Dai Greene intervju: Wings for Life World Run

Innholdsfortegnelse:

Dai Greene intervju: Wings for Life World Run - øVELSER 2023
Dai Greene intervju: Wings for Life World Run - øVELSER 2023
Anonim

World and Commonwealth 400m hekkemester Dai Greene er en av de mange idrettsutøvere som bruker sitt talent for en god sak på Wings For Life World Run, en veldedighetsarrangement organisert av Red Bull som foregår på 40 steder rundt om i verden den 4. mai. Foran løp, snakket MF til Greene om trening, hvor langt han kan løpe og om han noen gang har blitt jaget av en bil før.

Hvordan trener du for Red Bull Wings For Life World Run?

Vel heldigvis å være en pro idrettsutøver, jeg trenger ikke å gjøre en overflod av trening for det. På den tiden av året er jeg vanligvis i toppstand fra hele året trening, så jeg trenger ikke å bytte for mye av det jeg allerede gjør.

Opplæringen varierer ikke sterkt fra din vanlige treningstrening?

Nei egentlig ikke. Jeg kan gjøre litt lengre avstand, men jeg prøver å gjøre lang avstand ganske ofte uansett - det holder beina mine sterke. Jeg gjør flere sprints når du trener for hinder, men det kan fortsatt være gunstig for dette løp. Det viktigste som alltid er å bare beskytte mot skader.

Så en langdistanse løp vil ikke være ute av din komfortsone?

Ikke i det hele tatt - Jeg gjør mye langdistanse trening om vinteren, noen få tusen meter her og der, så jeg er ganske vant til det. Langdistanse er åpenbart ikke min forte som jeg er en forhindrer, men jeg gjør nok av det til å komme forbi.

Hvorfor bestemte du deg for å ta utfordringen?

Jeg ble gjort oppmerksom på det etter å ha deltatt på Red Bull veldedighetsmiddager og jeg trodde det virket som en fin ting å være involvert i. Som en idrettsutøver var det ikke noe som ville være en enorm forstyrrelse for meg, så jeg trodde det ville vært morsomt og oppfylle for å hjelpe og spille en rolle.

Løpet innebærer å bli jaget av en bil. Har du opplevd noe sånn før?

Nei, jeg kan ikke si at jeg har. Det gjør at jeg vil gjøre det ganske bra i det, men vurderer det er for veldedighet, jeg vil prøve å tone ned min konkurranseevne så mye som mulig. Jeg er ikke vant til å ikke konkurrere, og jeg har definitivt ikke hatt en chaserbil involvert før!

Setter du deg selv mål for arrangementet? Hvor langt tror du du får før bilen fanger deg?

Jeg tror jeg skal bare spille det ved øret. Jeg ville bare være involvert i hendelsen mer enn noe fordi det er en god sak, så jeg vil ikke stresse meg for mye om hvor langt jeg får. Jeg vil selvfølgelig prøve mitt beste, men det vil være fint å konkurrere i et løp som ikke er så konkurransedyktig for en gang. Jeg vet hvordan jeg skal takke meg så snart jeg har funnet det rette tempoet, håper jeg at jeg skal kunne gå en stund.

Dai Greene vil delta i Wings for Life World Run 4. mai 2014. wingsforlifeworldrun.com

Følg Dai Greene på Twitter: @DaiGreene

Populært emne