Dads 'hjelpe ut' med amming i en ny kampanje

Innhold

En gruppe dads sprer ordet om amming - og hvorfor menn har en viktig støttende rolle.

En ny ammingskampanje har tatt vår oppmerksomhet. Fremmer prosjektbrystet, har det amerikanske initiativet til formål å hjelpe menn å vise betydningen av amming og bruker slagordet, "Hvis jeg kunne, ville jeg." "Mitt mål er å få dads involvert," sa grunnleggeren av Project Breastfeeding Hector Cruz til Mail Online. «Når det gjelder amming, tror vi det ikke er noe av vår virksomhet, så vi tror at det ikke er vår plikt - men det er ikke så sant. "En far kan lage eller bryte et ammende forhold mellom barn og mor. Hvis han ikke skal støtte henne, er det sannsynlig at hun skal gi opp, sier Hector. "Så jeg ønsket å gi pappa en stemme. Dads rolle har vært så dummet ned de siste 50 årene. Jeg vil fortelle dem at de spiller en avgjørende og viktig rolle i ammende forhold mellom mor og baby. '

Hector ble lidenskapelig om prosjektet etter at kone Nicole hadde slitt med å amme datteren sin. Som en ny far, kjempet Hector for å finne informasjon om hvordan han kunne hjelpe. «Min kone ville gråte til å sove om natten, og jeg visste bare ikke hva jeg skulle gjøre,» sa Hector. «Jeg fikk ikke lov til å gå til hennes ammeklasse på Gateway Hospital i Clarksville, Tennessee, hvor datteren min ble født, fordi gud forby at jeg så en annen kvinnes bryst. ' Hector lanserte Project Breastfeeding ved hjelp av noen andre villige fedre, og sammen hjelper de andre menn innse at amming ikke er "grov". «Jeg har møtt mange menn som er imot å amme fordi de synes det er" grovt "- og jeg er ennå ikke å finne en fyr til å forklare meg hvorfor, det er egentlig" brutto ", forklarer Hector. «Vi omskriver boken om amming,» sa Hector. "For første gang lærer vi menn fordelene, utfordringene og suksessen til amming."

Se prosjektet Breastfeeding's video under ...

Prosjekt Breastfeeding Promo av Kalimana.com fra Kalli Pavon på Vimeo.

Hvis du sliter med amming, ta en titt på støtten som er tilgjengelig her. Har din partner støttet deg når det gjelder amming? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar