som til slutt vil ende.

# 5 Kronisk stress. Å være i et usikkert forhold får oss til å føle oss ensomme, slitne og bare generelt ulykkelige. Jo, du ler mye og nyter hverandres selskap, men hvis du har usikkerhet i forholdet ditt som ikke har blitt adressert for lenge, vil du finne deg selv i konflikt.Du nyter hverandre, men det faktum at han fortsatt ikke har foreslått, holder deg opp om natten. Du blir giddy å lese sine søte dikt for deg, men når du ser henne snakke med henne, føler du behovet for å slå en vegg.

Å ha usikkerhet i et forhold kan gjøre deg følelsesmessig stresset og ustabil. Det er ganger du begynner å stille spørsmål til din sunnhet. Tuller ikke! Hvis du føler deg usikker i forholdet ditt i mer enn et år, vil det i stor grad påvirke kroppen din, så vel som tankene dine. Enten gjør mye meditasjon, eller konfronter dine problemer. [Sjekk ut: Hemmeligheter med et kjærlighetshattforhold - kan det noensinne fungere?]

# 6 Dine livsplaner blir også usikre. Du vil ha et bryllup, tre barn og et fint strandhus, men partneren din kryper hver gang du snakker om det. Vi hadde alle planer før vi møtte våre betydelige andre, men da de ble en del av våre liv, innkvarterte vi dem fullt ... til det punktet at vi tweaked våre livsplaner.

Vi integrerte våre livsplaner med deres livsplaner fordi vi selvfølgelig ville være med dem i fremtiden. Denne "integrasjonen" påvirker oss i alle aspekter av våre liv, fra den karrieren vi prøver å bygge, til de slags show vi ser på TV. Men hvis forholdet er usikkert, blir våre livsplaner også usikre. Og er det ikke bare trøtt? [Prøv: 13 små endringer som forbedrer forholdet ditt sterkt]

# 7 En dag vil du innse at du bare er bortkastet et tiår på å vente. Vi blir ikke noe yngre, men vi tror at det blir bra. Optimisme og ubetinget kjærlighet er fantastiske egenskaper, men hvis du finner deg selv venter lenge for ting å skje, ting å forandre, eller ting som endelig skal avgjøre, er det kanskje tid til å være egoistisk.

Ja, du leser det riktig. Fortell din elsker eller partner hva du virkelig vil. Spør om du er på samme side. Du må få svarene dine og være på nivå med å håndtere det. Hvis du fortsatt føler deg usikker i forholdet ditt, selv etter at du har snakket om ting, spør deg selv om du er villig til å vente enda lenger. Husk at det fortsatt er ingen garanti, selv om du velger å vente.

Vi kan ikke være helt sikre på hvordan ting vil vise seg i våre relasjoner, men hvis usikkerhet skyldes den andre personen og påvirker oss sterkt, så er det viktig å gjøre noe med det ved å bruke en tidslinje thatâ € ™ ™ s rettferdighet for begge parter.

[Neste les: 10 grunner forholdet ditt står stille]

Det er urettferdig å tvinge den andre personen til å definere forholdet, men det er like urettferdig å holde deg venter. Donâ € ™ t dvel i forholdet usikkerhet - diskutere forholdet ditt og hvor det er på vei så snart du komfortabelt kan.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar