8 daglige påminnelser for å holde deg i gang

Livet kan være veldig vanskelig å håndtere noen ganger. Men du må fortsette, uansett hva. Her er 8 påminnelser for å hjelpe deg med å gjøre nettopp det! Av Briallyn Smith

Det er et kort og kraftig sitat av Chuck Palahniuk som sier ganske enkelt: "Dette er livet ditt, og det slutter ett minutt av gangen." I vår daglige rush for å få alt oppnådd, er det kan være lett å glemme hvor verdifull hver dag, time og minutt i livet vårt er.

Det kan være stressende å forsøke å leve det "perfekte livet" i dagens samfunn - overalt du slår, det synes å være en annen artikkel som forteller deg nøyaktig hva du må gjøre for å kunne leve et tilfredsstillende liv. Hva er verre er at alle disse planene ser ut til å motsette seg hverandre - ikke før, er du ferdig med å undersøke et nytt sett med meget spesifikke retningslinjer for hvordan du skal leve et lykkelig liv enn en annen plan kommer med som antyder det motsatte!

Jeg må bekjenne at denne artikkelen ikke er noe unntak. Men disse åtte tingene som du bare trenger å godta om livet, har motsigelsene bygget rett i - så dette er virkelig den eneste artikkelen du vil trenge (ha!).

Daglige påminnelser må alle huske på

Når du aksepterer disse tingene, kan jeg ikke love at livet ditt vil bli forbedret umiddelbart, men du vil være på et sunnere sted hvor du kan begynne å gjøre forbedringer - fordi så mye som alle i denne kulturen vil fortelle deg hva du må gjøre, du er virkelig den eneste som vet nøyaktig hva ditt eget liv trenger!

Derfor er disse forslagene ikke så spesifikke som du kan være vant til å ta de generelle prinsippene, og reflektere over hvor godt du kan bruke dem på livet ditt, eller til og med bare en del av livet ditt.

# 1 Du trenger søvn. Jeg vet, jeg vet - dette virker som et merkelig sted å starte. Men en av de første tingene vi pleier å gjøre når vi tenker på å forbedre våre egne liv, er å tenke på de tingene vi trenger Legg til inn i våre liv. Dette er farlig - et rikere liv betyr ikke nødvendigvis et travlere liv! Utover dette er søvn viktig for en rekke helsemessige årsaker, og å være godt uthvilt vil definitivt hjelpe deg med å nyte aktivitetene og menneskene som allerede er en del av livet ditt.

# 2 Du må holde øynene åpne. Like viktig som søvn er, bør det bare ta opp åtte til ti timer av dagen - maks! Resten av dagen, om du jobber, trener, besøker med venner eller slapper av, er det så viktig å være fullt tilstede og engasjert i øyeblikket!

Ved å være helt våken og klar over alt som skjer rundt deg, vil du oppdage at tiden du allerede bruker involvert i hver av disse aktivitetene, blir rikere, og hvis øynene dine er helt åpne, kan du også se nye muligheter du ville ha gått glipp av ellers. Jeg ser på deg, folk som ikke ser ut til å holde øynene av sine telefoner! [Les: 10 forholdsopplevelser nesten alle går gjennom]

# 3 Det kommer til å være dårlige dager. Selv om dette ikke virker veldig positivt, er det noe du må akseptere - selv om du kommer opp med en tilsynelatende lufttett plan for å forbedre livet ditt, selv om du får drømmejobben eller kjærlighetsinteressen, vil det fortsatt være dårlige dager!

Det kommer dager når ting ikke går som planlagt, når du bare våkner opp og er ikke i stand til å riste det eller når verden ser ut til å være mot deg - og det er greit! Vi har en tendens til å være mest opprørt i disse dager hvis vi tror at vi ikke fortjener dem - da i sannhet, har dager som disse ingenting å gjøre med det vi fortjener. De er bare en del av å være menneske! Når du aksepterer at disse dårlige dagene kommer til å skje, virker de ofte ikke så ille lenger! [Les: 14 hurtige stressbusters for å få deg gjennom tøffe dager]

# 4 Det kommer til å bli gode dager. Dette er også noe som er viktig å akseptere - det kommer til å være dager som kommer ut fra ingensteds som ender opp med å være de beste dagene i livet ditt! Når disse dagene dukker opp, er det så viktig å verne om dem! Dager når du føler at alt i livet ditt går, er det viktig å henge på, spesielt for de dagene som ikke er like store, som en påminnelse om hvor flott livet ditt egentlig kan være.

# 5 Folk endres. Denne oppfatningen er en av de vanskeligste å akseptere, men det er også en av de viktigste. Det er alt for vanlig for oss å bare anta at menneskene vi har i våre liv, alltid vil tolke verden på samme måte, og vil alltid føle det samme om problemer eller mennesker eller aktuelle hendelser.

Det kan være utrolig farlig å gjøre denne antagelsen - fordi hvis du stoler for folkene i livet ditt, forblir det samme, da det å merke seg en forandring i dem, kan påvirke måten du ville se verden på. Det er mye sunnere å forutse skift i synspunkter fra dem rundt deg, og å være konstant klar over nyansene i deres personlighet når de skjer, slik at du ikke er overveldet av et tilsynelatende plutselig stort skifte!

# 6 Du kan ikke tvinge folk til å forandre seg. Like viktig, og glemt nesten like ofte, er kunnskapen om at du ikke kan tvinge folk til å forandre sine følelser, synspunkter eller overbevisninger. Det er menneskelig natur å tro at vi har funnet ut hva som er riktig, og at vi hjelper de vi elsker, ved å prøve å få dem til å tro det samme. Det er imidlertid ikke tilfelle.

Verden er mye rikere på grunn av det utrolige antallet unike perspektiver vi har, og du må lære å godta andres tro mens du fortsatt er fornøyd med din egen, for å få sunne og tilfredsstillende relasjoner. [Les: 15 giftige forhold for å passe på]

#7 Den mest verdifulle ressursen du har er fortiden. Din personlige historie og tidligere erfaringer fra de nær deg er noen av de beste stedene du noensinne kan gå for råd. Se på hva du har oppnådd, eller feilene du har gjort, eller høre om andres lignende historier kan inspirere deg og gi deg konkrete måter å forbedre deg selv individuelt.

Uansett hva du går gjennom, er det noen andre i verden som har opplevd noe lignende i fortiden, og de vil kunne hjelpe deg gjennom det. Ikke rabatt på tidligere erfaringer, selv om de ikke er det du ønsker de var, fordi de førte deg til hvor du er nå! [Les: 5 livsendrende leksjoner du kan lære av anger]

# 8 Alt er fremover herfra. Like viktig som fortiden er, hva er gjort er gjort! Selv om du kan lære av fortiden, kan du ikke gå tilbake i tid og gjøre det igjen. Du må godta dette fordi skyld og anger kan skygge selv den lyseste av futures.

Når du har håndtert en situasjon, og lært av det, må du slippe den ut og se frem - det er opplevelser foran deg som du aldri kan drømme om, og du vil ikke kunne se dem hvis du er i evig tid inn i fortiden! [Les: Slett fortiden og bli begeistret av din fremtid]

[Les: 30 ærlige livs sannheter du trenger før du treffer 30]

Disse daglige påminnelsene kan bidra til å holde deg i sjakk, enten i dager da du føler at det ikke er noe interessant å gå på eller på dager når du føler at bakken er quaking under føttene dine. Hold deg til disse daglige påminnelsene, vær kjent med dem, og send dem videre til de som trenger en liten pute i riktig retning.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar