Pappa blir baby gutt til ekte Elf på hyllen

Innhold

En pappa har tatt til Instagram og slått sin unge sønn inn i en ektefelle Elf på hyllen.

Mens du og jeg har utgitt en liten utstoppet leke elv inn i rare og fantastiske poses hver kveld, inspirert av den amerikanske boken Elf on the Shelf, har pappa Alan Lawrence satt sin baby gutt, Rockwell, til jevnere og mer fantastiske situasjoner.

Rockwell er 4 måneder gammel og er den yngste av Alans 6 barn.

Alan er allerede en populær far på sosiale medier, takk til bloggen hans That Dad Blog, som fokuserer på de mange motsetningene til sin andre sønn, Wil, som har Downs syndrom, normalt fotografert som flyr midt i luften (takket være en liten pappa trickery).

Bloggens motto er: "En fars blogg om livet med sine seks barn - hvorav en som er velsignet med nedsatt syndrom og flygens evne."

>> ALLE DITT ELF PÅ SJELLFOTOENE

Hans daglige Instagram-innlegg viser at Wil vil utforske verden, men i julen har Alan gjort oppmerksomheten til den yngre baby sønnen Rockwell.

Alan fortalte M & B: "Vi har aldri hatt en 'Elf on the Shelf' i vårt hjem, men ideen har alltid fascinert meg. Foreldre lar elver i sine hjem for å se barna og forårsake ondskap.

"Vi har alltid kalt Rock vår lille elv fordi han bare har en søt liten elf se så rundt den første desember da folk begynte å legge bilder av elven på hyllen, kom ideen til meg.

"Min familie og jeg var så grin da vi først satte Rockwell i sin elleve drakt - vi visste at vi var på noe. Jeg tror min kone og jeg har det mer moro enn barna på dette tidspunktet. "

Den 1. desember skrev Alan på sin blogg:

"Dag 1: Vi våknet i morges for å finne og elleve i stuen vår. Våre naboer synes å tro at han er en del av "Elf On The Shelf" -programmet, men vi er fortsatt ikke sikre. Han snakker ikke mye, bare sitter og ser på oss og spiser all maten.

"Jeg er bare glad han har på seg en bleie, og jeg ber om at han vet hvordan han skal bytte dem."

Alan lager bildene med Rockwell, og redigerer dem for å sette barnet i spennende situasjoner.

Det er nytt virkelighets Elf på hyllens bilder hver dag fram til jul. Her er noen av våre favoritter:

Hver morgen insisterer elven på å kaste marshmallows på meg mens jeg spiser min sukkerfri kornblanding. Jeg liker ikke marshmallows i min frokostblanding, jeg er ikke fire år gammel! #ruller seg selv

Et bilde lagt ut av Alan Lawrence (@thatdadblog) på

Jeg tror elven tar uttrykket "han ser deg når du sover" litt for alvorlig. Ungene bryr seg ikke om ham om natten, men jeg nekter å få en elf se meg sove. #ruller seg selv

Et bilde lagt ut av Alan Lawrence (@thatdadblog) på

Jeg gikk inn på kjøkkenet for en sen mat i kveld og hørte "Ho Ho Ho, jeg er julemann!" kommer fra kjøleskapet vårt. Etter å ha åpnet kjøleskapet bestemte jeg meg for å gå tilbake til sengs. #ruller seg selv

Et bilde lagt ut av Alan Lawrence (@thatdadblog) på

Tredje gang fortelle denne elven ikke å sette informasjonskapsler i videospilleren! Han er fascinert med å jamme dem der inne. #ruller seg selv

Et bilde lagt ut av Alan Lawrence (@thatdadblog) på

Bilder: Alan Lawrence / Instagram

Du kan også hente That Dad Blog på Facebook og YouTube

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar